snel een afspraak voor een grote beurt

over het algemeen zeer goed. was alleen jammer dat ze pas heel kort voor sluitingstijd lieten weten dat de auto kon worden opgehaald, wat mij niet meer lukte en ik dus pas de volgende dag deze kon ophalen.

Hoed

Weert apk laten doen en grote beurt. Netjes uitgevoerd en binnen de offerte. Vriendelijke medewerkers

Niet super enthousiast

Op zoek naar een vervanger voor de dealer. Ging voor losse apk, de prijs van €55,50 viel mij tegen, bij dealer €45,- Op de site van James Autoservice staat dat de prijs van een apk varieert van €35,- in het zuiden van hel land tot €71,- in de randstad. Volgens mij ligt Venlo toch aardig in het zuiden toch en ik verwachte niet duurder uit te zijn als bij de dealer. Netjes bericht over kosten toen ze aan de auto bezig waren en toen de auto klaar stond. Ik wilde rond 12.45 uur de auto ophalen maar kwam voor een lege balie te staan met het bericht dat ze pauze hadden van 12.30 tot 13.15 dus later op de dag nogmaals langs gegaan om de auto op te halen. Was wel handig geweest als ze dit gecommuniceerd hadden, staat ook niet op hun site. Conclusie: helaas niet super enthousiast.

Duidelijk en eerlijke service

Top garage , duidelijk en eerlijk advies. Denken mee en leggen het probleem uit,ondanks dat het erg druk was snel geholpen.

Tevreden over de dienstverlening en communicatie

Ik ben tevreden over de dienstverlening, aan de voorkant een duidelijke opgave van de kosten, correcte communicatie en vriendelijke medewerkers

Goeie service denken mee

Komen afspraak na en gaat in overleg

Onprofessioneel

Camps Autoservice is een prima garage voor apk en service beurt. Maar voor inhoudelijke storing en probleem oplossen is er te weinig kennis in huis. Waardoor het onnodig veel geld kost. Maar daarna ook niet het fatsoen om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Dan ben je als vaste klant niet meer belangrijk. Jammer!

Alles volgens afspraak

Goede communicatie en informatie over alles.

Ik ben snel geholpen en zeer tevreden

Mijn auto starte niet meer en een nieuwe accu hielp niet. Auto naar gerage gebracht. Ze hebben er dezelfde dag naar gekeken, het was de dynamo. Ik kreeg een offerte en de volgende dag kon ik hem weer ophalen. We zijn nu een week verder en ik ben nog steeds tevreden. Dank je wel Autoservice Camps

Super service in drukke zomer periode

Ik had n lekke koppeling en niemand had tijd op aanraden van dorpsbewoners na James gestuurd en heeft me snel binnen een week weer op pad geholpen. Misschien niet goedkoop maar wel eerlijk en betrouwbaar.!

Ga zo door.

Vriendelijk, behulpzaam en niets te veel.

Auto weer prima in orde. En netjes gewassen.

Alles OK.

Snelle en correcte communicatie

Vriendelijk personeel en vakkundig

super

fijn opgehaald en terug gebracht wist van te voren de kosten fijn personeel groetjes

Netjes geholpen

Ook dit jaar met de apk weer top geholpen tot volgend jaar maar weer

Professioneel, servicegericht, vriendelijk.

Het contact met de mensen van Autoservice Camps is zeer prettig en de service is geweldig. Een aanrader.

Kan niet beter

Meedenken, creatief , deskundig. Een garage zoals die er nauwelijks nog zijn. Verdiende dikke tien.

Hele goede service en uitleg van de auto en zeer bereid willig. Top.

Goede afspraken omtrent de auto.Heel duidelijk.

Ik ben zeer goed geholpen voor een goede prijs

Vriendelijke, behulpzame werknemers die verstand hebben van zaken. Ik kom er vaker terug

top

prima geholpen

Apk en beurt

Je word er goed en deskundig geholpen

Sehr guter Service

Alle Mitarbeiter sind sehr nett. Mein Saab bekam mit Auspuff.-und Reparatur Rückfahrsebsor innerhalb 1Tag APK. Danke!

Uitstekend!

Vriendelijk, behulpzaam, uitstekende service.

Ik ben prima geholpen ! NOGMAALS BEDANKT.

Heel goed geholpen.

Californischeweg 6