Maak er niet echt gebruik van,eerlijk gezegd.

Het enige wat ik iedereen mede kan delen is dat het een fijne verzekering is. Enkel alleen al de vaste maandelijkse kosten...

Wat ik tot nu toe ervaren heb, is prima.

Goede communicatie, goede service, goede promoties en een zeer goede korting.

Goed maar?

Heb vele malwn geprobeerd spaartegoed op te vragen maar dat lukte vaak niet

erg goede service

ik ben erg blij met de goede service hoor dank je wel met vriendelijk groet mevrouw E. Langendoen

Ik vind jullie gedrag nu perfect!

Ik vind het heel sociaal om ons even door te geven dat wij al een bedrag (voor mij is dit nu 60,20 euro) op onze rekening kunnen laten bijschrijven.

Altijd duidelijk en vriendelijk

Jullie komen altijd je afspraak na dank u

fantastisch

Heel fijn om aan t eind v.h. jaar een potje achter de hand te hebben. Het overmaken vh geld is ook soepel gegaan. Top!

Zie hieronder

Alles is perfect geregeld via U.C. Voel me er gord bij en bovendien spaar ik nog wat . Maak de stap en ga ook met U.C. in zee !!

een geweldige zorgverzekering ik ben dik tevreden

super vind ik mijn zorgverzekering en bedankt voor de mooie korting ben er super blij mee

Uitstekende hulp bij verzekeringen

Uitstekende hulp bij het adviseren en afsluiten van verzekeringen. De bijkomende kortingen zijn zeer gunstig en meer dan welkom.

Weinig moeite goed werkende app makkelijk bereikbaar vriendelijke telefonisten En zonder dat je t merkt mooi bedrag sparen wat je evt weer kunt gebruiken voor eigen bijdrage bv. Kortom aan te raden!!

goede ervaring

geweldig dat ik geld terug gekregen hebt,ik zou iedereen vgz aan bevelen

Ben zeer tevreden

Ben blij met mijn verzekering hoef niet te bedelen om vergoeding Duidelijk uitleg bij navraag als iets onduidelijk is Ik zou iedereen aanraden

Correct en snel.

Ik geef niet gauw iemand een 10, maar in dit geval is het wel van toepassing. Mijn complimenten voor de ondersteuning die ik heb gehad van met name Kim Steenbekkers.

Prima regeling en blij met terugstorting bespaartegoed.

Prima regeling en blij met terugstorting bespaartegoed. Theo Wouters, 's-Hertogenbosch

Snelle meelevende reactie

Zowel telefonisch als via de mail en de aanloop telefoontjes zeer serieus genomen en erg hun best gedaan en ook nog opgelost, helemaal top Erg vriendelijk ook aan de telefoon

Bij klachten gelijk actie

Ik had een klacht en deze wordt gelijk serieus genomen er wordt gelijk actie ondernomen

Echt een supersnelle oplossing

Na verschillende telefoontjes , in een tijdsbestek van 3 weken,met VGZ, waar ik niet tot een oplossing kwam, gebeld en gemaild met UC en binnen een paar dagen resultaat. Ben zo opgelucht.

elke dag nog beter

De hele wereld in een zeepbel

super

Snelle reactie en goed geholpen op mijn vragen

prima service

prima contacten. reclame wel eens storent omdat ze niet van toepassing zijn

per telefoon en de e.mail voortreffelijk te woord gestaan en snel

mijn ervaring ??,,ik ben na een vraag van mij via de e.mail ,heel snel terug gebeld door een mevr. die mij heel vriendelijk heeft verteld hoe het inelkaar zat en daar ben ik deze heel dankbaar voor. m.vr.gr e.van doorn spijkenisse

Goed en duidelijk

Organisatie die denkt als een klant. Korte lijnen, duidelijke antwoorden, goede service.

Helemaal top.

Alleen maar positief. 👍🏻

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.