Prijzen steeds hoger en minder korting

Nadat je je heb aangemeld wordt alles duurder en krijg je steeds minder korting

Lang niet de beste

Verspillend bedrijf

Heb 5 dagen geleden vraag ingediend voor energie nog niets

Zie boven

geweldig

zeer goede service, mocht er iets bijzonders zijn

Zonder gezeur en moeilijk doen worden wij snel en efficient geholpen.

\bovenstaande zin behoeft geen verder betoog.

Goede keuze

Een goede keuze gemaakt. Ben zeer tevreden

Ik word prettig geholpen als ik met een vraag zit.

Sinds januari 2020 zijn mijn man en ik lid via United Consumers van de zorgverzekering VGZ. Er moest het een en ander geregeld worden en dan werd ik iedere keer goed te woord gestaan. Het is tevens fijn dat je via United Consumers ook wat kunt sparen. Mijn visie is tot nu toe positief

ervaring

ik heb prima ervaring met UnitedConsumers

geweldige klantvriendelijkheid

klantvriendelijk en service en altijd behulpzaam

erg goed

geen extra aanvulling

Snelle service en erg vriendelijk

Behulpzaam en goede service

Ben zeer tevreden over United costumers

Ben zeer tevreden over United Costumers

Ben goed geholpen

Ik was me er niet van bewust dat ik een spaartegoed had opgebouwd met 1 telefoontje was het me duidelijk ben zeer vriendelijk geholpen en de reactie via de mail was snel

Altijd correct mooie spaarpot

Korting is altijd leuk en geen problemen met VGZ via jullie

Voordelig verzekerd voor zorg.

Overzichtelijke site met voordelige keuze van zorgverzekering met spaartegoed voor iets extra’s. Wij zijn er erg tevreden over.

Totaal tevreden :)

Tevreden

ik heb een positieve ervaring met VGZ en United Consumers.

Ik heb al jaren tot volle tevredenheid een zorgverzekering via VGZ. De service en klantvriendelijkheid van zowel VGZ als United Consumers is uitstekend.

Goede ervaringen

Aanbevolen omdat clientbelangen goed behartigd worden

deze keer een kleine korting op de zorgverzekering

Regelmatig krijg ik een aanbod om over te stappen met de autoverzekering, alleen is deze nooit voordeliger dan de verzekering die ik nu heb. Stop daarmee of bied een goede keus aan.

Snel zonder poespas vinden wat je zoekt.

Duidelijk en overzichtelijk

De voorwaarden zijn duidelijk aangegeven .

Goede en duidelijke informatie.

Het loopt allemaal prima!

Het gaat allemaal zo gesmeerd, dat ik nu ook m'n energie (stroom en gas) via UC laat lopen!

Vrij eenvoudig aan te melden en de aangeboden kortingen op producten wordt nagekomen.

Prima hulp bij selectie

Al een aantal jaren nemen wij de VGZ zorgverzekering af via United Consumers. Elk jaar opnieuw bekijk ik welke polis het beste bij ons past en als dat opnieuw VGZ is ben je een dief van eigen portemonnee om dat niet via United Consumers te doen. En je spaart automatisch wat extra, dat dan weer leuk terug ontvangen is (oké broekzak vestzak maar toch).

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Zo bespaar jij eenvoudig op jouw autoverzekering, zorgverzekering, energie, mobiel en tanken. Want ook jouw maand kan goedkoper!