Leuke korting en goed verzekerd

Prima organisatie en prettige dienstverlening.

Heb nu mijn energieleverantie 1 jaar en mijn zorgverzekering al ruim 4 jaar geregeld via UC. Tot op heden nog geen problemen gehad, Altijd goed en vriendelijk geholpen zowel telefonisch als per mail. Als voor de energie nu ook nog de spaarpremie, de bonus en de toegezegde opzegboete binnenkort wordt uitgekeerd, geef ik 5 sterren!

een aanrader

daar is niks mis mee, ik wil het iedereen aanraden. ook wil ik iedereen een fijne kerst toe wensen, en het aller beste voor 2021 en dat wij in het nieuwe jaar zo snel mogelijk het normale leven weer kunnen oppakken.

In 1 woord geweldig

Hier moet eigenlijk iedereen bij aangesloten zijn UnitedConsumers is voor ons geweldig Tanken zorgverzekering mobile gas en electra allemaal ondergebracht Plus je krijgt een aardig spaarpotje iedere maand komt er iets bij in je spaarpot beter als dit is er niet [hadden ook de autoverzekering] maar die is weg optie doen jullie misschien in de toekomst ook een scooterverzekering dat zou top zijn dan heb ik alles onder 1 dak

Ik ben uitermate tevreden over United Consumers en VGZ

Ik ben uitermate tevreden over United Consumers en VGZ.

Beste verzekering voor een lage prijs.

alles wordt snel en goed geregeld

of het gaat om omzetten auto verzekering , veranderingen doorgeven elektra of ziekenfonds en tanken auto , alles gaat soepel dat is prettig

Snel, vriendelijk en lonend

Bij indienen van rekeningen is de afhandeling snel. Bij bellen worden we vriendelijk te woord gestaan. En omdat je ongemerkt een deel spaart heb je bij onvoorzien wat geld achter de hand.

sparen zonder erbij na te denken

het leven is soms gemakkelijker dan je denkt

mijn ervaring is zeer goed

Men komt gemaakte afspraken goed na.

Staan altijd voor je klaar.

Alleen maar goede ervaringen met UC.

Goed advies

Goed contact. Goede aanbieding. Goede afwikkeling

Medewerkers staan altijd voor je klaar, zijn vriendelijk, en er wordt altijd een oplossing gevonden.

perfecte service.

Heel klantvriendelijk!!!

Een verzekering door de jaren heen

Ik ben heel tevreden over deze verzekering omdat de klantenservice bereikbaar is en goed geholpen wordt. Er is veel keus en informatie over de aanvullende verzekeringen En de website ziet er goed uit met vele mogelijkheden. De app geeft een goed overzicht en niet moeilijk om te gebruiken . Het sparen geeft de mogelijkheid om een extraatje achter te houden en de vrijheid het op elk moment te kunnen besteden . Tot mijn verassing kreeg ik van United Costumers bij mij thuis een prachtig boeket aangeboden. Voor mij de moeite waard om bij VGZ te blijven.

ik ben zeer tevrede met mijn zorg verzekering

altijd alles op tijd geregeld word goed geholpen

is gewoon erg goed en betrouwbaar ,en nog korting ook !

de zorg verzekering is goed en , en snel vergoed dus ja ik zou hem wel aanbevelen United consumers , zijn goed ,en fijn dat je korting hebt ook nog ! Ik zie dit als een pre !

Tevreden

Heel tevreden en je spaart nog , wat ook nog leuk is

Goede, klantvriendelijke en oplossingsgerichte zorg

Een zorgverzekering naar volle tevredenheid. Altijd bereikbaar als er een probleem is en meedenkend in oplossingen.

betrouwbaar

mijn sterkste argument tegen reclame-hullabaloos die mij tot overstappen willen overschreeuwen is in het algemeen: OMDAT ZE GEEN RECLAME MAKEN . meestal blijft het dan lang stil aan overzijde.

Actief en goed voorlichtend

Actief en goed voorlichtend

Goed geregeld

Geen onnodige mails, informatie of wat dan ook . Online overzicht van spaartegoed. Duidelijk en vriendelijk.

Duidelijk en voldoen aan onze afspraak

Prettige communicatie. Goed overzicht, welke voordelen het opbrengt. Het spaartegoed groeit elke maand ongemerkt.

Zeer tevreden over de zorgverzekering

Wanneer je vragen hebt, wordt je goed geholpen!

Zeer goed geregeld!

Fijne verzekering, en leuk dat je korting kunt sparen! Extra zakcentje

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.