In 10 uur tijd andere aanbied??? Slecht!

Ik open op een avond om 23.00 uur de mail met verlengingsaanbod. De volgende ochtend wil ik keuze maken, maar dan blijkt opeens dat het verlengingsaanbod fors in prijs is gestegen (er stond in de mail niet dat ik voor een bepaalde tijd moet reageren en huidig contract loopt nog 3 maanden!) Klantenservice zegt doodleuk, "tja, vannacht zijn de prijzen opeens gestegen". Wat een flut aanbieding!!

Gewoon super

Nog nooit een moment gedacht om te stoppen bij United Consumers. En met een vraag ,via telefoon altijd snel antwoord.

Wij zijn heel erg tevreden met onze verzekeraar.

Alles komt heel duidelijk over. Veel inzicht.Gewoin 5 sterren.

Snelle informatie

De vragen worden ook snel beantwoord. Problemen worden echt uitgezocht.

tevreden klant

hier ben ik op mijn plaats , na enkele omzwervingen eindelijk een goede leverancier gevonden .... hier blijf ik ,ik wissel niet meer

Super goed ben al jaren klant

Heel behulpzaam en al velecaan de deur verkopers gehad die zeiden het is bij ons goedkoper nooit overgestapt en altijd geld terug

De dag dat ik aangesloten had was de best energie besslising dat ik gemaakt heb.

Ons tevredenheid over de service van unitedconsumers is vanaf dag een goed. Gemachelijk contact beholpsam and noit onvriendelijk. Dankjewel United Consumers.

Wordt goed op hoogte gehouden netjes en duidelijk omschrijven en begrijpelijk taal gewoon supet

Eindelijk de juiste keuze gemaakt dankzij, UnitedConsumers-Energie, een aanrader voor iedereen

Een aanrader voor iedereen

Heel goed geholpen met mijn vragen

De medewerker was erg vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Fijn contact met hem gehad.

Slecht

Mijn verbruik en kosten overzicht kan ik al maanden niet inlezen.

als ik 0 sterren kon geven deed ik dat

Ze vragen onterecht de nota van je vorige leverancier op. Dit is in strijd met de AVG. Maar als je deze niet opstuurt, dan verhogen ze je termijn bedrag aanzienlijk en het is onmogelijk om deze naar beneden aan te passen. Dus maakt niet uit met welk termijn bedrag ze je binnen gelokt hebben, er komt zo even bijna de helft boven op. Ik heb ze gemeld bij de autoriteit persoonsgegevens en het ACM.

Super snel beantwoord :-D

Via whatsapp mijn vraag gesteld,en binnen een paa minuten opgelost!

gewoon netjes en goed !!!

gewoon duidelijk en heel netjes geholpen. uitbetaling is koffiegeld voor onze reis naar Lapland.

Oke

Ik ben tevreden,Betsie

Zeer fijne partij om alles onder 1 dak te hebben.

Al een aantal jaren onze energie leverancier. Sinds 2 jaar ook onze telefoon en zorg aanbieder. Word goed meegedacht over alles . Zeer vriendelijk telefoon contact. Gewoon een fijne partij om alles onder 1 dak te brengen.

Prima info verstrekking

De deskundigheid aan de pomp door het pomppersoneel is slecht tot matig. Veel personeel weet niet om te gaan met de kaartlezer.

Vriendelijke benadering.

Duidelijke informatie

mijn energieapp grote problemen mee.

mijn energieapp grote problemen mee. jammer al dagen geen verbruik in kunnen zien.

Voor mij niet duidelijk.

Hoe kom ik in aanmerking voor de bonus??

Slecht

Slecht ben blij als ik hier weg ben

als klant prima

als klant zijn we heel netjes behandeld. Alles ging volgens afspraak. nu we overgestapt zijn, worden we na een half jaar dagelijks gebeld, terwijl ik in het eerste gesprek aangegeven heb, nu niet te willen overstappen en niet meer gebeld te willen worden. ze bellen dagelijks, maar steeds met een ander nummer. Ik vind dit erg vervelend

Goede instantie

Altijd vanaf mijn 18e tot nu toe, goed, netjes en zeer vriendelijk geholpen. Top bedrijf, Top personeel!! Iedereen aan te raden.

100%tevreden

100%TEVREDEN!!

De app is heel slecht. In een maand, kan je niet je verbruik aflezen

Binnen de huidige maand of binnen het huidige jaar, kan je niet je verbruik aflezen. Of je moet alle dagen bij elkaar optellen.

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Energie

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Zo bespaar jij eenvoudig op jouw autoverzekering, zorgverzekering, energie, mobiel en tanken. Want ook jouw maand kan goedkoper!