Fantastisch initiatief

goed bezig betaalbare verzekeringen e.d. te adviseren

Goede service en betaalbare verzekeringen

Keurige afhandeling van het tegoed en nette prijzen tov andere verzekeringen en zeer goede setvice

Doen altijd hun uiterste best en geven ook goede tips.

Vaak zijn ze bij UC de goedkoopste en hebben vriendelijke en gespecialiseerde medewerkers, die alles uitzoeken, zeer behulpzaam zijn en ook heel veel tips geven.

Topkwaliteit

Als je belt krijg je 1000% aandacht en uitleg. En de juiste mensen aan de lijn die alles haarfijn uitleggen.

Perfecte service

Alles top geregeld en overzichtelijk

United Consumers: omdat jij telt.

“Elke maand voordeel, zonder dat ik ernaar om hoef te kijken.” Gewoon lekker makkelijk en bij vragen altijd goed geadviseerd!

Ik ben heel blij met jullie

Ik ben al jaren bij jullie als klant en.ben heel bij mee en heel tevreden

Toereikende zorgverzekering

Nette prijs voor basis en aanvullende verzekeringen. Jammer dat bij gelijkblijvend pakket ineens de chiropractor niet meer werd vergoed per 2025. Dit terwijl dit toch eerste lijnszorg zou moeten zijn.

Grandioos en betrouwbaar

Moet ik hier nog meer aan toevoegen

Betrouwbaar

Het systeem van ongemerkt sparen vind ik erg leuk.

vertrouwd

Al jaren klant en als ik bel word ik altijd snel en goed geholpen.

uitstekend

al jaren 1 of meerdere dingen hier afgesloten. altijd netjes en goed en nooit problemen. dus in 1 woord geweldig.

Ii ben al jaren bij United consumers

Ik deel mijn ervaring aan familie en kennissen dat zij ook bij United consumers komen

Voor elk wat wils en je spaart op de koop toe.

Ik heb nogal wat lopen bij United Consumers, tot tevredenheid. Ik overweeg om ook mijn telefoon abonnement autoverzekering hier naar over te zetten.

Goede service en klantvriendelijke producten

Goede voorlichting

Goede ervaringen

Geen klagen het werkt prima

De service is uitstekend. Daarbij kan je een spaarpotje maken en ook de prijzen aanpassen indien nodig zonder veel gedoe

Het loopt allemaal perfect!

Nvt

Nvt

Gewoon goed en transparant

Begonnen met autoverzekering ook ziektekosten toegevoegd! Sinds tijdje ook energie! Wij zijn dus erg tevreden over prijs en dienstverlening!! Aanrader dus!

Beste maatschappij ooit!

Zijn goedkoop, lekker sparen en het is altijd op tijd uitgekeerd! Zij staan ook klaar voor je als je problemen hebt.

Ik wordt heel goed op de hoogte gehouden

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen en te woord gestaan

Ik vind een van de beste organisaties

Je wordt goed geholpen als er problemen komen

Nooit geen enkel probleem

Altijd bereikbaar telefonisch ook. Is belangrijk

Superrr

Voelt nog steeds als de juiste keuze

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Zorgverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.