opdracht keurig uitgevoerd, volledig in overeenstemming met de afspraak
Zijn altijd bereid om te kijken als je denkt dat er iets met de auto is bv een geluid hoort of een melding in de auto krijgt. Ook voor bv bandenspanning controle en vloeistoffen tussendoor staan ze paraat.
Vakmanschap, timemanagement, klantvriendelijkheid, al jaren een tevreden klant !!!!
Altijd goede ervaringen met CARPROF Slaats.
Prima vakgarage, kundig, vriendelijk en komen afspraken na.
Persoonlijk, deskundig, maar ook hun grenzen aangeven binnen de mogelijkheden
Een veilig gevoel, zo n garage waar je altijd terecht kunt en altijd met eerlijk advies en prettig geholpen wordt.
betrouwbare garage!
Ik kom al bij Slaats vanaf 2012. De mannen zijn altijd netjes en klantvriendelijk en zoeken altijd een oplossing.
Goed!
Ik heb een Volvo XC60 gekocht en werd telefonisch heel goed geïnformeerd.Ton kwam erg betrouwbaar&vriendelijk over.Geen verkoper praatjes en trucjes maar the real thing. Had inmiddels al zoveel garages bezocht en van alles gezien en gehoord maar was toch niet overtuigd.Bij Ton was had ik gelijk een goed gevoel hetgeen resulteerde in een aankoop van de Auto.Aankoop proces verliep erg goed en auto was klaar op de datum van aflevering.Ton is al zijn afspraken nagekomen en heeft mijn auto ook volgetankt en een fles motorolie gratis gegeven.Zo een service heb ik nog nooit never meegemaakt ik wist nog eens niet dat zo een integer persoon zoals Ton bestond.Uiteraard was mijn auto integraal nagekeken en APK gekeurd en voorzien van 3 maanden garantie. All in all erg blij en aankoop is bovenverwachting.Merci Ton and keep up the good work
geeft vertrouwen
Zoals ik hier boven al schreef, "HARSTIKKE GOED"
Vriendelijk en kundig.
Snelle afspraak, vlotte service
Meedenken, flexibel en betrokken!
Vandaag mijn auto weer grote beurt, apk en bandenwissel gehad. Alles zoals gepland. En tussendoor even een telefoontje zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Top!
Snelle service
Ik heb alle informatie gekregen die ik nodig had om mijn nieuwe eerste auto aan te schaffen. Bij aflevering een mooie auto in ontvangst mogen nemen.
Alles helemaal naar wens gegaan. Volgende keer weer!
Uitstekende service. Goede communicatie
Accu nagenoeg op en leeg, kom aanrijden, direct diagnose en accu geregeld! Er gezet en alles ingesteld, betalen en klaar is kees, weer op pad
Alleen maar positieve ervaringen gehad hier. Ik ben klant geweest voor een schadegeval en ben vaste klant voor onderhoud, APK en advies. In alle gevallen werden we perfect geholpen.
Kom al jaren hier, altijd goede hulp
Fijn en ondanks drukte snel geholpen voor een eerlijke prijs
Bogardeind 156
5664 EM Geldrop