Ik ben zeer tevreden met mijn producten via united consumers

Altijd goede ervaringen meegehad geen problemen

Perfect, nooit problemen, netjes behandeld

positie

Ben sinds 2020 verzekerd bij jullie, tot nu toe geen klachten.

is positief

ik ben positief over de benadering en behandeling en de afwerken van de zorgverzekering

heel goed

wordt altijd netjes geholpen en er wordt meegedacht, iets wat mij veel vertrouwen geeft

Goede zorgverzekering

Is gewoon goed, goede wijn behoeft geen krans

Leuk systeem

Leuk systeem, dat je kunt sparen door de korting op de premie.

Alles loopt zoals het beschreven word

Supper

Na een probleempje met vergoeding kunst gebit , werd na een telefoontje geweldig opgelost

Ben al een paar jaar lid en ook de korting is mooi meegenomen. Heb ook al een paar keer geld wat ik heb gespaard op m'n rekening gestort. En ook al eens een accu voor het opladen van bij m'n telefoon ervan gekocht.

Betrouwbaar en duidelijk

Zeer positieve ervaring in klantvriendelijkheid en service

Top bedrijf

Goed voor mijn vrouw en ik

Goede service en altijd de beste en goedkoopste opties

Goed en snel geholpen.

Telefonisch contact is prima, snel en goed geholpen!

Makkelijk geen "gedoe".

Geen omkijken naar problemen alles wordt correct geregeld.

Al meer dan 8jaar goede ervaring met united consumers

Ze weten waarover ze praten als je ze belt en nemen alle tijd voor je.

zeer tevreden

we zijn ongeveer 8 jaar verzekerd met united consumers, bevalt prima en we hebben al 2keer een leuk bedrag gespaard, een goed spaarsysteem dus, als je iets te vragen hebt, gaat dit ook meestal goed, met geen lange wachttijden, dus heel teerden.

Uitstekende zorgverzekering

Heb er zeer goeie ervaring mee

Komen afspraken na.

Duidelijk en klantvriendelijk

Gewoon goed

Alleen ik vind dat je wel erg veel mails krijg als je ergens naar op zoek ben krijg je gelijk een mail dat vind ik niet zo prettig

Bijna geheel naar wens.

Niet neer te leggen bij UC, VGZ, bepaalt uiteindelijk mijn ,niet echt gewenste, pakket samenstelling. Bepaald zeker niet mijn cijfer.

perfect

ik heb mijn zorgverzekering bij uw, ik vind het heel fijn en het gebeurt ook perfect, fijn toch wat sparen zonder dat je het echt merkt, van mij zeker aan te raden

tot nu toe naar alle tevredenheid

tot nu toe nog niet veel nodig gehad , en als ik iets moest weten en/of vragen keurig ingelicht per telefoon

Goed en betrouwbaar

Ik heb tot nu toe alleen mijn ziektekosten via UC. Dat verliep goed. M.i.v. 30 mei a.s. ga ik met mijn energie over naar UC. Ik hoop dat ik daarover straks net zo tevreden ben.

Prima geregeld en snelle afhandelingen

Goed klantvriendelijk snel en accuraat

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.