Heel goed

Niets dan goeds over de service van United Consumers. Vooral tanken werkt goed. Hoop dan ook dat United Consumers snel met een nieuw tankstation in Hellevoetsluis komt.

Toppy

Wordt netjes en geduldig te woord gestaan als je iets wilt weten of uitgelegd zou willen hebben.

super snel met alles te regelen

ik ben al jaren bij jullie en tot nu toe dik tevreden ,altijd vriendelijk aan de telefoon en alles wordt altijd netjes geregeld.

geattendeerd

door unitedconsumers werd ik erop geattendeerd dat mijn verzekering goedkoper kon, dat noem ik nog eens meedenken. hierdoor is mijn vertrouwen in unitedconsumers vergroot.

Is uitstekend

Prettige zorgverzekering .Maar ik wil graag mijn tandverzorging halfveren ,maar ik ben mijn pasje kwijt dus kan mijn nummer niet door geven .Zou U dat alstublieft voor mij kunnen regelen . Mijn gegevens zijn : Flora Jacobs Papaverhof 14 Katwijk Mijn vriendelijke dank hiervoor . Mevr ,FJacobs

Perfect verzekerd

Altyd goed in orde En de korting wordt keurig op je rekening gezet

alles goed geregeld.

uc gemakkelijk te bereiken en inhoud gemakkelijk te bekijken.

is fantasties ik word altyd keureg geholpen.

priema

Heel fijn en snel in afwerkingen

Staan altijd klaar voor antwoorden op vragen

Goed verzekerd en je spaart nog ook

De verzekering van VGZ/ Unitedconsumers bevalt me uitstekend redelijke prijs en je spaart 5% van je verzekering bedrag dat is een mooi extraatje

Alles in één bundel

Ja, fijne zorgverzekering bij UC, goede deala, met korting, heb ook een autoverzekering, mobiele verzekering en tanken met korting, super blij met United Consumers!

Fantastisch

Goede service en betrouwbare site

Snel, accuraat en betrouwbaar

Bij vragen krijg je snel en deskundig antwoord en zaken worden snel en accuraat afgewikkeld.

altijd bereikbaar met correcte en duideluik uitleeg over de gesteelde vraagen die voor geleegte door de klanten(althans voor me).

I am very grateful for you!

Ik heb last month met een medewerker gesproken and was heel blij met haar! Heb haar ook verteld dat ik heel blij ben met jullie and absoluut niet zou willen overstappen . Mijn cijfer voor jullie is nog steeds een 10! Friendliest greetings for all of you! Hope you had a memorable Christmas And a happier, healthy Next Year! Beatrix

goede combinatie duidelijke informatie

goede combinatie duidelijke informatie

van af 2008 tot heden geen problemen gehad maar alleen goede uitleg van het personeel van UC

alleen maar fijne uitleg en meedenken van het personeel die goed weten waar zij over praten niets anders dan LOF

United Consumers doet meer dan het belooft

Ik ben al jaren bij U.C. En dat is top. Geen verkoop praatjes of vervelende telefoontjes. Ik heb al een aantal personen aangemeld en ook deze zijn er zeer blij mee. Je krijgt exact het zelfde product en een leuk spaarpotje.

eerlijke service

Telkens een correct weergave en de juiste mededelingen

De toegestuurde info is duidelijk en keurig opgesteld.

supper goed en klantvriendelijk

zeer en zeer tevreden groetjes lia brunt

Ik ben zeer tevreden

Het is altijd fijn wat extra geld te krijgen

Al jaren een zeer tevreden klant.

Fijne en prettige medewerkers,helpen je met alles als je een vraag hebt. Geven eerlijk advies, zijn er echt voor jou.

Snelle overgang van VGZ naaruc

Fantastische service

Er is Altijd hulp bij vragen, en ik heb mooie opgebouwde kortingen uitgekeerd weer.

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.