Vertrouwd en professioneel

Heel erg vriendelijk en behulpzaam. Duidelijk uitleg en klantvriendelijk. Super service.

• Klantvriendelijkheid

Peter heeft ons ontzettend goed geholpen, wijze man met verstand van auto’s

Hele mooie auto gekocht, eerlijke degelijke dealer. Prachtige showroom met luxe auto’s met net die extra finishing touch! Ik zou EAF auto’s zeer zeker aanraden. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe bolide! EAF auto’s is ook nog eens heel hartelijk verwelkomend! Ze krijgen van ons een dikke 10

Droom mini gekocht

Goede service en snel geregeld. Bij afhalen prima ontvangen, goede uitleg. We gaan genieten van de Mini.

Autoliefhebbers pur sang

Zeer goede ervaring met EAF auto’s en met Peter in het speciaal. Mooie mini gekocht van ze met een lage km stand

• Klantvriendelijkheid

Buitengewoon professioneel, kundig en persoonlijke service die zeer is gewaardeerd, veel dank Peter!

EAF kennen we als bedrijf al langer en heel leuk dat Peter is aangetrokken voor de verkoop.

Top, bedankt Peter

Snelle service en een mooie auto

• Klantvriendelijkheid

Met dank aan Peter een prachtige auto gekocht!

Goede hulp, snel besloten. Snelle en keurige aflevering. Met vertrouwen gekocht!

Fantastisch!

Ik heb alles geweldig ervaren, alles is perfect verlopen.

• Klantvriendelijkheid

Peter heeft ons geweldig geholpen

Fijne zaak mooie auto’s onze eerste auto hier gekocht. De volgende keer komen we weer terug. Binnen komen was erg vertrouwd .

• Klantvriendelijkheid

Hele goede service, super goed geholpen door Peter.

Top bedrijf

Prachtige dealer met prachtige mooi auto’s . Vriendelijke en gastvrije ontvangst . Goede verkopers en wij zijn netjes geholpen

• Klantvriendelijkheid

Top service, hele mooie auto’s

Goede service en voor de 2e keer een super mooie Mini Cooper gekocht.

Super service!

Super blij met de auto en de de service! Echt een aanrader. Bedankt Peter!

Snel verkocht

Ik had gedegen onderzoek gedaan en zag de auto en was verkocht. Leuke, informatieve en gezellige gesprekken gehad met Peter, en ga met blij gezicht in mijn nieuwe auto de deur uit.

• Klantvriendelijkheid

Duidelijke, vlotte en persoonlijk contact

De heren van EAF hebben met mij een leuk en plezierig prcoces doorgelopen vanaf proefrit tot aflevering van mijn nieuwe auto. Ik raad iedereen aan hier binnen te stappen en zich te laten verassen. Bedankt Peter en Ernad.

• Klantvriendelijkheid

Zeer klant vriendelijk en snelle handeling. Eerlijk advies!

• Klantvriendelijkheid

Gewoon heel goed en correct!

Prima geholpen en kundig advies

Klantvriendelijk, super service

Heel blij met mijn aankoop

Alles is top geregeld

Op het moment dat ik binnen kwam in de garage hoe ze mij ontvingen en alles eromheen was gewoon super. Heb er een heel goed gevoel bij en je kan voelen dat ze eerlijk zijn en met je meedenken en niet iets proberen aan te smeren.

Alles is top geregeld

• Klantvriendelijkheid

Super blij met de service, En mijn auto is fantastisch

Perfecte service

Mooie zaak met mooie auto’s die echt de moeite waard zijn om een stukje voor te rijden. het personeel is superaardig en behulpzaam. Ik kan iedereen aanraden om hier te gaan kijken voor een nieuwe auto!

• Klantvriendelijkheid

Super geholpen vanuit een mooi bedrijf

Fijne onderhandelingen met goed gevoel

• Klantvriendelijkheid

Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen.

Peter is enthousiast en erg behulpzaam. Met een heel goed gevoel mijn Mini Cooper S gekocht. Goed geholpen en met een goed en vooral blij gevoel naar huis. Wij komen graag terug met onze auto in onderhoud.

• Klantvriendelijkheid

Kundige mensen met passie voor hun beroep

Goeie ervaring Peter heeft ons erg goed geholpen en heeft de auto snel afgeleverd en erg goed advies gegeven waar nodig was zeer klantvriendelijk kortom top service heel erg bedankt

Veurseweg 81 a

2251 AA Voorschoten

06 33 63 05 37

Over EAF Auto's Voorschoten

Wij zijn een degelijk, eerlijk bedrijf met jarenlange ervaring in de autohandel. We beschikken over een grote showroom en volledig uitgeruste autogarage en autospuiterij in Voorschoten. We kunnen letterlijk alles voor u betekenen op autogebied. Aangenaam en welkom bij EAF Autos! Natuurlijk staat ook bij ons de koffie altijd voor u klaar maar met alleen een kop koffie komen we nog niet ver, daarom staan wij altijd voor u klaar. We nemen u al het werk met betrekking tot uw auto graag uit handen en bieden u als merkonafhankelijke dealer een breed assortiment aan hele knappe occasions voor hele knappe prijzen. We zijn gespecialiseerd in de merken Alfa Romeo en Mini.