Goede service / communicatie

Duidelijke communicatie handelen snel.

Peter en top adviseur!

Peter heeft me heel goed geholpen, snel met afhandeling en regelde nog alles daarnaast Voorme dus zeker in de toekomst kom ik weer langs

Fantastisch

Fijn geholpen door Peter. Erg blij met mijn nieuwe auto en het vertrouwen in het bedrijf.

• Klantvriendelijkheid

Keurig bedrijf goede snelle communicatie met Peter

Kan niet anders voor nu dan zeer tevreden zijn

• Klantvriendelijkheid

Top service van kundige mensen

Snel geholpen en nemen de tijd voor vragen.

Prettige koopervaring

Here is mijn eerste auto geworden en ik ben ontzettend dankbaar aan Peter voor zijn alle geduld en uitgebreide uitleg. Hij was altijd goed beschikbaar via app of telefoon voor mijn vragen, hele fijne gevoel.

Top!!!!!

Wat een goede ervaring in dit mooie bedrijf!!!!!! Als klant word je GEZIEN !!!!! Kennis van zaken, professioneel!!!!! Veel dank.

Blij met mijn nieuwe Abarth 124 Spider

Vandaag een hele mooi Abarth 124 Spider gekocht. Zeer aantrekkelijk ivm de lage kilometerstand en de auto ziet er puntgaaf uit. Heel erg goed geholpen en geadviseerd door Ernand. Dank jullie wel

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijk gastvrij en goed geregeld.

Geweldige ontvangst en alles zoals beschreven in de advertentie. Mooi en snel een deal gemaakt.

• Klantvriendelijkheid

Zeer tevreden over mijn ervaring bij dit bedrijf! Peter heeft mij goed geholpen en heeft antwoord op alle vragen!

Professioneel, enthousiast en duidelijk

Wat een toffe ervaring en fijne afhandeling. Dank Peter

• Klantvriendelijkheid

Service staat erg hoog in de vaandel

Vanaf de eerste bezichtiging tot aan de aflevering is het één groot feest. Hopelijk blijft dat ook na het rijden zo, maar daar hebben we alle vertrouwen in.

Super!

Prettig verkoper, goede inruil prijs en een fijn traject. Bij aankomst auto gepoetst en bordje erbij voor de proefrit, helemaal leuk! Complimenten aan Peter!

• Klantvriendelijkheid

Ben heel goed geholpen door Peter. Heel behulpzaam.

Super!!

Helemaal top. Prachtige auto en alles goed verzorgd. Snel ophalen. Zeker een aanrader!

Perfecte garage

Perfecte garage, we zijn ontzettend goed geholpen. Een absolute aanrader.

• Klantvriendelijkheid

Warm onthaal, zeer vriendelijk , ze denken echt met je mee. Alles top op de puntjes geregeld, top bedrijf

• Klantvriendelijkheid

Mijn ervaring verklaar ik als top.

Mijn ervaring is best goed! Best vlot en makkelijk verlopen, toffe medewerkers en meedenkend, Al met al een hele goeie ervaring.

• Klantvriendelijkheid

Prima zaken gedaan en vriendelijke en goede service

Met name Ajdin en Peter zijn onze beste contacten die de zaak hebben behandeld

Goed geholpen

Fijne, nette en professionele zaak. Wij zijn goed geholpen. Klantvriendelijk en eerlijke verkopers. Wij zijn erg blij met onze aankoop! Deze zaak is een aanrader.

Super netjes geholpen

Thanks peter voor je hulp en advies.

• Klantvriendelijkheid

Persoonlijke service, zeer goed geholpen!

Heel tevreden met de goede en persoonlijke service van Peter, ik raad EAF auto’s zeker aan.

Perfect, uitstekende klantenservice

Een hele fijne ervaring gehad met het ontvangen van de nieuwe auto

Goede service, Vriendelijk

Voor de tweede maal een auto gekocht. Goede service, vriendelijk zeker aan tebevelen.

• Klantvriendelijkheid

Prettig ontvangst, denkt mee in de wensen!

Veurseweg 81 a

2251 AA Voorschoten

06 33 63 05 37

Over EAF Auto's Voorschoten

Wij zijn een degelijk, eerlijk bedrijf met jarenlange ervaring in de autohandel. We beschikken over een grote showroom en volledig uitgeruste autogarage en autospuiterij in Voorschoten. We kunnen letterlijk alles voor u betekenen op autogebied. Aangenaam en welkom bij EAF Autos! Natuurlijk staat ook bij ons de koffie altijd voor u klaar maar met alleen een kop koffie komen we nog niet ver, daarom staan wij altijd voor u klaar. We nemen u al het werk met betrekking tot uw auto graag uit handen en bieden u als merkonafhankelijke dealer een breed assortiment aan hele knappe occasions voor hele knappe prijzen. We zijn gespecialiseerd in de merken Alfa Romeo en Mini.