Top bedrijf , die zijn afspraken nakomt !

Top bedrijf , die zijn afspraken nakomt !!

Net personeel, vlotte bediening

Prima bedrijf kom speciaal uit Voorburg door de goed ervaringen

Betrokken verkopers die luisteren

Auto”s in onderhoud waarbij er mee wordt gedacht. Ook bij aankoop auto wordt er geluisterd naar de wensen en hanteren ze geen kantoortijden. Kortom een aanrader

• Klantvriendelijkheid

Top service, al jaren lang

Nu mijn tweede Alfa Romeo aangeschaft in Voorschoten en al jaren klant voor onderhoud. Altijd top service en afspraken worden prima nagekomen. Auto’s staan er altijd prachtig bij in de showroom.

• Klantvriendelijkheid

Goed geholpen en erg blij met mijn auto

Snel na onze reactie terug gebeld en we konden gelijk langskomen, we zijn erg goed geholpen. Deskundig personeel en heel blij met de mooie auto!

Fantastische service

Geweldig snelle service

• Klantvriendelijkheid

Staan altijd direct vriendelijk met raad en daad klaar

Heb een oudere Alfa Romeo waar regelmatig iets mee is. Ook al heb ik geen afspraak ik altijd gelijk komen en wordt er een oplossing gezocht. Wordt altijd heel vriendelijk opgevangen.

• Klantvriendelijkheid

Top goede service en vriendelijke mensen

Ben hier al jaren klant. Altijd goed en professioneel geholpen met het repareren van mijn auto. Deskundige monteurs en klant gericht. Absolute aanrader

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Top bedrijf

Goede service, vriendelijke verkoper

• Klantvriendelijkheid

Altijd meedenken en gezellig!

Dank voor alle hulp en meedenken. We hebben onze mini in onderhoud en nu een nieuwe mini gekocht. Altijd staat de koffie met iets lekkers klaar. Ook de kinderen komen graag mee en mogen zelfs in de mooiste auto’s zitten.

They are just professionals

They are experts and professionals

• Would you recommend us? Yes
  • Expertise
  • Customer service
  • Value for money

Fijne oplevering.

Vandaag een fijne oplevering gehad.superblij met onze auto.

Prettige persoonlijke behulpzaamheid.

Er is goed overleg, afspraken worden goed nagekomen. Er zijn achteraf geen klachten. Nette garage.

• Klantvriendelijkheid

Zomerbanden wissel gaat meestal goed

Uitstekend geholpen!

Erg vriendelijk en denken goed mee.

• Klantvriendelijkheid

Al jarenlang staat het team van de garage voor mij klaar. Vakkundig en super vriendelijk.

• Klantvriendelijkheid

Zeer klantvriendelijk, deskundig, betrouwbaar en meedenkend.

Er wordt altijd goed overlegd. Men neemt voldoende tijd voor je. Inmiddels ongeveer negen jaar klant en alleen positieve ervaringen. Deskundigheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid zijn voor mij belangrijker dan de kosten. De prijzen ervaar ik overigens als duidelijk en eerlijk. Hoewel ik in Den Haag, vlakbij Kijkduin woon en EAF niet bij mij om de hoek is, neem ik de afstand graag voor lief.

• Klantvriendelijkheid

Zeer klantvriendelijk, deskundig, betrouwbaar en meedenkend.

Top,!

Zie boven.

Goede service!

Ik kom al jaren bij EAF Auto s. Iedere keer goed en eerlijk geholpen. Snelle service en fijne mensen. Dank jullie wel!

• Klantvriendelijkheid

Altijd goed ontvangen en hulpvaardig als je een probleem hebt

Zie boven

Goed snel en adeqaat

Altijd de beste service!

Wij komen inmiddels al vier jaar hier voor de aanschaf van twee auto’s en het onderhoud van de auto’s. Ik kan het iedereen aanraden hier je volgende auto te kopen en je huidige auto hier in onderhoud te brengen.

• Klantvriendelijkheid

Prima garage, niet goedkoop maar betrouwbaar

Vanaf de eerste kennismaking fijne ervaringen. Ik heb ervaringen met tientallen autodealers maar bij AFM is betrouwbaarheid een voor mij belangrijk punt.

Altijd goede, betrouwbare service

Al ruim 40 jaar klant bij EAF auto's, voorheen PB Automotive met Piet Baak als eigenaar. Zelf heb ik daar al 4 auto's gekocht, waarvan 3 occasions. Nooit echt problemen gehad je wist altijd waar je aan toe was en kreeg altijd deskundig advies. Wat besproken werd, is ook altijd uitgevoerd en kwam nooit voor grote, negatieve verrassingen. Ook mijn, toenmalige, partner en mijn dochter hebben daar hun auto aangeschaft. Mijn dochter heeft nu haar 2e occasion bij EAF auto's en rijdt er met plezier in. Ben niet van plan om ooit te switchen van garage ondanks dat de garage niet dicht bij huis is.

Veurseweg 81 a

2251 AA Voorschoten

06 33 63 05 37

Over EAF Auto's Voorschoten

Wij zijn een degelijk, eerlijk bedrijf met jarenlange ervaring in de autohandel. We beschikken over een grote showroom en volledig uitgeruste autogarage en autospuiterij in Voorschoten. We kunnen letterlijk alles voor u betekenen op autogebied. Aangenaam en welkom bij EAF Autos! Natuurlijk staat ook bij ons de koffie altijd voor u klaar maar met alleen een kop koffie komen we nog niet ver, daarom staan wij altijd voor u klaar. We nemen u al het werk met betrekking tot uw auto graag uit handen en bieden u als merkonafhankelijke dealer een breed assortiment aan hele knappe occasions voor hele knappe prijzen. We zijn gespecialiseerd in de merken Alfa Romeo en Mini.