Het mooie is, dat je iedere maand spaart voor een onverwachte uitgave. UC geeft goede service, info en houdt je uitstekend over alles op de hoogte !!!

Ik moet mijn ervaringen in één zin zeggen, ik doe het met een woord: Super.

Een goede telefonische bereikbaarheid, mail correct en snel en zeer duidelijk. Gewoon super.

Snelle en inhoudelijke reactie

Ik ben erg tevreden over het klantencontact met United Consumers! Elke keer als ik mail met vragen, krijg ik zeer snel een inhoudelijke reactie (dus geen algemene mail). Daarnaast hebben ze voor mij contact opgenomen met VGZ om onlogische en onhaalbare declaratievoorwaarden aan te kaarten waardoor ik nu alsnog geld terug krijg.

Geen klachten

Prima overzicht via een app, alle info direct bij de hand. Duidelijke communicatie en goede lage prijs.

Een appeltje voor de dorst.

Met deze zorgverlener ben ik het beste uit, heb nergens omkijken naar. Ik kom gelukkig weinig bij de dokter, en spaar dan onbewust ook kosten uit. Zo loopt het bedrag dat ik spaar mooi op. En ga dat nu mede besteden aan een feestje voor mijn 75ste verjaardag.

Prima verzekering .

Goede voorlichting en prima uitvoering .

Extra sparen

Door de kortingen die hier krijg kan zo gemakkelijk sparen alles gaat automatisch om de zoveel tijd laten ze je weten hoeveel je hebt gespaard dan heb je de keuze op he rekening storten of verder sparen

Zorgenloos

Prima product tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Zeer klant gericht

Ik vindt het een mooi concept, dat je korting spaart. Zo heb je af en toe een extraatje om iets leuks te doen. Maar toen ik een klacht had iets dat anders liep dan afgesproken kwam Men direct met een goede oplossing voor het probleem. Waarmee ze duidelijk lieten zien mij als klant te waarderen.

Super medium voor div. typen verzekeringen..

Vanaf 2014 maak ik gebruik van United Consumers als tussenpersoon voor mijn zorgverzekering. Uitstekende, klantvriendelijke ondersteuning. Via het toen nog bestaande bonusprogramma heb ik twee iPads en een HP laptop ontvangen. Sinds dat programma niet meer mag spaar ik mijn korting op de zorgverzekering voor uitbetaling of aankopen uit hun cadeau-winkel. Ik beveel United Consumers van ♥️ aan.

Mijn zwager tank al jaren bij Avia en spaart. En ik zelf spaar omdat ik via vgz korting heb bij jullie heb nu 180 euro op genomen heb in december nog eens 180eurro gespaard toch leuk even voor de kerst dagen

Top 10

Top 10

Jammer

Het spaartegoed is dit jaar gehalveerd , ivm nieuwe voorwaarden . Wat ik mij afvraag waarom bestaande klanten met een zorgverzekering niet automatisch worden omgezet naar de nieuwe voorwaarden . November of december kunnen we overstappen op de voorwaarden van United Consumer. Dan kunnen we volgend jaar weer volop sparen

Handig en een leuk centje als je het nodig hebt

Makkelijke uitbetaling ,snel afgehandeld benne een korte tijd je geld op de rekening

uitstekende service

Leuk spaarpotje en je merkt er niets van. Alles word prima geregeld. Toppertje

Geweldig geholpen en juist geadviseerd

Zeer deskundig en prettig telefonisch ondersteund en de vraag is volledig naar tevredenheid beantwoord.

heel erg goed

is prima, als er maar wat is, bel je even of stuurt een mailtje en binnen een dag geregeld, prima service dus, ben er erg blij mee

Fijne klantenservice bij vragen!

Bij een vraag heel vriendelijk geholpen door de klantenservice!

Ze zijn heel vriendelijk.

Als je met een vraag bij ze komt doen ze er alles aan om je te helpen en ze bellen voor je met andere instanties.

Wat een service

Door een vergissing/onduidelijkheid binnen 6 uur de problemen met mijn zorgverzekering opgelost. Ook vgz verdiend hier echt 5 sterren.

Alles prettig geregeld

goede verzekering, redelijk betrouwbaar

met de laatste overgang is de verzekering drastisch uitgedund en voor normale mensen met een gewoon inkomen en of aowers te duur geworden.!

Perfect geregeld

doe nu 5 jaar mee en ben zeer tevreden hoe de zaken voor mij geregeld worden

GREAT

Great al jaren.

Super!!!

Al jaren klant...met vele kortingen, sparen ..en geweldige service!Kan van alles aan de deur komen met aanbiedingen, ik stap nooit meer over!Zeer super geweldig tevreden!!

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.