gewoon goed

gewoon goed

Perfecte en zeer snelle service

Ik kwam op vrijdagmiddag om acuut m'n accu te laten vervangen. Op voorwaarde dat deze in de voorraad zou staan was dat geen probleem. En zo geschiedde. Binnen 30min accu verwisseld en weer rijden. Dank jullie wel voor jullie welwillendheid, tot de volgende keer

Nette garage, prijsopgave vooraf is perfect. Auto wordt netjes en schoon afgeleverd.

vriendelijk en een super service, geweldig.

heel vriendelijk en behulpzaam en een super service.

Goed geholpen

Toen ik belde werd er meteen actie ondernomen. Terwijl ik eigenlijk met de verzekeraar had moeten bellen. Ook is mijn auto door jullie naar het schadeherstelbedrijf gebracht. De service is prima.

Super service

Voor de keuring , goed geholpen goede service auto gelijk klaar

Mijn auto werd snel geïnspecteerd en het onderdeel werd besteld. Na ontvangst werd het vervangen.

Toppers

Goed bedrijf

Top service

Superservice

Vriendelijk en bekwaam personeel, die zich aan afspraken houden en goed overleggen van tevoren.

Toppers!

Snelle service!

Zoals afgesproken. Wederom goed gecommuniceerd. Service om na een bepaalde tijd iets te checken. Beantwoorden van vragen over een andere auto levert goede tips op

Super alles tot in de puntjes geregeld!

Super fijne en vakbekwaam autogarage met oog voor detail! Communicatie verloopt goed en wordt van te voren goed gecommuniceerd wat en hoe ze het gaan doen al met al super!

Wederom uitstekend geholpen.

Weer helemaal tevreden over service en klantvriendelijkheid!!!!

Hoewel het vrijdag was, toch nog gezorgd dat we in het weekend konden rijden: na werktijd gekomen en ons geholpen!! Niet zonder meer accu vervangen, maar eerst ( maandag) bekeken of oude accu nog goed was na in werkplaats volledig opladen. Helaas toch vervanging nodig. Hele schappelijke prijs berekend!!!!!

Top geregeld allemaal!

Fijn dat het lampje van de koplamp direkt vervangen kon worden.

Camps is behulpzaam, informatief en correct.

Een eerste check zonder afspraak was mogelijk, de vervolgafspraak en huurauto kon makkelijk geregeld worden, en toen ik alle afspraken afzegde was dit geen probleem en bleef het contact gewoon correct.

Snelle en professionele service

Er werd snel een offerte toegestuurd en gereageerd op mijn vragen. Verdere service was zeer professioneel.

snel een afspraak voor een grote beurt

over het algemeen zeer goed. was alleen jammer dat ze pas heel kort voor sluitingstijd lieten weten dat de auto kon worden opgehaald, wat mij niet meer lukte en ik dus pas de volgende dag deze kon ophalen.

Hoed

Weert apk laten doen en grote beurt. Netjes uitgevoerd en binnen de offerte. Vriendelijke medewerkers

Niet super enthousiast

Op zoek naar een vervanger voor de dealer. Ging voor losse apk, de prijs van €55,50 viel mij tegen, bij dealer €45,- Op de site van James Autoservice staat dat de prijs van een apk varieert van €35,- in het zuiden van hel land tot €71,- in de randstad. Volgens mij ligt Venlo toch aardig in het zuiden toch en ik verwachte niet duurder uit te zijn als bij de dealer. Netjes bericht over kosten toen ze aan de auto bezig waren en toen de auto klaar stond. Ik wilde rond 12.45 uur de auto ophalen maar kwam voor een lege balie te staan met het bericht dat ze pauze hadden van 12.30 tot 13.15 dus later op de dag nogmaals langs gegaan om de auto op te halen. Was wel handig geweest als ze dit gecommuniceerd hadden, staat ook niet op hun site. Conclusie: helaas niet super enthousiast.

Duidelijk en eerlijke service

Top garage , duidelijk en eerlijk advies. Denken mee en leggen het probleem uit,ondanks dat het erg druk was snel geholpen.

Tevreden over de dienstverlening en communicatie

Ik ben tevreden over de dienstverlening, aan de voorkant een duidelijke opgave van de kosten, correcte communicatie en vriendelijke medewerkers

Goeie service denken mee

Komen afspraak na en gaat in overleg

Californischeweg 6

5971NV Grubbenvorst