Altijd correct. Dus ook betrouwbaar.

Altijd correct en betrouwbaar.

Geweldig om zo te sparen

Ik vind het een heel mooi idee je merkt er maandelijks niets van en het loopt mooi op!

Geweldige service op alle fronten

Ik heb het geluk dat ik een gezond persoon ben, hopen dat dit zo blijft! Maar als je weinig kosten hebt gemaakt krijg je gewoon geld terug gestort., dit nog nooit meegemaakt bij een zorgverzekering. Ben heel tevreden. En vooral voor iedereen blijf gezond❤️

Hartelijk bedankt

In deze zware tijden het was een mooi gebaar van Uw verzekeringen. Ik waardeer het graag en ik ben dankbaar. Met vriendelijke groet Tsiala Tchikvaidze

Klantgericht

Ik heb tot dusver alleen maar goede ervarinen met United Consumers. Zij geven duideijke informatie aan de klanten. Wanneer het tot uitkeren komt van bedragen, zoals gespaard bedrag bij verzekeringen, word je door hun geïnformeerd en sturen ze een duidelijke mail waarin ze vragen welke gegevens je aan hun moet sturen zodat tot betaling kan worden overgegaan. De volgende dag zelfs al krijg je bericht dat mail verwerkt is en dat betaling volgt. Chapeau voor dit beleid!

Klantvriendelijkheid. Behulpzaam.

N.v.t.

Ik werd goed geholpen

Snelle reactie perfecte hulp

Top geregeld!!

Prima en altijd goed geholpen

Steeds vlot en goed geholpen! Top!!

Zo (be)spaar je ongemerkt een hele boel!!

Jarenlang heb ik gas en licht en een zorgverzekering gehad bij united consumers. Door over te stappen kreeg ik meer voordelen. Maar de service is nog steeds uitstekend! Was vergeten dat ik nog een groot spaartegoed had staan. Kreeg keurig een mail waarin dit stond. Hartelijk bedankt. Wellicht stap Ik volgend jaar weer over! Hartelijke groet, José

Wij zijn uiterst tevreden

Je vragen worden direct en correct beantwoordt , Een keurig en betrouwbaar bedrijf !!

fijne en snelle reactie.

Ik heb het als zeer prettig ervaren.

Prima geregeld

Een mail gestuurd, snel antwoord.

Goed en overzichtig

Heel attent.

Bij elke handeling die ik maakte zoals tanken wordt heel snel de korting bekend gemaakt en toegevoegd op mijn spaarsaldo.

zonder extra werk wel extra voordeel

zonder veel te doen veel zaken met korting ,prachtig.

Klantgerichte organisatie & prima service

Klantgerichte organisatie met prima service

Snelle reactie met positieve content!

Ik ben blij met jullie. Kan het geld goed gebruiken en wist niet eens dat ik hier wat gespaard had. Super! Dank jullie wel!

Dat er meteen een email gestuurd is.

Behalve 1 email-kontakt nog geen ervaring.

De enige ervaring die ik tot nu toe heb gehad, was n eerste emailkontakt. De inhoud was duidelijk, to the point en vriendelijk. Niets op aan te merken. Hartelijke groet

Zeer vlotte verwerking.

Heel goed

Ze helpen snel het is een goeie bedrijf en ze lossen snel problemen op

Super service

De communicatie verloopt altijd correct en vlot, alles is gewoon goed geregeld en men is zeer klantvriendelijk.

duidelijk, dienst verlening

duidelijke afspraken, en goede kwaliteit verhouding qua prijs en product

Perfect, zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Prettig om Contact te hebben en zeer behulpzaam , snel en doeltreffend.

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.