Zeer te vrede

Alles is perfekt

digitaal gemak en voordeel

de zorgcerzekering was eenvoudig geregeld met een aantrekkelijke premiestelling (zeker door de korting). Digitaal gemak en voordeel, dat is UnitedConsumers.

Hetzelfde als wat ik voorheen had

Is volgens mij iets duurder maar er wordt elke maand wat gespaard op de UC rekening

100% goed

kan niet beter

Heel goed, chapeau

Hoge korting elke maand weer, scheelt toch een hoop geld, lekker meegenomen

prima aanbieding

Het is nu natuurlijk afwachten hoe VGZ het gaat doen. Maar overstap is keurig geregeld

Zeer tevreden over UnitedConsumers

Correct afhandeling en vlotte uitbetaling.

Een betrouwbare goed communicerende organisatie.

Alle informatie is duidelijk en begrijpelijk.

Uitermate prettig!! Weer goedkoper uit dan anders :-)

Zeer tevreden top

Stiekem een spaarpotje opbouwen en inleveren voor je autoverzekering dan valt het mee

Alles loopt prima, perfect!

Zie boven

Goed contact, alles overzichtelijk en duidelijk. Bereikbaarheid is goed!

Prima prijs

Gas en elektra mooie prijs ook zorg verzekering plus kun je mooi sparen

De sterren zeggen al genoeg, uitstekend

Voldoet zeker aan onze verwachtingen en raden het anderen zeker aan.

prettig.

ik ben sinds 5jaar lid van u.c,tot nu toe als prettig ervaren.

Goede verzekering

Je spaart ongemerkt erg fijn wat achter de hand te hebben

Zonder problemen overstappen

Omdat mijn zorgverzekeraar overstapte naar een andere partner en ik daar niet in mee wilde gaan, heb ik besloten naar UC over te stappen om m'n huidige verzekeraar te behouden. Daarbij geen enkel probleem ondervonden. De telefonische voorlichting was uitgebreid en met veel geduld. Alles is heel soepel verlopen.

GEWELDIG!

Zorgverzekering en telefoon via UC. Geen omkijken naar en sparen maar. Super blij mee.

Helemaal top 👌🏻

Helemaal top 👌🏻

Zeer scherpe aanbiedingen

Fantastische club, eerlijk en objectief. En je kan nog geld sparen. Toch gemakkelijk in deze turbulente crisis tijd.

levert korting op bij VGZ

Toen de ledenkorting van de vakbond voor VGZ verviel, zijn we op zoek gegaan naar een alternatief en kwamen uit bij United Consumers. We vinden het niet ideaal, want de korting krijg je pas achteraf, terwijl het eerder per maand direct verrekend werd. Maar het levert wel (nu achteraf) korting op bij VGZ. In de andere zaken zijn we niet zo geïnteresseerd. Voor energie bijvoorbeeld is geld de enige motivatie en niet hoe groen die energie is.

voordelige zorgverzekering, vaste lage prijs ???? Hoezo ??

sparen

Ongemerkt spaar je een leuk bedrag bij elkaar wat je indien nodig makkelijk kunt opnemen. Beveel dit zeker aan

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.