Top!

Goede service en top monteurs.

Geweldige service!

Ze staan altijd voor je klaar. En kijken naar oplossingen.

Top service

Vakkundig en professioneel. Het probleem met de schokbrekers geanalyseerd en volledig verholpen..!! Top gedaan..!!

Vakkundige mensen

Autoservice Camps neemt de tijd om alles te bespreken

wederom uitstekend geholpen

Kon er op korte termijn terecht en men ging door tot het naar tevredenheid opgelost was. Klasse!!

Goede communicatie en transparant

De goede en transparante communicatie hebben wij als erg prettig ervaren, hierdoor weten we waar we af en aan zijn.

Geweldige mobiliteitsgarantie met vervangend vervoer

Na de melding van een kapot gereden band en het ontbreken van een reserve wiel was de auto ambulance snel ter plaatse en kon ik met vervangend vervoer mijn weg vervolgen. Prima mobiliteits service.

Vooraf wordt een duidelijke offerte toestuurt

Snel en vakkundig geholpen, voor een goede prijs.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Altijd klantvriendelijk. Word goed geholpen.

heel prettig en vakkundig

volgens afspraak, en kundig uitgevoerd.

uitstekende service, kan niet beter

Vriendelijk, inlevend, meedenkend. Uitstekende service, klant gericht. Mi kan het niet beter.

Altijd top service!!

Je wordt hier altijd vriendelijk en kundig geholpen!

Uitstekende service, planning en afhandeling van mijn APK

Ik was de APK afspraak vergeten. Ik werd dezelfde dag nog door hun benaderd en kon toch dezelfde dag nog terecht. Alles is prima verlopen en ik rij nu weer met een nieuwe APK. Dankjulliewel, Groet.

Prima geholpen

APK

Excellent car service.I recommend.

Top service

Zeer goede service en passende prijzen. Aanrader

Afspraak is afspraak

Factuur wordt opgemaakt volgens afspraak/offerte, top!

Super service

Super service.fijne mensen. kun je afspraken mee maken top

Professioneel, klantvriendelijk

Mijn ervaring is altijd positief. Ze denken mee in oplossingen, niet alleen in dure oplossingen maar ook in goedkope oplossingen

Top service

Word goed geholpen met top service

Betrouwbare service en goede prijs kwaliteit verhouding

Enige minpunt was de leenauto. Moest afgetankt terug maar was niet afgetankt toen ik deze meekreeg. Netjes bonnetje van het tanken ingeleverd maar geen enkele vorm van compensatie.

Professioneel en klantvriendelijk

Zeer goede en fijne communicatie indien er reparatie,s ect nodig zijn om vooral “veilig” te kunnen rijden

Californischeweg 6

5971NV Grubbenvorst