goede ervaring

goede website wordt goed geholpen veel variatie

Ik vergeet eigenlijk dat ik lid ben ,dus geen zorgen,

heel tevreden

Mijn ervaring is dat mijn zorgverzekering via United Consumers heel goed verzorgd is. Heb nog nooit klachten gehad en alleen maar goede ervaring.

United Consumers is gewoon supergoed!!!

Heel veel ervaring heb ik nog niet bij United Consumers maar tot op heden ben ik erg tevreden.. En ben blij dat ik de overstap gemaakt heb (na lange twijfeling)

Ik ben erg tevreden heb 2 kids in de beugel dus dat is een beste koste post maar alles gewoon super geregeld betaal best veel maar heb ook nog een leuke spaarpot want ze zetten elke maand iets weg om te sparen toppie!

zo kan je lekker sparen en het gaat ongemerkt

het werd goed verteld hoe het werkte toen ik voor het eerst contact had met UnitedConsumers

Geen klachten

Overzichtelijk en goed bereikbaar

Contact verloopt prima. Site is overzichtelijk. Met vragen kun je altijd terecht.

Een extra spaarpot

Mijn ervaring met UC is prima, je merkt er eigenlijk niet zoveel van omdat je bij een zorgverzekeraar verzekerd bent en het via n is gecontracteerd. Maar op die manier kan je een spaarpotje opbouwen. De aanvullende verzekering loopt nu via UC, maar dat wordt ook op de achtergrond geregeld. Wat ik prettig vind van UC dat zij nu ook artikelen aanbieden die je kan kopen via hun.

Perfecte service en pakketten

Alles is prima alleen over de tankkaart ben ik minder tevreden ik moet tanken als de tank leeg is en dan moet ik niet hoeven zoeken waar ik tank met korting

aardige consument behandeling

Ik heb al 3 keer om uitkering van mijn korting gevraagd maar tot nu toe nog niks gezien (ik wil hem niet sturen naar een goed doel ) maar zelf er van profiteren ,daarom ben ik naar U C gegaan graag een antwoord ook vind ik de procedure om in te loggen wat omslachtig (zal wel te maken hebben met die privacy wetgeving)

Stroom en gas voor een gunstig tarief en het bijkomende voordeel dat je ongemerkt een leuk spaarpotje opbouwt, wat een handig extraatje is in moeilijke tijden.

zeer goed

een hele goede zorgverzekering

Tankpas kortingen bij diversen tankstations

Ik spaar al jaren mijn tankkortingen op en heb daar om de 2 jaar een mooi kado voor of een aardig geldbedrag!!

Ben zeer tevreden , alles goed geregeld en prijs technisch goed . Is zeker aan te bevelen

Duidelijke site en snel te bereiken.

Het spaartegoed loopt mooi op . Een appeltje voor de dorst

goede ervaringen met het VGZ.

De zorgverzekering van het VGZ vind ik goed! Wel heel erg duur.

Duidelijke uitleg en direct contact geregeld met schadeherstelafdeling

Klant vriendelijke, behulpzaam,denken met je mee

Ben al 8.5 jaar een tevreden klant

Tevredenheid met de VGZ-verzekering

Wat VGZ als basis en aanvullend heeft te bieden is van goede kwaliteit en dat alles tegen een lage prijs.

hele goede ervaringen

De te betalen extra kosten voor eigen rekening te voldoen in 6 maandelijkse termijnen i.p.v. direct te voldoen geen enkel probleem.

Heel goed

Als je beld gelijk geholpen heel goed

Prima uitleg en goede service.

👍geen klachten en bijzonder tevreden.

United Consumers doen wat ze beloven.

Telefonisch is dit bedrijf goed bereikbaar, zeer behulpzaam personeel dat meedenkt.

uitstekend

ik ben dik tevreden

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.