Laden reviews...
476 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews melden consequent duidelijke informatie en vriendelijke, efficiënte service. Klanten waarderen transparante prijzen en praktische oplossingen. De ervaringen zijn over het algemeen betrouwbaar en makkelijk te beheren. Kortom, de feedback is positief.
Vlotte overgang van energieleverancier, goed geregeld! De app geeft werkelijk waar een erg matig beeld m.b.t. energieverbruik. Is niet accuraat en loopt vaak dagen achter en verschaft een weinig gedetailleerd beeld van je verbruik. Dat moet toch beter kunnen in deze tijd. Andere leveranciers lukt dat namelijk wel. Niet voor niets geef je toestemming om elke 15 minuten de slimme meters uit te lezen. Een gedetailleerd inzicht geeft je ook beter de kans om om te gaan met je energieverbruik. Helaas kan ik op de vraag aanbevelen alleen met ja of nee antwoorden. De keuze weet niet o.i.d. staat er niet bij. daarom moet ik nu nee antwoorden omdat ik onvoldoende inzicht in het actuele verbruik ervaar.
Beveelt niet aan
24 June 2026
Ton
Hardenberg
Zoals omschreven in mijn titel.
Peter
Tilburg
Een goede en zeer voordelige verzekering Ik zelf heb voor Energie en zorg gekozen voor deze verzekering! Ze hebben veel voordeel zoals sparen voor korting en die kan je laten uitbetalen of in de webshop besteden!
Mathilda
Nieuwegein
Goede adviezen over energie en zorgkosten, blijf voorlopig nog hier
wouter christoffel Treffers
Hoogerheide
Altijd goed
hermanda Persijn
Eindhoven
Al jaren gewoon SUPER!
dick bogers
Noordwijk
Altijd goed en snel terug koppeling
11 June 2026
Nusret Sel
Gouda
Na een fout in de jaarnota vanuit de netbeheerder heeft United Consumers dit binnen een week opgelost gekregen. De communicatie in dit traject verliep ook helder en snel.
8 June 2026
Anton
Monster
Ze denken met je mee en zorgen dan dat het zo gunstig mogelijk uitvalt voor jou.
6 June 2026
P.
Veldhoven
Ik legde mijn probleem met de toekomstige terugleverkosten voor aan de medewerkster. Zij dacht echt met mij mee over de verschillende opties die ik heb en deed dit op heel sympathieke en meelevende wijze.
4 June 2026
An Reintjes
KAMPEN
Ik werd super goed geholpen door medewerker. Op internet werkte de aanmelding niet naar behoren. En toen heb ik gebeld de medewerker heeft toen geholpen
31 May 2026
Brigitte van der Heijden
Eindhoven
Top,gelijk antwoord op mijn vraag
29 May 2026
Jeannette
Nieuw Amsterdam
Telefoon werd snel opgenomen en een vriendelijke vrouw heeft mij goed geholpen
29 May 2026
Monique
Heerenveen
Wij zijn al een paar jaar aangesloten bij jullie zorg VGZ . En ook de auto verzekering en energie. Wij zijn hier heel tevreden mee, en worden altijd prima geholpen als we vragen hebben. Ook vandaag weer prima geadviseerd over het energie contract . Jullie verdienen minstens een dikke 9!!!!! Groetjes Ad en Gerry van Schaik Berghem
21 May 2026
Ad
Berghem
Is al jaren prima
Mia
Venray
Het contact en service is goed geregeld bij UC. Ook leuk dat er nog wat te sparen valt. Een extraatje dus! Ik ben een tevreden klant*
Maaike
Dieren
Heb morgen pas weer geld, door omstandigheden kan ik paar dagen alleen brood eten. Ijskast is leeg. Dus jullie dankbaar kan vanavond warm eten. Dus erg gelukkig
Robert
HILVERSUM
je geeft ze in wat je denkt te gebruiken per maand. komen ze met een voorstel, 12 euro per maand. Na een maand (de donkerte januari) waarin je natuurlijk veel meer stroom verbruikt en veel minder opwekt. Zetten ze je op 233 in februari. maar, je mag het zelf niet aanpassen. Nee, hun weten ook prima dat dit onzin is en trekken zo lekker de rente van het veelste veel betaalde geld. bij een essent of iets dergelijks, al wil je daar niets betalen in de maand moet jezelf weten. Dan betaal je aan het einde van het jaar alles. Maar hier kanallen ze je 20x over de kop en trekken lekker de rente. En klantenservice? Cynische mensen, kortom vreselijk bedrijf trap hier niet in
Beveelt niet aan
18 May 2026
Richard
uithuizen
Beste Richard,
Bedankt voor je review. We begrijpen dat de verhoging van je termijnbedrag van €12 naar €233 als groot en onverwacht wordt ervaren.
Bij je aanmelding is het termijnbedrag gebaseerd op het verbruik en de teruglevering die je zelf hebt doorgegeven. Daarna ontvingen wij de historische verbruiksgegevens van de netbeheerder. Ook het verbruik sinds de start van het contract sluit aan bij deze gegevens.
We hebben je situatie daarom opnieuw beoordeeld. Op basis van het huidige verbruik achten wij een lager termijnbedrag op dit moment niet passend, omdat dit de kans op een hogere eindafrekening zou vergroten.
Omdat iedere situatie en ieder verbruik anders is, kijken wij graag persoonlijk met je mee om verdere toelichting te geven en eventuele vragen te beantwoorden. Je kunt hiervoor altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Wendy
Zeer tevreden.
13 May 2026
Ghislaine Ramakers
DRUTEN
Beste Ghislaine,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over het contact, de uitleg en onze dienstverlening.
Priscilla
Duidelijk en goed uitgelegd. Tevreden
12 May 2026
Idie
Heesch
Beste Idie,
Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat alles duidelijk en goed is uitgelegd en dat je tevreden bent over onze dienstverlening.
Lisa
UnitedConsumers
Krijg jaarlijks geld terug..en zover ik weet zijn ze de goedkoopste!!! Ik blijf de volgende 10 jaren nog!!!
9 May 2026
Corby Wullings
Ooij
Beste Corby,
Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen dat je al 15 jaar in ons stelt! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening en jaarlijks voordeel ervaart.
We waarderen het enorm dat je aangeeft nog jarenlang klant te willen blijven.
Yvonne
UnitedConsumers
op al mijn vragen prima antwoord op gehad
8 May 2026
Paul
Jansen
Beste Paul,
Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent en dat je op al je vragen duidelijke antwoorden hebt gekregen.
Anita
UnitedConsumers
ik ben al bijna 20 jaar bij United Consumers, zeer tevreden, altijd goed geholpen, en aardig wat gespaard. raad het iedereen aan!
8 May 2026
Hermine
Amstelveen
Beste Hermine,
Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen dat je al bijna 20 jaar in ons stelt. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en dat je in de loop der jaren ook mooi hebt kunnen besparen.
Het waarderen we enorm dat je ons aanbeveelt. We hopen je nog vele jaren van dienst te mogen zijn.
Amy
UnitedConsumers
Maart 2026 zou ik terug krijgen tussen 2200 en 2300 euro maand later 2100 tot 2200 euro nu in mei zag ik omdat ik een nieuw 3 jarig contract ben aangegaan 1800 tot 1950 euro terug krijg maar nu komt het het of de bedragen zijn nu niet meer te volgen ====vreemd
6 May 2026
Henk
Zwolle
Beste Henk,
Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening.
We begrijpen wel dat het verwarrend kan zijn wanneer de verwachte jaarafrekening tussentijds verandert. De prognose wordt namelijk regelmatig opnieuw berekend op basis van onder andere je actuele verbruik, teruglevering, termijnbedrag en eventuele wijzigingen in je contract. Daardoor kan het verwachte bedrag gedurende het jaar omhoog of omlaag bijgesteld worden.
De maand voordat de jaarnota wordt opgemaakt, kunnen wij helaas geen prognose meer tonen. Daardoor is op dit moment tijdelijk niet zichtbaar wat de verwachte teruggave zal zijn.
Goed om te weten is dat eerdere bedragen altijd indicaties blijven en geen definitieve jaarafrekening zijn.
Wendy
UnitedConsumers
Bij vragen is er een goede service
5 May 2026
Joop
Moerkapelle
Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk.
- Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers.
- Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats.
- Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar.
- UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen.
- De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen.
UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Zo bespaar jij eenvoudig op jouw autoverzekering, zorgverzekering, energie, mobiel en tanken. Want ook jouw maand kan goedkoper!
Luchthavenweg 20
5657EB Eindhoven