Uitstekend geholpen

Mercedes CLA 250e gekocht en helemaal tevreden. Erg goed geholpen door de verkoper, Peter, bedankt!

Zeer flexibel en professioneel

Zelfs op Koningsdag kon ik terecht en n.a.v. hiervan heb ik een mooie Velar gekocht.

• Klantvriendelijkheid

Fijn geholpen en een topservice. Eerlijk en goed advies gehad van fijne mensen (verkopers)

Helemaal prima qua service

Vandaag de Audi opgehaald en op basis van de ervaring nu beveel ik dit bedrijf absoluut aan

• Klantvriendelijkheid

Betrouwbare garage met uitstekende service en transparante begeleiding

Vanaf het eerste contact ben ik goed geholpen door de garagehouder en verkoper. Alles werd duidelijk en stap voor stap uitgelegd, wat veel vertrouwen gaf. Ik kon bij deze unieke auto zelfs kiezen uit twee kleuren. De garage komt deskundig over en na controle bij Mercedes bleek de auto volledig in orde. Zeer tevreden met mijn aankoop en zeker een aanrader.

Geweldige service!

Hele prettige en duidelijke communicatie. Meteen helder over waar je aan toe bent en staan voor hun kwaliteit. Snelle levering en afhandeling waarbij erg behulpzaam.

Super ervaring ,goede servics

Beide eerste kennismaking met Peter zat het goed ,mooi verzorgende echt klassevol wagens .Een echte aanrader ,Help met geduld en geven je goede info

Professioneel en vriendelijk personeel

Goed meedenkend professioneel personeel die na een vriendelijk ontvangst goed met je meedenken en luisteren naar al je wensen. En met een prachtige auto naar huis.

Top Geregeld super service

Telefonisch een Alfa Romeo Stelvio gekocht. Alles super geregeld !

Topservice!

Hier mijn Audi A6 gekocht super service en begeleiding van begin tot eind. Top!

• Klantvriendelijkheid

Aangename benadering. Klantvriendelijk. Eerlijk. Meedenkend. Geen overhaal gedrag. Gewoon fijne heren die weten waar ze het over hebben.

• Klantvriendelijkheid

Geweldige auto en topservice!

Een geweldige complete auto gekocht bij EAF auto’s! Super service van de testrit tot het aflever moment

• Klantvriendelijkheid

Zeer fijn en snel geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto

Gelijk onze huidige auto ingeruild. En uit de ruime keuze een mooie nieuwe auto gekocht

Top service

Zeer goede service. Ga zo door,

Super vriendelijke service!

We kregen een goede uitleg over de auto.

• Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijk geholpen door Peter. Goede service en duidelijke afspraken. Een aanrader.

Vriendelijke en deskundige medewerkers

Ze nemen hier rustig alle tijd voor je en geven alle info die je nodig hebt. Hebben ook mooie auto’s staan.

• Klantvriendelijkheid

Geweldige garage met zeer mooie autos

Enthousiast

Geweldig en goed bedrijf

Top bedrijf heel erg vriendelijk en onwijs goed geholpen, zeker een aanrader om hier een auto te kopen. Verkoper erg aardig en weet waar die over praat.

Vriendelijk goed geholpen

Mooi bedrijf!

Top services

Fijn en snel geholpen, vriendelijk personeel.

Top geregeld

Goed voor elkaar!

• Klantvriendelijkheid

Super fijn geholpen perfecte service

Mooie winkel

Snelle levering

Ik werd goed en direct geholpen toen ik binnenkwam. Aardige mensen en fijne service. Beter dan bij de dealers. :)

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Veurseweg 81 a

2251 AA Voorschoten

06 33 63 05 37

Over EAF Auto's Voorschoten

Wij zijn een degelijk, eerlijk bedrijf met jarenlange ervaring in de autohandel. We beschikken over een grote showroom en volledig uitgeruste autogarage en autospuiterij in Voorschoten. We kunnen letterlijk alles voor u betekenen op autogebied. Aangenaam en welkom bij EAF Autos! Natuurlijk staat ook bij ons de koffie altijd voor u klaar maar met alleen een kop koffie komen we nog niet ver, daarom staan wij altijd voor u klaar. We nemen u al het werk met betrekking tot uw auto graag uit handen en bieden u als merkonafhankelijke dealer een breed assortiment aan hele knappe occasions voor hele knappe prijzen. We zijn gespecialiseerd in de merken Alfa Romeo en Mini.