Prachtige auto , fijn geholpen . Gewoon prima

• Klantvriendelijkheid

een hele vriendelijke verkoper en goede service ,

• Klantvriendelijkheid

We zijn vriendelijk en goed geholpen steeds goed contact gehad, alle vragen beantwoord en uitgevoe

Prima club

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij EAF Auto’s

Onlangs heb ik bij EAF Auto’s een Audi A3 gekocht en ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop. Vanaf het eerste contactmoment werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De service was uitstekend — er werd echt de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en ik kreeg het gevoel dat er oprecht aandacht was voor mijn wensen en behoeften als klant. De auto zelf is in perfecte staat en precies zoals beschreven. Wat ik vooral waardeer, is de transparantie en betrouwbaarheid die EAF Auto’s uitstraalt. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar eerlijke informatie en behulpzame begeleiding bij het maken van mijn keuze. Ik kan EAF Auto’s dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare occasion en een klantgerichte service. Bedankt voor de fijne ervaring!

• Klantvriendelijkheid

Goede service en goede auto

Goed geholpen, erg behulpzaam.

Deskundig, service gericht, klantvriendelijk

Een zoekopdracht gegeven voor occasion met specifieke wensen. Missie meer dan geslaagd! Wij zijn super tevreden!

Uitstekende service

Ik ervaar de koop van de Range Rover als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen en komt betrouwbaar over. Adequate aktie voor het inbouwen van alarm klasse 3. Bedankt Sander en Peter voor de goede service

• Klantvriendelijkheid

Heel fijn geholpen. Super blij met mijn nieuwe auto.

1 woord TOP service!!!!

De service die EAF auto’s biedt is niet alleen goede, mooie auto’s verkopen maar veel meer dan dat. Na 5 verschillende garage bezoekjes om onze droom auto te vinden en elke keer teleurgesteld te worden door uitermate slechte service kwamen wij hier terecht. AEF auto’s weten wat ze doen. Zowel hospitality gericht als weten waar ze over praten met passie en liefde voor auto’s. Peter en Sander jullie zijn top dank je wel voor de goede zorgen!!!!

• Klantvriendelijkheid

Altijd vertrouwd en betrouwbaar!

Inmiddels mijn derde mini; zo blij mee!

Quite happy with our Mini purchase by EAF autos

We bought a mini countryman from EAF auto’s. Peter was very friendly and helped us with all our questions. There were small imperfections with the car’s paint but Peter got the car polished for us before the delivery made sure the car was delivered in top condition. We are quite happy with our experience with Peter and EAF auto’s.

Aandachtig

Bij EAF auto’s ben ik aandachtig en zorgvuldig geholpen. Altijd aardig en zijn uitbundig op een goede manier. Uitgebreid en meedenkend

Goeie service

Fijn contact

Prachtig auto’s en fijne mensen

Uitstekend proces ervaren!

Vanaf het moment dat ik de auto wilde kopen tot aan de aflevering ben ik heel goed ontvangen en meegenomen in het gehele proces. Peter heeft heel veel meegedacht en overal mij in meegenomen. Super blij met mijn nieuwe auto!!!!

• Klantvriendelijkheid

Super zaak met behulpzame mensen

Gewoon prettig geholpen

Persoonlijke service op maat

Altijd persoonlijk in de omgang en weet precies wat je zoekt en bij je past.

Snelle service

Mijn nieuwe auto op goed vertrouwen gekocht bij EAF Auto’s zonder deze te zien. Alles was super geregeld!

• Klantvriendelijkheid

Super vriendelijk en snel geregeld

Hele vriendelijke en snelle service. De auto wordt met zorg klaar gemaakt.

Gewoon goed

Super ontvangen goede uitleg fijn personeel. Proefrit snel kunnen maken en een hele goeie deal kunnen maken

Top service zeker aanrader

Wij hadden op internet een Mercedes gezien, deze was helaas net verkocht. Toen heb ik contact opgenomen met dit bedrijf of ze in de toekomst nog zoiets binnen kregen. Binnen 2 weken belde ze ons op dat ze een zelfde auto binnen kregen. Toen de auto binnen was hebben ze ons gelijk gebeld en konden we komen kijken. Voordat we kwamen kijken hadden ze al een leuk/mooi filmpje gemaakt. Uiteindelijk de auto gekocht. Het personeel is super vriendelijk en hebben veel deskundigheid en de service is goed. Kortom echt een aanrader om je auto te kopen!!

Top service zeker aanrader

Zeer goed geholpen en tot de volgende keer

Erg attent en behulpzaam

2 mooie auto’s gekocht , we zouden ze ophalen maar als extra service werden ze aan huis geleverd. Top geregeld.

Geweldig!

Heel fijn bedrijf, worden altijd heel fijn geholpen door deskundig personeel. Ze hebben altijd hele mooie bijzondere auto’s staan, voorheen goede prijs.

Fijne service.

Voor enkele kleine zaken snel op zoek naar een nieuwe garage en hier snel en goed geholpen.

Veurseweg 81 a

2251 AA Voorschoten

06 33 63 05 37

Over EAF Auto's Voorschoten

Wij zijn een degelijk, eerlijk bedrijf met jarenlange ervaring in de autohandel. We beschikken over een grote showroom en volledig uitgeruste autogarage en autospuiterij in Voorschoten. We kunnen letterlijk alles voor u betekenen op autogebied. Aangenaam en welkom bij EAF Autos! Natuurlijk staat ook bij ons de koffie altijd voor u klaar maar met alleen een kop koffie komen we nog niet ver, daarom staan wij altijd voor u klaar. We nemen u al het werk met betrekking tot uw auto graag uit handen en bieden u als merkonafhankelijke dealer een breed assortiment aan hele knappe occasions voor hele knappe prijzen. We zijn gespecialiseerd in de merken Alfa Romeo en Mini.