Super bedrijf

Zeer correct en leuke deals

werkt perfect

alleen maar goede ervaringen, jammer dat het uitgekeerde percentage gehalveerd is.

Weinig omkijken naar

Het is een kleine moeite om je via UC te verzekering bij VGZ. En de korting is mooi meegenomen.

Eerlijk en spaarzaam

ben al jaren klant alleen maar voordeel je spaart ongemerkt

Een goede service en een leuk spaarpotje

Tevreden

Heel tevreden nooit geen problemen gehad en je spaart er nog mooi wat mee .

Heel goed !

Fijne verzekering goede service !

Dik te vrede

Heel tevreden over ze, liet 1 x een bedrag uit betalen en had het paar dagen later op me rekening staan.

Zeer goede ervaringen

Ik heb mijn zorgverzekering al jaren lopen bij unitedconsumers. En heb ervaren dat ik aan het einde van het jaar automatisch een spaarpotje heb opgebouwd! Heerlijk voor de feestdagen πŸ˜€

Makelijk en vertrouwbaar

Je kan zeker UC aan anderen bevelen.

Heb geen ervaringen met andere.

tevreden

gespaarde geld wordt bij aanvraag snel overgemaakt

Sparen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. Heerlijk !!!

Geweldig een extraatje zonder dat je er zelf handelingen voor hoeft te doen . Buiten dat je je moet inschrijven . Kost geen moeite zo gedaan.

Zeer goede ervaring.

klantenservice is top

klantenservice, producten, sparen met afgenomen producten...alles top!

Klantvriendelijk en goede communicatie.

Fijn dat er een 'spaarpotje' is gemaakt van de groepskorting.

Wij zijn dik tevreden.

Eerlijk gezegd weet ik niet zo goed hoe wij dit moeten omschrijven. Alles loopt soepel en mocht er een keer iets niet goed gaan , dan zijn deze mensen bereid om je met raad en daad bij te staan.

Ben overgestapt maar heb géén Ippies mogen ontvangen!

Jammer, een beloofde aantal extra Ippies is door de neus geboord. Bij overstap zou je extra Ippies ontvangen!

Duidelijk in een paar woorden.

Weinig ervaring mee,betekend alles duidelijk.

Zonder meer goed!

Behandeling van de schade aan de auto was zeer prettig en correect

we worden goed op de hoogte gehouden met het betere pakket en de maandelijkse korting dat vind ik

een pre pluspunt ja tanken met korting gaat ook wel priema.

Snel en acuraat

Een simpel telefoontje is genoeg

Geweldig geregeld, fijne ongemerkte spaarmogelijkheid

Ik ben al een hele poos met mijn zorgverzekering via United consumers verzekerd. Vind het heel handig dat je ongemerkt toch kleine beetjes spaart. Inmiddels zitten ook mijn partner en kinderen hier verzekerd en gaat sparen nog ietsje sneller. Ik kan het zeker aanraden

Buiten gewoon GOED

Heel goed. Je spaar en zonder te weten heb je een mooi bedrag bij elkaar gespaard. En die kan je op elke moment opnemen. πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

Uitstekend!

Duidelijke site, met veel goede/gerichte aanbiedingen.

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.