Goed service
De service is helemaal in orde, goed en geschoold personeel.
Ze bellen van tevoren als er extra werkzaamheden bij komen en kan je alsnog beslissen of je deze wel of niet wil laten uitvoeren en ze geven ook meteen de kosten door. En nemen tijd om alles uit te leggen
Heel fijn mee gezocht naar een oplossing. Tijd en aandacht en goed opgelost. Top!
Altijd een vriendelijke ontvangst, begripvol als ik met een probleem op de stoep sta, ook nog door eigen schuld verergerd (lekke band) Altijd worden mijn vragen prettig beantwoord, altijd correct verhaal over hoe lang het gaat duren, wat het gaat kosten, of het nu deze band of apk keuring is enz. Fijne mensen.
Prettig omgeving en gevoel van betrouwbare
Snel en met goed overleg de auto gerepareerd.
Bij onderhoud en apk afspraak maken ging vlot via telefoon, en ik kon naar huis gebracht worden en ook weer opgehaald. Ook bij tussentijds probleem snel en goed geholpen. Personeel is vriendelijk en correct.
Goede service en heldere communicatie
Kom al jaren hier. Goede service en kwaliteit en vriendelijke mensen
Vriendelijk personeel, altijd goed geholpen
Vakkundig, vriendelijk, zeer goede service
Betrouwbaar. Duidelijke uitleg bij reparatie. Onderdelen zijn snel binnen. Kundige mensen.
I took my car here for APK. During the inspection they said they found rear tires are damaged and failed APK. They made an offer and replaced the tires, which was expensive. When I asked to see the damaged tires, they said they are already gone. I am in between of thinking “did they tricked me or were they honest”
Ik kom al jaren bij Thom en hij heeft inmiddels 4 voertuigen in onderhoud/reparatie gehad. Hij en zijn team zijn skilled en no nonsense, je hoeft niet bang te zijn dat er misbruik gemaakt word van missende kennis vanuit de consument. Open en transparante communicatie, flexibel en altijd met een lach.
Na Renault dealer onderhoud na jaren weer naar “Theo” inmiddels Thom Slaats. Verhelderend en geduldig overleg vooraf, het onderhoud keurig overgenomen. Auto netjes teruggekregen. Dik tevreden. Op naar de volgende beurs.
adequaat geholpen
Bij Thom en zijn medewerkers een afspraak gemaakt voor het wisselen van zomerbanden naar winterbanden. 30 minuten gewachten en klaar. Altijd een goede en professionele service!
Volgens afspraak prima gewerkt.
Komen afspraken na,en zeer nauwkeurig. Wij zijn zeer tevreden.
alles liep zoals afgesproken
Digitaal aanmelden erg handig, vervolgens prima geholpen en tijdig APK gereed. Dank en groet vanuit Bogardeind.
Een garage waar mensen werken met vakkennis waar kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan. Die verdienen een 10 !!!
Dank zij de goede reviews die ik gelezen had en de personen die ik gesproken had, had ik besloten om met deze garage in zee te gaan voor een onderhoudsbeurt en APK. Ervaren personeel en goede uitleg wat er allemaal moest gebeuren. Geen enkele klacht hierover. Prima service
Bogardeind 156
5664 EM Geldrop
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen