Je vraagt om een bedrag wat je hebt gespaard en binnen een paar weken krijg je het gestort op je rekening.

De medewerkers van UC zijn doorbijters.

Ondanks dat klachten gecontroleerd moeten worden staat UC achter haar klanten en hebben ze geen twijfel over de waarheidsvertelling van deze. De mensen achter UC zijn echte ‘doorbijters’. Bedankt voor jullie hulp en vertrouwen beste Inge en Sanne. Ga zo door!

zeer goed geholpen

ik heb via de mail mijn probleem doorgegeven. telefonisch ben ik daarna vrij snel benaderd en is een en ander adequaat opgepakt en opgelost.

Accurate en snelle service

Onmiddelijk antwoord op mijn vraag en snelle afhandeling.

Hele goede service

Correct

Goede organisatie en correcte afwikkeling van de opgebouwde vergoedingen

Is gewoon goed.

Is een leuk spaarpotje.

Snel en vriendelijk geholpen

Snel en vriendelijk geholpen

Goede en geduldige hulp bij het inloggen.

Gewoon perfect

Heel goed je word altijd vriendelijk te woord gestalt als je opbelt.heel fijn .bedankt groeten Jan dijkstra.

PRIMA!

BEHULPZAAM, SNELLE REACTIE OP MIJN VRAGEN!! DUS ZEER TEVREDEN!

Alles met een klik of belletje geregeld. Vriendelijk te woord gestaan. Makkelijk sparen zo.

Mijn ervaring is zeer positief.

Omdat ik door UnitedConsumers goed op de hoogte wordt gehouden op velerlei gebied.

Super goed en vertrouwd

Super in 1 woord

Altijd tevreden geweest dus waarom veranderen.

Nogmaals zie bovenstaande

Een heel tevreden klant.

Fijne verzekering. En ook nog eens een lekkere spaartegoed waar je leuke dingen mee kan doen. Een echte aanrader .

Is goed aan tebevelen

Mijn ervaring in de jaren is heel positief.zowel als zorg als met energie

Makkelijk te regelen, goede overzichtelijke site, kortingsparen is een leuk pluspunt.

Snelle en vriendelijke service

Korte wachttijd via de telefoon en alles wordt direct voor je geregeld. Top.

Helder en prettig!

Zeer prettig en helder!

Geweldige service snel en helder.

Samen met andere ervaringen is ook deze ervaring een warm bad. Met weinig woorden, maar wel snel, smelt je ‘probleem’ weg als sneeuw voor de zon. Ga zo door, een verademing en een voorbeeld van echte ouderwetse klantgerichte service.

Prima,beter dan verwacht

Uitstekende service.

Uitstekend bedrijf, geen problemen alles gaat soepel.

Niets te melden alles werkt perfect.

Gewoon netjes

Nette jongen, duidelijk gesprek. Netjes ABN.

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.