Welzijn staat voorop

Geweldig om een mail te krijgen met mogelijkheden om beter te leren ontspannen en tips om beter te slapen! Eindelijk oog vóór welzijn en gezondheid. Om te zorgen dat je geen ziekenzorg nodig hebt. Bedankt!

Je kunt er va op aan

Ik bijna nog nooit teleurgesteld behalve voor vergoeding voor podo en bril.

Tevreden

Tot nu toe verloopt het volgens verwachting

Uitmuntend

United consumers vind ik de uitvinding van de eeuw

Zeer goede ervaringen. Duidelijk.

Goede service, snelle behandeling

Klasse

zeer goed

zeer goed

Te moeilijk allemaal

Weet niet waar ik mijn declaraties naar toe kan sturen, ben niet van online . Én je krijgt elke dag mail van auto verzekering enz

Prima service!

Mijn vragen werden snel beantwoord en er werd meteen actie ondernomen. Binnen een dag was alles geregeld.

heel makelijk en netjes en het word geregeld

Heel makelijk en netjes en het word geregeld

Ik was erg verbaasd dat mijn spaartegoed werd overgemaakt op mijn rekening. Toch €600

Ik had mij ooit aangemeld bij UC bij de zorgverzekering. Maar snapte eigenlijk niet goed hoe het werkte. Nu kreeg ik vorige maand een mailtje van United consumers dat er meer dan €600. op mijn Ing rekening bijgeschreven kon worden. Ik had gedurende een aantal jaren "gespaard"en ik mocht aangeven hoeveel ik wilde hebben. En dat zou half mei gebeuren. Inderdaad, het bedrag is op mijn rekeningnummer bijgeschreven.

Ben erg tevreden

Ik ben erg tevreden met Jullie. Jullie doen zo goed je klanten helpen.

Betrouwbaar en netjes

Zeer positief geen loze woorden heuse korting en ook flinke korting

Goede voorlichting heel vriendelijk

geweldig!

Blij met dit spaarsysteem waar je niets voor hoeft te doen, dan alleen je even aanmelden bij United Consumers

Uitstekende en snelle service

Nadat ik contact had opgenomen met een probleem over een punten tegoed was het met 1 dag naar volle tevredenheid opgelost!

Heerlijk spaargeld dat je niet mist,en dan zie je in een keer een paar honderd euro fantastisch

Goed en altijd meegenomen

Heb goede ervaringen met united consumers Geen negatieve situaties te melden

Prima verzekering voor ons al 75+ers

Via United Consumers, gunstige prijs voor onze wensen! Vlotte en probleemloze afhandeling met de verzekeraar VGZ.

Zeer klantvriendelijk en duidelijk

Een zeer duidelijke website en vriendelijke behulpzame medewerkers.

Super kennis van zaken en goed advies,prima!

Zoon gaat 18 worden dus moest switchen naar eigen pakket, prima voorlichting mogelijkheden en nieuwe polis besproken. Rustig en helder, duidelijk advies. Ook huisnummer wat per abuis verkeerd stond aangepast naar juiste. Hier kan menig klantenservice een voorbeeld aan nemen. Prima service, bedankt!

Er goed

Nooit problemen met UCZ

zie hieronder

Op Uw website schrijft U dat IN en rond Leende Met korting getankt kan worden. Dat s niet juist. In Leende kan niet. Als ik heen en weer naar Valkenswaard moet rijden is mijn korting nihil.

Het is fijn dat je daar ook mee kan sparen

Waardeloos

Slechte onduidelijke informatie i.v.m. de veranderde korting op de zorgverzekering! Er had een waarschuwing moeten staan in de mail dat i.p.v. 10% er nog maar 4% korting is!!! Dan had ik kunnen besluiten om bij jullie weg te gaan! Dit is nu niet meer mogelijk!

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.