Vriendelijke en professionele begeleiding en advies bij aankoop andere auto

Wij zijn door Toine zeer kundig bijgestaan in onze beslissing tot de aankoop van onze nieuwe auto.

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijkheid en kennis van zaken

Netjes en vriendelijk geholpen. Met kennis van zaken. Snelle afhandeling!

Top service!

Nadat ik een afspraak had gemaakt voor het bezichtigen van een auto kreeg ik een persoonlijk filmpje toegestuurd. Dit vond ik erg leuk en de auto was daardoor al voor de helft verkocht!

• Klantvriendelijkheid

Goed geholpen, met de juiste auto te vinden. Ook had het bedrijf ontzettend veel geduld met mij.

Perfect en persoonlijk

Super fijn contact, goed naar wensen geluisterd! Goed gevoel mijn eerste ‘échte’ auto gekocht!

Beste ervaring ooit

Je merkt dat hier mensen werken met passie. Van aankomst voelde ik me al welkom tot het eind proces.

• Klantvriendelijkheid

Altij snel en vriendelijk geholpen.

Zeer professionele verkoper

• Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid

Bij deze garage zijn de medewerkers Vakkundig, klantvriendelijk, meedenkend en proactief.

Ik word altijd goed geholpen. Nog nooit teruggegaan omdat iets niet in orde zou zijn. Goede adviezen en er wordt meegedacht met de klant.

Super goed geholpen!

Ik kwam aan, en niet eens een kwartier later zag ik al de auto waarvan ik al zeker wist dat het de auto was die ik wilde. Ik kreeg alle nodige informatie die ik nodig had! Niet eens een uur later ging ik terug naar huis met een nieuwe auto! Ik ben super goed geholpen, en ik weet zeker dat ik iedereen naar EAF auto’s zal sturen!

• Klantvriendelijkheid

Super fijn geholpen bij mijn nieuwe auto

Fijne hulp, deskundig en er wordt goed de tijd genomen. Wat heel belangrijk bij het uitzoeken van een nieuwe auto. Alles was geen probleem, werd uitgelegd of opgepakt. Een super fijn, open dealer. Geen praatjes.

Topservice

Topservice gehad. Drank aangeboden gekregen, auto meteen op mijn naam gezet. Auto is in zeer goede staat. Naar mijn gevoel betrouwbare garage, helemaal niet op aan te merken.

Top service!

Hartstikke bedankt voor alle professionele hulp, vriendelijke en snelle service. Binnen enkele dagen, mijn droomauto! Ps. Toine enorm bedankt voor alle info en je vriendelijke uitstraling!

Prima de luxe

Als "oudere jongere" en groot liefhebber van Italiaanse automobielen veroorloof ik mij deze kwalificatie na aankoop van een Alfa Romeo Giulia. Op zoek naar een jonge bella machina kwam ik, vanuit Zuid Limburg, bij EAF Auto's terecht. Ik was meer dan aangenaam verrast door het aanbod en de prijsstelling. Na een afspraak te hebben gemaakt werd ik ontvangen door Joachim. Er werd alle tijd genomen en ik kon uitbundig proefrijden. De koop werd snel gesloten en zelf de verzekering kon adequaat worden geregeld. De aflevering was perfect: ophaalservice vanaf station Voorschoten auto gepoetst, onderhoud gepleegd (ofschoon niet nodig vanwege lage kilometrage), en leuke attenties, en ....... heerlijke koffie. Werkelijk een aanrader!

• Klantvriendelijkheid

Heel hartelijk en vriendelijk ontvangen

De auto stond er goed bij en alles klopte, ik kreeg een goede prijs en werd goed geholpen. Ik zou hier zo weerkomen

Zeldzaam goed bedrijf

Ik heb de gewoonte, wanneer ik mij ergens thuis voel, om de mensen die mij ten dienst staan, niet op afstand te houden, maar een iet wat meer persoonlijke benadering toe te kennen. Niet enkel in de Garage, maar ook bij de supermarkt. Dit maakt 't leven leuker! Vandaar dat ik ieders naam weet. Psje, Theo, Dennis, en Mirjam

• Klantvriendelijkheid

Super fijn bedrijf die meedenkt en uitstekende service biedt!

AEF denkt mee waarbij veel mogelijk is en waarvoor geen kosten worden berekend. Een service die we bij merkdealers vooral niet kregen...

Super!

Vanmiddag auto ingeruild. Super service! Aardige mensen

• Klantvriendelijkheid

Super super ervaring! Hele vriendelijke mensen en extreem goede service!

Onderdeel was kapot gegaan , gratis super gerepareerd. Echt een top bedrijf!! 100% aanrader :)

Super snelle service

Ik heb hier mijn auto aangeschaft en ik ben zeer tevreden over de service en de klantvriendelijkheid.

SUPER!

Bij aankomst direct geholpen en de auto stond al klaar om te bezichtigen. Personeel erg vriendelijk en denkt graag met je mee! Veel keuze en opties en allemaal een voor een geweldige auto’s. Alles voelt erg veilig en vertrouwd alles is netjes en erg schoon! De service was heel snel zowel papierwerk als het leveren van de auto. Alles verloopt zoals beloofd en heb ik een hele mooie auto kunnen scoren! Super blij met alles en raad iedereen aan hier langs te gaan als je een nieuwe auto zoekt die net iets exclusiever is dan andere auto’s.

• Klantvriendelijkheid

Best tevreden met het product en service

Goede prijs-kwaliteitverhouding voor de auto, met uitstekende technische en commerciële diensten van meneer Joachim die naar de klant goed luistert.

• Klantvriendelijkheid

Excellent chromen service workshop and showroom

Always ready to help and sort out any issues. Professional and efficiënt. Friendly and welcoming.

• Would you recommend us? Yes
  • Expertise
  • Customer service
  • Value for money

Een bedrijf waar je zeker een auto kan kopen

Heel netjes te woord gestaan en geholpen bij de proefrit. Aflevering van de auto ook keurig gegaan. Alles keurig netjes in orde gemaakt zoals besproken. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

• Klantvriendelijkheid

Betrouwbare garage met professionele mensen

Al jaren klant van deze garage. Heldere afspraken en uitleg die stipt worden nagekomen waardoor onaangename verrassingen achteraf uitblijven. Kortom kwaliteit die zich voor mij heeft bewezen.

Veurseweg 81 a

2251 AA Voorschoten

06 33 63 05 37

Over EAF Auto's Voorschoten

Wij zijn een degelijk, eerlijk bedrijf met jarenlange ervaring in de autohandel. We beschikken over een grote showroom en volledig uitgeruste autogarage en autospuiterij in Voorschoten. We kunnen letterlijk alles voor u betekenen op autogebied. Aangenaam en welkom bij EAF Autos! Natuurlijk staat ook bij ons de koffie altijd voor u klaar maar met alleen een kop koffie komen we nog niet ver, daarom staan wij altijd voor u klaar. We nemen u al het werk met betrekking tot uw auto graag uit handen en bieden u als merkonafhankelijke dealer een breed assortiment aan hele knappe occasions voor hele knappe prijzen. We zijn gespecialiseerd in de merken Alfa Romeo en Mini.