tevreden

Alles verloopt prima, geen negatieve verrassingen. Alles helder en duidelijk

Service tot het opgelost is

Ik had een telefoon gekocht maar dat was toch niet wat ik er van verwacht had ik kon hem terug geven door bemiddeling van uc

Wordt altijd snel en goed behandeld.

Ervaring ,met vergoedingen. In een woord geweldige verzekeringsmaatschappij

Een mooie manier van (be-)sparen.

Korting en een extra centje voor leuke dingen en hart gaat allemaal automatisch zonder er naar om hoeven te kijken. Makkelijker kan niet.

correct en stipt alleen 1 foutje met een verkeerd telefoon nummer

Maar netjes opgelost

Goed, duidelijk en betrouwbaar

Goede zorgverzekering van het type no nonsens.

Ik was huiverig om over te stappen maar via via tóch maar gedaan en geen spijt.het feit dat je n spaarpotje opbouwt vind ik n uitkomst!zelf kan ik niks sparen en op deze manier wel!

geen belangstelling

ik merk er niks van

een positieve ervaring

Prettig om aanbiedingen te mogen ontvangen, zoals mobiele telefoon, wat voor mij in september/ oktober gaat spelen in verband met aanschaf van een nieuwe telefoon.

Altijd voordeel en goede service

Vind het zelf een goede verzekering met voordeel in de premie. Altijd de beste zorg.

een goed bedrijf

je kunt altijd op hun rekenen je houd zo ook nog eens wat over dat je spaart en als je het nodig hebt ze dat wat je gespaard hebt uitbetaald of er een kadootje voor kunt krijgen

Top!!

Goed geregeld alles!!!

erg goed altijd bereikbaar

nooit geen klachten altijd antwoordt op mijn vragen doen wat ze zeggen

Heb al jaren de zorgverzekering en is echt fijn

Ongemerkt een beetje sparen met de voordelen van united consumers is erg prettig , tot nu toe zijn mijn ervaringen met united consumers zeer positief

makkelijk contact te krijgen met UnitedConsumers

ik kan op UnitedConsumers vertrouwen bij het af of oversluiten van een zorgverzekering en mijn autoverzekering

geweldig

Ze doen goed hun best om een extraatje te laten sparen.

Heel goed

Zijn zeer correct en zeer betrouwbaar

Goede informatie en voorlichting

Vind het de moeite waard geweest om van de aanbieding gebruik te maken

Super service en snelle afhandeling van declaratie

Uc staat voor de mensen die deelnemen hieraan

Uc Istaat voor de mensen die deelnemen aan het collectief

geborgen ervaring en voordeel

Door united consumers, heb ik een veilig idee en niet het gevoel dat ik te afhankelijk ben van de zorgverzekeraar.

Altijd goede berichtgeving

Altijd goede berichtgeving

GOED=GOED

Bent algemeen zeer tevreden met UC-verzekering

betrouwbaar, helder, adequaat

Goede service en snelle reactie op vragen. Al jaren goede ervaringen mee.

geweldig

zeer tevreden over united consumers met de zorgverzekering en mijn auto verzekering kan niet anders zeggen,heb pas geleden mijn gespaarde euro,s uit laten betalen van de zorg en auto verzekering !!!

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.