Geweldig geholpen!!

Na een héél lange wachttijd (bijna 3 kwartier) om contact te krijgen met VGZ, werd mij verteld dat ik contact moest opnemen met jullie en niet met VGZ. Ik was na dit telefoongesprek erg boos, maar na contact te hebben gehad, zonder wachttijd, met jullie werd ik super geholpen en was mijn boosheid weg. Nogmaals bedankt!!

Goed en betrouwbaar en altijd lekker 1x per jaar je korting terug op je rekening

United Consumers is Simply The Best !

Goede Service & Duidelijke Uitleg !

Uitstekend!

Uitstekende verzekering, je bouwt er tevens een ooie spaarpot mee op, die ook daadwerkelijk uitgekeerd wordt, wanneer jij dat wilt. We hebben deze verzekering al jaren tot volle tevredenheid, op deze manier. Een aanrader!

Ben zeer tevreden en fijn dat je zo ook iets kan sparen.

Goed geregeld

Fijn dat je kunt sparen. Altijd meegenomen

zeer goed

in al mijn jaren altijd goed verzorgd en goed

Vlot, snel. Prettig!

Een klein puntje: de naam in aanhef brief is onjuist. Wuf moet Bus zijn.

goede verzekering

dat het een goede verzekering is ,nooit problemen gehad

Betrouwbaar

Nog nooit voor rare verrassingen komen te staan bij de VGZ dus blijven we gewoon waar we zitten.

Heel goef

Bijzonder duidelijk en vriendelijk contact

Super snel

Vrijdagsvond en toch snel antwoord. Prima!

Prima service !

Heel tevreden over al wat United Consumers aan service verricht! Ook mooie kortingen en altijd vriendelijke en deskundige hulp!

Perfecte en snelle afhandeling

De mensen die ik sprak waren zeer behulpzaam en hebben vervolgens meteen aktie ondernomen nadat ik de gewenste info had toegezonden.

Keurig te woord gestaan

Uitstekend geholpen met VGZ via United Consumers, betere hulp was niet te vinden.

geweldig heel goed

best goede informatie , ben altijd op de hoogste van de laatste stand van zaken kan met vragen steeds bij u terecht !

Zeer tevreden!

Zeer tevreden zijn wij met onze zorgverzekering bij VGZ via United Consumers. Bovendien kreeg ik tot mijn verrassing geld terug dat ik blijkbaar in het spaarpotje opgebouwd had.

Zeer snel geholpen

Snel geregeerd op mijn vraag en alles goed geregeld .

United Consumers is gewoon goed.

Eenmaal bij United Consumers onder het dak, en alles komt in orde. Je hoeft er niet meer naar om te kijken.

goed contact

Uitstekende service, snelle oplossingen

De zorgverzekering is prima, de tandverzekering wijkt af van wat VGZ zelf biedt. Ik had over de tandverzekering een klacht en hier is op een zeer kordate wijze gereageerd. Je wordt netjes gebeld en er werd direct een passend voorstel gedaan. Uitstekende klantenservice en dat is heel veel waard.

Mijn vraag werd correct afgehandeld.

Deskundig personeel en erg beleefd.

Keurig te woord gestaan

Snel geholpen, keurig Muziekje wachtstand staat erg hard.

Ik had een vraag betreffende mijn aanvullende zorgverzekering

Ik neem telefonisch contact op en krijg zeer snel een medewerker te spreken die mijn vraag beantwoord, ik ben zeer tevreden!

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.