zie hieronder

Ik ervaar unite consumers als een prachtige tussenpersoon waar je altijd terecht kunt; een duidelijk aanspreekpunt voor haar klanten.

Prima, alle beloftes nagekomen!

Ik ben overgestapt omdat ik via UC korting zou krijgen op mijn zorgverzekering. Dit bedrag werd maandelijks als tegoed gestort op mijn UC-rekening. Tussentijdse uitbetalingen zijn altijd perfect opgevolgd, het enige jammere is dat mijn maandelijkse korting vanaf vorig jaar is gehalveerd, maar dit alles buiten de schuld van UC, dit betrof gewoon een wettelijke regeling. Ik raad iedereen aan om zich bij deze regeling aan te sluiten.

top

werkt gewoon goed

weet het niet

De extra korting wordt zeker door ouderen zeer op prijs gesteld,

Ik ben tot op heden zeer tevreden, over het contact met UnitedConsumers, alsmede de correcte dienstverlening

Goede ervaring

Contact via mail verloopt zeer goed Overmaken spaartegoed gladjes

Eerlijk, open en informatief

Regelmatig hoe de stand van zaken is. Ze laten weten wat je hebt bespaard. En geven tips hoe op tenemen en eventueel waarvoor

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede service.

Ik kan er op vertrouwen dat deze verzekering doet wat je er van verwacht. Ik heb nog geen dingen meegemaakt die me niet bevielen.

Goede verzekering met leuke kostenbesparing

Gewoon tevreden

Alle beetjes helpen, zeker nu

Fijn om op deze wijze geld te sparen.

HEEL GOED

HEEL GOED

Leuke kortingen.

Onprettige ervaring bij mijn laatste overstap van gas en licht naar Eneco.

geeldig

mijn ervaring s, dat ze er altijd voor je zijn en je goed geholpen word, mat alles wat je maar wil of het nu stroom of ziekenfonds is of telefoon/mobiel, ze helpen met alles en komt altijd goed, ben erg blij met united costumers , heb er verschillende dingen, en een heel leuk spparpotje ook nog, wat wil je nog meer :-)

gewoon goed

spaart lekker uitbetaling werkt zo als het hoort

Alles goed geregeld

Alles is makkelijker te regelen.

Blij met unitedconsumers.

Goede service en voorlichting.blij met opgebouwde uitkering via vgz

Behulpzaam, snelle verwerking, uitbetalingen direct. Denken met je mee en smeren je niets aan

Zie de regel hier boven.

perfect

declareren geen punt moest naar het franciscusziekenhuis met zieken auto kosten daar van werden gelijk verrekend met vgz hoefde daar ook niet achter aan te gaan.

Prima service alleen kan ik niets vergelijken op mijn mobiel, dit kan alleen op een laptop

beter kan niet!!!!

vroeger toen ik nog werkte voor de kost, waren we collectief via de school bij het vgz verzekerd. toen het werken niet meer hoefde, moest ik iets anders vinden. en toen was er united consumers. ik heb ontdekt, dat U.C. alles controleerd en maar goed ook. dit jaar is er heel veel veranderd, als je niet goed uitkeek en alles twee keer controleerde, dan kon je dat heel veel geld gaan kosten. ik had uitgezocht wat en hoe ik het wilde hebben. tot twee keer toe kreeg ik van het VGZ een andere polis aangeboden. mijn wensen bij UC neer gelegd en het varkentje was gewassen. de wensen kwamen in onze polis te staan. wat wil je nog meer en je bouwt een aardig spaarpotje op. .

Een Goede zorgverzerkering

Vind het een goede verzekering, alleen jammer dat ik het bij een behandeling het geld moet voor schieten, en dan met een brief toe sturen en de rekening. Het geld weer op mijn rekening terug krijg.

mee beweegend in de branche

op zich een goed initatief wat ooit begonnen is echter vind de laatste jaren wel dat het wat commercieel wordt en dat men niet meer veel doet voor de bestaande klanten. Misschien zouden ze het verzekeringspakket meer moeten gaan uitbreiden

Prima voorelkaar

Al jaren via u een zorgkostenverzekering afgesloten en prima

Duidelijke toelichting

Mijn ervaring is goed.Je kunt altijd bellen .Word goed te woord gestaan.Geen verkoop praatjes .Dus al met al een goede service.

Neutraal

Heb nog niet veel contact gehad. Krijg af en toe een mail

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.