Prima, snelle service

De banden zijn uitgelijnd en ik kon erop wachten met een bakje koffie. Vriendelijke medewerker gesproken. Prima dus.

er werd meteen tijd gemaakt om mijn probleem aan de auto aan te pakken.

Heel goed !!

Vakmanschap goede service en klantvriendelijk

Eerlijk en goede adviezen

Prettig personeel die de tijd voor je nemen om zaken uit te leggen. Het voelt of ik eerlijk en met respect word behandeld, heel fijn. Mijn reparaties vallen wel telkens iets duurder uit, maar dat ligt met name aan de staat van de auto en gebreken die worden tegengekomen. Dit wordt netjes verduidelijkt en de auto loopt inmiddels weer als een zonnetje.

Top, meteen geholpen!

Kampje kapot, meteen vervangen. Super snel en erg vriendelijk.

Goed geholpen en goed advies gekregen

Goede en snelle service

Het onderhoud was volledig volgens afspraak uitgevoerd en snel klaar. Toen een fout-code helaas toch nog een keer terug kwam werd deze zonder problemen/kosten alsnog opgelost.

Goed net als altijd

Prima altijd goede service

Goede service en altijd vriendelijk en behulpzaam

Goede service en altijd vriendelijk

Meedenkend en betrouwbaar

Ik heb sinds een jaar of 3 mijn auto's in onderhoud bij Camps. Altijd goed behandeld. Betrouwbaar en eerlijk oordeel incluis prijs. Onlangs op donderdagavond bedrijfsauto stuk gelopen langs de snelweg. Auto afgeleverd bij Camps en vrijdagmiddag kon ik hem weer ophalen. Top service en afhandeling. Geld dubbel en dwars waard!

Super klant vriendelijk.

Ondanks dat ik in de pauze kwam, werd ik meteen geholpen. Helemaal top!

prima geholpen

goede service. Wordt mee gedacht met de klant.

Uitstekend geholpen en geïnformeerd.

Het probleem met mijn auto is na jaren eindelijk opgelost.

ApK in orde

Netjes en goed geholpen

Binnen de gemaakte afspraken correct geholpen door kundig personeel.

Goede service, aardig en kundig personeel, geen onnodige reparaties en een nette prijs. Kom graag terug.

Per direct goed geholpen

Toen ik binnen kwam werd ik meteen geholpen ondanks de drukte.

Service zoals altijd

Het is voor een leek natuurlijk niet te beoordelen wat er allemaal onder de motorkap is gebeurd, maar ik heb hier alle vertrouwen in. Uitleg over wat er moest gebeuren en wat het zou kosten waren uitstekend.

Klasse

Supersnelle hulp, zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden

Ik was tevreden

Goed hoor

Goede service goed overleg en fijne medewerkers

prima service

prima service

Klantservice is altijd erg goed.

Alleen maar lof

De service is goed. Er wordt mee gedacht en ik wordt goed geholpen.

Perfecte service

Zeer professionele en vakbekwame mensen. Snelle service en open en eerlijke communicatie

Californischeweg 6

5971NV Grubbenvorst