Ik ben in alle opzichten tevreden.

Het bezoek van dhr. Richard Stillebroer heeft alles duidelijk gemaakt.

Duidelijk en snelle levering

Duidelijke afspraken en snelle plaatsing.

Ziet er goed uit!

Mee denkend en snelle geleverd&geplaatst!

Wat beloofd gebeurt.

Richard is langs geweest een vlotte prater en goeie verkoper. Nog belangrijker hij komt met een goed product Enphase en een nette bijbehorende offerte. De monteur die langs komt voor installatie is een hele nette werker en maakt het geheel waar wat door Richard verkocht is.

Snel en duidelijk contact , prima werk geleverd

Voor zonnepanelen zocht ik offertes via internet. Hierop was Richard de eerste en duidelijkste met een scherp aanbod. Het contact was snel en helder. We hebben gekozen voor 14 panelen met micro omvormers. installatie door de jongens is prima en met prettige sfeer. Ook de afhandeling met de "App" en belastingteruggave verliep snel. Dik tevreden!

prima ervaring, goede info vooraf en duidelijke uitvoering achteraf

Wij hebben een moeilijk dak maar de installateur heeft dat zeer goed opgelost. Er was sprake van wat meerkosten maar Richard (de eigenaar) had aangegeven dat die voor rekening van Zon Zeker Friesland zou komen. BTW teruggave ook al in werking gezet. Kortom een goede ervaring voor een zeer goede prijs.

Erg tevreden

Wij zijn erg tevreden over onze ervaring met ZonZekerFriesland. Goed advies over keuze van de panelen/omvormer en vakkundig geïnstalleerd door vriendelijke installateur.

Gode communicatie en goede voorlichting. Eelco is een goede technisch adviseur die meedenkt. Wij zijn heel erg tevreden.

Goed en duidelijk advies

Goede communicatie , en aanpassingen snel geregeld. Plaatsen van de panelen ging super met goede vakmensen.

Hetgeen ik moest doen, is helder en duidelijk verwoord

Ik ontving een schrijven m.b.t. de teruggave van de BTW. De brief was duidelijk en helder.

Prima werk afgeleverd!

Deze vakmensen kwamen op tijd, zoals afgesproken. Goed werk geleverd, ik ben helemaal tevreden.

Op de afgesproken datum en tijd de juiste zaken geleverd en naar mijn wensen geïnstalleerd. Factuur conform opgave. Enige minpuntje is een super nette afwerking van de kabels. Daar kan nog wel iets aan verbeterd worden.

Over het algemeen goed

Er was een probleem met de doorvoering van een kabel. Een medewerker wou de kabel door de woonkamer voeren. Hier was ik het niet mee eens. Na een loos gat in het plafond te hebben geboord kreeg de installateur een helder idee waarna het probleem was opgelost. De panelen liggen niet symmetrisch op het dak. Er zijn maar weinig mensen die daar een opmerking over maken. Ik geloof dat Uw installateur van te voren een beter plan de campagne maakt voor aanvang. En de medewerker kwam heel laat. Tijdens de koffie na 10 uur. Ik weet dat het moeilijk is om goed en gemotiveerd personeel te vinden . Over het algemeen was het een goede en plezante installatie.

Planning/plaatsing lastig, resultaat uitstekend

Een klein bedrijf, persoonlijke omgang en goed bereikbaar. De offerte voor de Jinko panelen was scherp geprijsd, zeer goed. Ik heb zelf geholpen met de montage nadat een van de medewerkers verstek liet gaan op de plaatsingsdag. 19 panelen met micro omvormers op het dak. Werken uitstekend, momenteel (augustus) een rendement van ongeveer 5-10 euro per dag. De app werkt ook goed, het hele systeem is te volgen (update interval is ongeveer 15 min). Richard is een fijne kerel , makkelijke prater maar houdt woord. Eelco is een technisch kundig en meedenkende installateur die in mogelijkheden denkt. De meerwaarde van dit bedrijf is de persoonlijke betrokkenheid en het meedenken in de situatie, toekomst (uitbreiding?) en installatiemogelijkheden. Goede service , goede prijs.

Geplaatst zoals we hebben besproken

Persoonlijke professionele service !

Prima ervaring, de monteur leverde kwaliteit en nam amper tijd om te eten. Zeer tevreden en aan te bevelen.

Goede voorlichting, prima geregeld en prettige service.

Bedroevend

Offerte maken was binnen no time klaar. Leggen binnen 4 weken. Daarna ging t snel bergafwaarts me de tevredenheid. Netwerk-kabel zou nog gelegd worden, had de monteur niet mee. Factuur betaald, is nog binnen de betaaltermijn 3x een herinnering voor geweest. Geld was binnen, daarna was t gedaan met de service. Netwerkkabel later gelegd, maar 5 meter te kort meegenomen, dus nog steeds geen inzage in de exacte werking. We zijn nu 5 maanden verder, maar er wordt niet gereageerd op de vraag wanneer t afgemaakt wordt. Binnenhalen van t werk is belangrijker dan eerst het werk afmaken. T is jammer, want t product is van kwaliteit. Het credo: "Wij kijken namelijk niet alleen naar vandaag maar ook naar de toekomst." Kunnen ze wel schrappen.

Heldere en nette afspraken en vlotte montage

Binnen 6 weken waren de zonnepanelen gemonteerd zoals ze ook hanteren. Montage vlot en vakkundig verlopen. Binnen een aantal dagen waren de zonnepanelen gereed voor gebruik.

Super service

Goede zonnepanelen voor een goede prijs. Dit was voor mij de voordeligste keus. Het plaatsen ging volgens afspraak en volledig naar wens. Naderhand aangemeld voor de app en het instellen hiervan was een fluitje van een cent.

Helder in communicatie, geen gedonder achteraf over meerwerk.

Aanrader!

Prima voorlichting over producten en mogelijkheden, goede service vooraf en achteraf, gemaakte afspraken worden nagekomen, snelle en vakkundige plaatsing en aansluiting.

Ik wacht nu al bijna 3 maanden op mijn Envoy

Na de plaatsing wacht ik nu bijna 3 maanden op mijn Envoy voor de monitoring van de panelen. Bij plaatsing kon deze niet geleverd worden, na herhaaldelijk mailcontact nog steeds niet geplaatst.

Goede informatie en communicatie.

Goede informatie en communicatie.

Van begin tot eind zeer tevreden

Vanaf eerste gesprek tot oplevering heel tevreden. Het zijn deskundige vakmensen.