Prima telefonisch contact ondervonden

Heb United Consumers alleen nodig gehad voor inlichting omtrent mijn bestaande zorgverzekering, ondergebracht bij VGZ. Erg goede ervaring opgedaan, waarmee ik verder kon.

uitstekend

goede service

prima geregeld

samenwerking met UC is prima!

Goede verzekering, ben gewoon heel tevreden al een aantal jaren. Service,is ook perfect. Chapeau!

Kiasse

Een schot in de roos

Een schot in de roos

Probleemloos

Al jaren zonder problemen

Goed, meer moet dat niet zijn. Duidelijk en zeker niet opdringerig met leden werven. Groeten

Fijn bedrijf ! Zie boven.

Klantvriendelijk en altijd direct een oplossing

Super fijne zorgverzekering . Klaar staan en meedenken.

Super tevreden!

Goed verzekerd en bovenop ook nog kortingen ! Wie wil dat nou niet ! Blij met UC !

Wanneer je een vraag hebt, wordt daar al heel snel een antwoord op gegeven tot grote tevredenheid. Ook bij het veranderen van het soort Aanvullende verzekeringen krijg je deskundig advies. Erg blij dat ik al mijn verzekeringen en ook energie bij jullie heb afgesloten.

FANTASTISCH

zijn erg goed en ben heel tevrede

Top geregeld

Al jaren verzekerd via united consumers. Zeker aanbeveling voor anderen.

Betrouwbaar en voordelig

Heldere voorwaarden, mooie korting en handige app.

.......,

Prima, duidelijk, snel en overzichtelijk

M

Goede verzekering

Klantgerichte en goed bereikbare deskundige organisatie.

Vragen over onze zorgverzekering worden direct en met kennis van zaken beantwoord. Overigens geldt dat ook voor de andere zaken die wij via United Consumers afnemen (2 mobiele telefoons, gas, elektra en een autoverzekering).

Heel goed

Ik heb een VGZ zorgverzekering en kreeg bericht dat er een andere VGZ zorgverzekering gunstiger is. Dus heb ik mijn verzekering kunnen aanpassen. Een goede service dat je daarop attent gemaakt wordt.

De beste top-verzekering voor een eerlijke prijs

Zeer goede ervaringen, ook bij ziekenhuisopname in Spanje.

Goed en betrouwbaar

Leuke korting en goede service

Prima organisatie

Prima verzekeringen.

tevreden

zeer tevreden klant ,bij deze wil ik U fijne feestdagen en een gezellig en gezond 2021 wensen . met vr. gr. Magda Muije

Fijn dat ze meedenken en doen

Ze geven suggesties wat goed voor je is. Jaren lid en hele goede ervaringen met UC. Bijkomstigheid is een leuk spaarpotje

+++++

Heel goed bedankt

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.