Goede hulp

Ik belde met een vraag over rijden na een keizersnede. En de mevrouw aan de telefoon dacht direct mee over het bijschrijven van mijn zoon op de polis, super fijn.

snel en klantvriendelijk geholpen

e

Duidelujke antwoord en bijbehorende link

Duidelijk antwoord gekregen same n met een link daarover

Fijne communicatie zeer snel geholpen

Prima duidelijk en erg vriendelijk

Snelle verbinding en uiterst vriendelijk en duideijk

Snel kundig goed afgewerkt

Er is goed snel en duidelijk gewerkt ik ben heel blij dat dit opgelost is

Erg behulpzaam

Ben erg goed geholpen kwamen afspraken na tot nu toe

geweldige service

De service is heel goed en het op de hoogte stellen van de gelden die ik goedkoper uit ben geeft u een duidelijk beeld. Als er iets bij elkaar gespaard is word ik op de hoogte gesteld. De zaken worden goed geregeld!

Snel en vriendelijk contact, goede uitleg

IK BEN ERG TEVREDEN

Ik ben blij met UnitedConsumers, ik word vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, afspraken worden nagekomen en het biedt financieel voordeel.

Prettige en ervaren ondersteuner

Begeleid door United Consumer ben ik per 1 januari 2014 van zorgverzekering veranderd. Tot op heden goed ondersteund en begeleid bij vragen, en up to date gehouden via informerende emails. Een mooie bijkomstigheid was het welkomcadeau. Ik vind het spaarprogramma uitstekend en heb daardoor artikelen met korting kunnen kopen én bedragen laten uitbetalen. Ik zal voorlopig zeker lid blijven!

ik ben heel tevreden

ik ga er lekker van genieten

Goede hulp

Ze zijn goed in oplossen van problemen en altijd bereikbaar voor info.

Nog geen problemen gehad. Alleen te duur.

UC geeft wel elke maand zo’n €12,29 terug van de betaalde premie van €63. En ook niet elke maand. De eerste keer na 2 maanden de 2e keer na 3 maanden. Ik had liever dat de maandpremie lager is, zo’n €50 p/m. Ook is UC niet erg soepel. Ik had de max. Schadevrije jaren. Ben toen naar Indonesie verhuisd. Daar is geen autoverzekering. Wel motor en auto gereden, maar toch toch met 0 schadevrije jaren, moeten beginnen.

Uitstekend en vlot telefonisch geholpen, dank je wel!

Het omzetten van een zorgverzekering is vaak veel werk en zaken uitzoeken. Bij UC hielp iemand mij telefonisch prima, niet in de wacht, geen onnodige vragen, binnen 10 minuten was alles besproken en bevestigd via de mail.

Flexibel en servicegericht

Flexibel en servicegericht

Gewoon goed zonder ingewikkeld gedoe

Gewoon prima

duidelijk, korte lijnen ook telefonisch

Duidelijk, korte lijnen, ook telefonisch duidelijke taal.

Ok

Goed tot Prima ‘

Fijn geholpen

Het lukte mij niet op een uitkering van een kortings bedrag voor elkaar te krijgen. Na 1 mail werd het gestort. Fijn geholpen en lekker snel!

Snel

Heel snel geantwoord en gelijk actie ondernomen met verwachte datum,, Super !!!

heel klantvriendelijk

een tien met een griffel en een zoen van de juffrouw; mijn liefje wat wil je nog meer?

Fantastisch!

Heel snel en heel vriendelijk telefonisch een zorgpolis voor mijn zoon kunnen regelen. Zó makkelijk! Tóp!!

het was n fantastisch aanbod om uit te betalen

het was n fantastisch aanbod voor uit te betalen

Qua uitbetaling prima, een link van 2 uur zeker in de avond is veel te kort.

Tot ik deze link kreeg, die ik de volgende dag pas kon openen, goed. Niet iedereen zit tot laat in de avond achter de computer, Graag dus anders regelen, zodat anderen niet hetzelfde probleem krijgen. Ook nu sluit ik mijn computer weer af, zodat het sturen van een link nu ook niet handig is,

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.