Geweldig.

Zijn zeer behulpzaam bij vragen die ik heb, wij sparen ook en heb ik geld nodig is 't er in 'n paar dagen, heb ook nooit klachten gehad over UnitedConsumers, ben er zeertevreden over.

supersnelle vriendelijke service

supersnelle vriendelijke service!

snel telefonisch contact

duidelijke uitleg en naar tevredenheid geholpen

Naast de gewenste kennis ook ervaringsdeskundigheid

Zeer prettig om iemand vanuit ervaringsdeskundigheid te spreken!

Grote inzet om probleem op te lossen

Er wordt geluisterd en het probleem werd aangepakt en opgelost

Snel, persoonlijk geholpen

Fijne ervaring!

Super uitstekend

Ik had UnitedConsumers een bericht gestuurd met een vraagje,ik kreeg daarop snel antwoord ook deelden ze iets mee waarvan ik niets vanaf wist..ik bleek een soort van een spaarpot opgebouwd te hebben en daarop kreeg ik ook weer uitleg! Super netjes van jullie

Uitstekend.

Ben al enkele jaren klant en als ik een vraag heb wordt ik deskundig geholpen.

Echt een hele fijne spaartegoed!!

Ik wil united consumeren heel erg bedanken. Ik ben super blij, en echt geholpen. Ik heb zo een leuk spaarcentje gespaard, ga een nieuwe wasmachine kopen, en ook nog heerlijk een dag genieten op Zandvoort. Echt een aanrader. Op naar mijn volgende tegoed, en staat ook snel op je rekening zoals ze beloven, toppie!!!

Blij dat wij voor united consumers zorgverzekering hebben gekozen

Mijn ervaring is geweldig een 10 .Altijd behulpzaam zeker aan te bevelen

Mijn ervaring is geweldig een 10 . Altijd behulpzaam.zeker aan te bevelen

Prima geholpen en meegedacht.

Vriendelijke dame die de moeite neemt en meedenkt. Erg prettig.

Tevreden

Goed, snelle actie na mijn verzoek!! Top

uitstekend

lagere premie zorgverzekering en uitbetaling spaaroverschot

Altijd een snelle en goede behandeling

Altijd meteen een reactie en afhandeling....dit maak je nooit nergens mee

Vriendelijk,behulpzaam en duidelijk geholpen

Okidoki

Erg goede klantenservice

Vandaag uitstekend geholpen door Senna. Ze luisterde naar mijn probleem. Legde de situatie aan mij uit. En vervolgens heeft ze het ook direct voor me opgelost. Zelden zo’n goede service meegemaakt.

Snel en correct met de geboden service en hulp!

Zoals hierboven omschreven.

Gaat allemaal zeer goed uitgevoerd

Zeer betrouwbare en goede organisatie

Doen wat ze beloven

Al jaren tevreden

Super geholpen met probleem

Geweldig hoe uc ons probleem met de tandartsverzekering heeft opgelost. Ook geweldig gecommuniceerd.niets dan lof

Snel gehanded

Mijn aanvraag was snel behandeld. Ben er zeer tevreden erover

helemaal goed

Ben al jaren lid en heel tevreden.Nu alleen voor mijn ziektekostenverzekering. Elke keer een leuk bedragje en het wordt direct op verzoek overgemaakt.

Goed, betrouwbaar.

Ben al jaren lid van jullie voor onze zorgverzekering. Altijd vriendelijk en goed geholpen. Wil dit jaar nog bekijken om naar ook andere aanbiedingen te kijken.

Professionals

Ik hoe nergens naar om te kijken, krijg bericht hoeveel ik gespaard heb top

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.