Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.
Bedankt Anne, voor je beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent.
Bedankt voor de beoordeling Erik. Fijn dat je ze tevreden bent. Het lukt niet altijd om direct een gaatje te vinden in de planning, maar we proberen als het nodig is, klanten zo snel mogelijk te helpen. We zien je graag tzt weer terug.
Beste Jan, bedankt voor uw beoordeling. Andersom zijn wij ook blij met trouwe klanten!
Robert, bedankt voor de wederom goede beoordeling. En over heerlijke garage gesproken, de appeltaart werd gewaardeerd!
Bedankt voor de beoordeling Gert, fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.
Goedendag Hette, bedankt voor het schrijven van de uitgebreide review. We zien u graag tzt weer terug en horen graag hoe uw vakantie is geweest :-)
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! We zien u graag tzt weer terug.
Wat leuk om te lezen! Fijn dat de auto weer zo goed rijdt.
Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent.
Bedankt Marjolein, al klant vanaf het eerste uur ;)
Arend, bedankt dat je een review hebt geschreven. We hebben jullie graag als klant!
Bedankt Tejo, voor de positieve review. We zien je graag weer eens terug met je auto of voor een bak koffie ;-)
Bedankt voor uw review! Wat tof om te lezen dat u zo tevreden bent. We zien u graag tzt weer terug.
Bedankt voor de beoordeling! Fijn dat jullie tevreden zijn over onze garage!
Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent, we zullen het ook doorgeven aan onze monteurs!
Beste Maarten, Tof op te lezen dat je zo tevreden bent. Je beschrijf precies wat we graag willen zijn; een garage zonder poespas, maar met goede service! We zien je graag te zijner tijd weer terug.
Bedankt voor de beoordeling! Fijn om te lezen dat u positief over ons bent. We zien u graag tzt weer terug.
John, wat leuk dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Fijn te lezen dat je zo tevreden bent. We zien je graag tzt weer terug!
Hoi Wilma, fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Bedankt voor de tip, we gaan kijken of een link om te betalen ook toegevoegd kan worden. Op dit moment staat er wel een QR code bij, waarmee je met de meeste banken kan betalen.
Bedankt Bram! Met zo'n top beoordeling, zijn wij zeer tevreden!
Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?! Kies daarom voor een Autovakmeester bij u in de buurt.