Vakmanschap tot in de puntjes!

Uiterst vriendelijk. Informeert duidelijk. Houdt zich aan de afspraken. Denkt mee. Denkt vooruit. Er heerst een prettige sfeer. Werkzaamheden worden keurig uitgevoerd. Ik ben een klant die altijd graag terug komt en vooral blij rondrijdt in een veilige auto!

Fijn bedrijf om zaken mee te doen !

Geen vervelende onderhandelingen maar een reële inruilprijs voor onze auto gekregen waardoor de aankoop van onze nieuwe auto een stuk eenvoudiger was . Auto had een paar kleine aandachtpuntjes maar deze zijn prima opgelost ! heeft prachtige auto's op voorraad staan !

Altijd goed!

Fijn, snel, vriendelijk en kundig

Altijd goed!

Fijn, snel, vriendelijk en kundig

Prima geholpen en op alle vlakken netjes

Mini Countryman aangeschaft bij EFA. Zeer tevreden over het contract met Joachim en natuurlijk de auto ! De strik had niet gehoeven :-))

Goed en netjes

Goede en zeer beleefde service zoals het hoort zonder storende verkoop praatjes. Voor de aankoop contact opgenomen om een afspraak in te plannen, auto te bekijken en vervolg afspraak gemaakt om de inruil en koop rond te maken. Joachim en het team verantwoordelijk voor de auto presentatie op de EAF website hebben bijgedragen aan een fijne ervaring.

Top service!

Snel geholpen, zeer vriendelijk medewerkers en een prachtige showroom!

Erg blij met de aankoop van me nieuwe mini

Vorige week me nieuwe mini daar gekocht, prefect geholpen en een goede inruil gekregen van me oude auto. Mooie grote showroom met veel keuzes. Goede service en klantvriendelijkheid.

Goed en degelijk bedrijf

Beter kan niet, goede begeleiding en uitleg.

• Betrouwbaarheid

Zeer tevreden over de aankoop van mijn Mini

Vorige week onze nieuwe Mini gekocht , kreeg een zeer reele prijs terug van me "oude" auto, we zijn heel goed geholpen , ze nemen echt de tijd voor je en komen met goede adviezen. mooie grote showroom met veel aanbod. Alles zoals beschreven in de advertentie klopte , we kregen zelfs als extra een gratis windscherm en een dure onderhoudsspray voor de cabriokap.

Strak en correct

Eerlijke en nette onderhandelen Mooie mx5 gekocht en mijn oude ingeruild Tevreden over het contact en de goede afhandelingen bij de omruil van de auto

prima service

Prima geholpen door Joachim met de aankoop van onze Mini Roadster. Netjes volgens de geldende coronaregels. Nam ruim de tijd, alles bespreekbaar, nette aflevering.

• Betrouwbaarheid

Geweldige auto op mogen halen.

Een geweldig mooie en goed rijdende auto op mogen halen. De klantvriendelijkheid was oke, de verkoper was wat te zakelijk en mag wat enthousiaster in de beleving van de klant.

Heel nette, No nonsense service

Opel Insignia gekocht bij eaf auto’s. Open en eerlijke onderhandeling gedaan. Geen flauwe Trucjes met versleten banden onder de auto en daarna doen alsof je goede banden met korting krijgt. Gewoon eerlijk, geen gedoe. Hou ik van. Klein smetje: in de beschrijving stond dat de auto licht metalen velgen had. Ik zag later pas dat dit niet zo was.

Fantastisch!

Super vriendelijke geholpen door een van de medewerkers bij de eerste afspraak. Wij hadden eerder die week al via WhatsApp contact gehad. We hebben een prachtige auto gekocht en onze oude auto ingeruild. Dezelfde week konden wij hem nog ophalen en werd hij keurig schoon, met nieuwe APK en onderhoudsbeurt afgeleverd. Echt een aanrader.

Prima en correct !!

Joachim bedankt !

Goede service!

Service aan huis, i.v.m. corona maatregelen. Erg netjes en vlot afgewikkeld. Goed telefonisch bereikbaar en snel antwoord, ook na levering auto.

Zeer goed!

De auto is netjes afgeleverd volgens de gemaakte afspraken. Goede service en vriendelijk personeel!

• Betrouwbaarheid

Trustworthy, easy to deal with, professional experience.

We found EAF auto’s to be a professional, trustworthy dealer who helper us find the right car for us. Communication was clear and timely and we were given all the appropraite information. I recommend.

• Would you recommend us? Yes

Zeer goed geholpen bij de koop van onze nieuwe auto!

Wij zijn erg tevreden over de koop van onze nieuwe auto. Tijdens de proefrit voelde de auto nog niet helemaal lekker aan. Dit hebben ze meteen verholpen en we hebben de koop afgerond! Erg klantvriendelijk en zelfs de auto tijdig reserveren was mogelijk!

• Betrouwbaarheid

Helaas was de glimlach al snel van mijn gezicht verdwenen

Sinds de aankoop al last van een heel behoorlijke lekkage op mijn Audi TT. Door de zomer maanden en garage stalling wat langer geduurd om de aanhoudende lekkage te constateren. Een aantal keren hiervoor terug geweest en uiteindelijk wel verholpen. Volgens de eigenaar gaat het hier om verschillende lekkages wat door de Audi Dealer en verschillende deskundigen erg onwaarschijnlijk wordt geacht. Resultaat een rekening van € 185,-. Het gaat me niet om het geld maar dienstverlening is niet zoals men voorhoudt.

Trustworthy

Pleasure visiting EAF Autos. Very imformative. Great service. Bought a type R from EAF Autos. Car in great condition. I took the car to a br-performance to evaluate the health of the engine. Everything was exactly as they said. Would definately buy from them again.

• Would you recommend us? Yes

Geweldig!

Halverwege september heb ik een Alfa Romeo Mito QV gekocht bij EAF autos. Tot op heden zeer tevreden met mijn aankoop! Ook vond ik de service uitstekend. Door mijn baan heb ik geen tijd om doordeweeks langs te komen, dus kreeg de mogelijkheid om een afspraak s'avonds te maken. Werd heel vriendelijk geholpen en er werd oprechte belangstelling getoond. Voelde me niet opgejaagd om gelijk een keuze te maken, dus heb er nog goed over na kunnen denken. Paar dagen later kon ik mijn auto ophalen en hij werd als nieuw afgeleverd. Hele fijne ervaring en is zeker een aanrader als je van mooie auto's houdt!

• Betrouwbaarheid

Mooie Mini aangekocht, auto ziet er exact uit zoals ze omschrijven op de website. Vriendelijk geholpen en mooie aflevering. Echt een aanrader!

• Betrouwbaarheid

Een en al lof!! Dit kan niet beter. Bij dit bedrijf kan menig autobedrijf wat van leren

Dit bedrijf doet er alles aan om de klant zo goed mogelijk te helpen.

Veurseweg 81 a

2251 AA Voorschoten

06 33 63 05 37

Over EAF Auto's Voorschoten

Wij zijn een degelijk, eerlijk bedrijf met jarenlange ervaring in de autohandel. We beschikken over een grote showroom en volledig uitgeruste autogarage en autospuiterij in Voorschoten. We kunnen letterlijk alles voor u betekenen op autogebied. Aangenaam en welkom bij EAF Autos! Natuurlijk staat ook bij ons de koffie altijd voor u klaar maar met alleen een kop koffie komen we nog niet ver, daarom staan wij altijd voor u klaar. We nemen u al het werk met betrekking tot uw auto graag uit handen en bieden u als merkonafhankelijke dealer een breed assortiment aan hele knappe occasions voor hele knappe prijzen. We zijn gespecialiseerd in de merken Alfa Romeo en Mini.