Hoe kom ik in aanmerking voor de bonus??
Beste Leo, We vermoeden dat je doelt op de loyaliteitsbonus. Deze wordt middels de eerste jaarafrekening met je verrekend. Dit kun je ook terugvinden in je (online) leveringsovereenkomst. Mocht je hierover nog aanvullende vragen hebben, kun je ons altijd even een whatsapp bericht sturen via Tel 040-2350560 of mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Inge UnitedConsumers
Slecht ben blij als ik hier weg ben
Beste Anouschka, Wij willen graag de situatie persoonlijk met je bespreken. Wij willen je vragen een email te sturen met je gegevens, zodat wij contact met je kunnen opnemen. Je mag de email sturen naar [email protected] t.a.v. Wendy. Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
als klant zijn we heel netjes behandeld. Alles ging volgens afspraak. nu we overgestapt zijn, worden we na een half jaar dagelijks gebeld, terwijl ik in het eerste gesprek aangegeven heb, nu niet te willen overstappen en niet meer gebeld te willen worden. ze bellen dagelijks, maar steeds met een ander nummer. Ik vind dit erg vervelend
Beste Siny, Dank je wel dat je dit met ons deelt. Wat jammer om te horen dat jullie herhaaldelijk zijn gebeld. Onze oprechte excuses voor de overlast en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen dit graag zo snel mogelijk voor jullie oplossen en ervoor zorgen dat jullie niet meer gebeld worden, we zullen daarom op basis van het mailaders wat je bij deze review hebt doorgegeven zorgen dat je niet meer voorkomt op de bellijst. Met vriendelijke groet, Inge UnitedConsumers
Altijd vanaf mijn 18e tot nu toe, goed, netjes en zeer vriendelijk geholpen. Top bedrijf, Top personeel!! Iedereen aan te raden.
Beste Danny, Wauw, van deze review worden we even stil... Dank je wel voor dit fijne compliment --> wat we ook even op het prikbord zullen hangen :-) Met vriendelijke groet, Inge UnitedConsumers
100%TEVREDEN!!
Beste Peter, Wanneer jij tevreden bent, hebben wij geen reden om dat niet te zijn! Dank je wel voor het delen van je ervaring, heel fijn :-) Met vriendelijke groet, Inge UnitedConsumers
Binnen de huidige maand of binnen het huidige jaar, kan je niet je verbruik aflezen. Of je moet alle dagen bij elkaar optellen.
Beste Ivar, Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je bewust met je verbruik bezig bent. Wij begrijpen dat het vervelend is als je niet alles kunt inzien. Binnen de huidige maand en het huidige jaar zie je nog geen totaalverbruik. Op dit moment tonen wij het verbruik alleen per dag, per maand en per jaar. Het dagverbruik en maandverbruik blijven wij altijd tonen. Deze zijn zichtbaar in je online account. Wil je weten wat je tot nu toe hebt verbruikt, dan kun je de dagstanden bij elkaar optellen. Je tip om het totale verbruik te tonen tot en met de periode waarvan wij gegevens hebben, vinden wij een goede suggestie. Met vriendelijke groet, Michelle UnitedConsumers
Mevrouw Pnam de tijd dat gaf/geeft! mij een gevoel van voldoening. Zo moet je met elkaar omgaan. Het is een tijd van haast, vandaag de dag, mensen willen al weer thuis zijn voordat ze weg zijn gegaan, als ik het zo mag uitdrukken...
Beste Jan, Dank je wel voor dit compliment! Fijn om te zien dat je contact met onze medewerker als prettig hebt ervaren. Dit zullen we zeker aan haar doorgeven :-) Met vriendelijke groet, Inge UnitedConsumers
Ben er niet van gecharmeerd dat ik via aanbieding van contract verlenging achter kom dat er 3€ per dag vaste terugleverkosten in rekening zijn gebracht. Voor mij reden om over te stappen naar leverancier zonder deze truc om geld te verdienen. In ieder geval duidelijkheid voor de duur van mijn nieuwe contract.
Beste Ruud, Dank je wel voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat het vervelend is om pas bij een mogelijke contractverlenging te ontdekken dat er vaste terugleverkosten bij je huidige contract in rekening worden gebracht. Duidelijkheid over kosten vinden we belangrijk, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. We communiceren tariefwijzigingen altijd minimaal 30 dagen van tevoren. Daarnaast zijn alle tarieven altijd inzichtelijk in je online omgeving. Het termijnbedrag dat je betaalt is een totaalbedrag en is inclusief eventuele terugleverkosten. Deze worden dus niet apart in rekening gebracht. Heb je nog vragen over de tarieven of wil je hierover persoonlijk contact? Dan staan we daar altijd voor open. We kijken graag samen met je naar een contract dat past bij je situatie en financiële verwachtingen. Dank je wel dat je dit met ons hebt gedeeld. Met vriendelijke groeten, Daan UnitedConsumers.
Het energieverbruiksoverzicht ligt er om de havenklap dagen uit, waardoor je geen inzicht hebt in je verbruik. Daarnaast geeft ieder bedrijf tegenwoordig inzicht in het verbruik per uur, maar hier is dag niveau het maximaal zichtbare
Beste, Dank je wel voor het delen van je ervaring. We begrijpen goed dat het erg vervelend is wanneer het energieverbruiksoverzicht niet beschikbaar is en je daardoor geen inzicht hebt in je verbruik. Voldoende en betrouwbaar inzicht in energieverbruik vinden we belangrijk, omdat dit helpt om bewuste keuzes te maken. We hebben gemerkt dat het energieverbruiksoverzicht de afgelopen weken inderdaad niet altijd zichtbaar was door een technische storing. Inmiddels is deze storing opgelost en is je verbruik weer inzichtelijk in de omgeving. Dank je wel voor je feedback. We nemen dit serieus en gebruiken het om onze dienstverlening verder te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Daan UnitedConsumers.
Net telefonisch contact gehad met wat vragen over mijn zorgpolis. Ik wil de ongelooflijke complimenten maken aan Angela Mennen. Zij heeft mij op al mijn vragen (zelfs meer dan) antwoord gegeven. Hierin was ze duidelijk, meedenkend en kon ze zich ook verplaatsen in mij als klant. Ze heeft eea uitgezocht en daarbij ook open en eerlijk benoemd waar ik bij UC voor terecht kan met vragen rondom mijn polis en waar ik specifiek VGZ voor moet benaderen. Dit zijn super eigenschappen van een capabele medewerker/team: niet alleen verstand hebben van zaken of een riedel voorlezen, maar vooral ook op de mens gericht en transparant. Voor mij bewijs dat transparantie b Dank! En hartelijke groet Jane
Beste Jane, Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Goed om te horen dat je telefonisch zo prettig bent geholpen bij je vragen over de zorgpolis en dat Angela de tijd heeft genomen om alles duidelijk en eerlijk toe te lichten. We waarderen je complimenten enorm en zorgen ervoor dat deze bij Angela terechtkomen. Transparantie en persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk, dus mooi dat je dit zo hebt ervaren. Dank voor het vertrouwen in UnitedConsumers! Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
Overzicht klopt niet veel van meer niet als wel toegangkelijk
Beste Luc, Bedankt voor je feedback. Inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad over het verbruiksoverzicht. Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer het dagelijkse verbruiksoverzicht niet goed inzichtelijk is. Op dit moment ervaren wij helaas een storing in de weergave van het dagelijks verbruik. Onze excuses voor het ongemak. We doen er alles aan om deze storing zo snel mogelijk op te lossen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over het verbruiksoverzicht of ergens anders tegenaan lopen, dan horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
Mijn gesprek met Angela als zeer fijn ervaren. Werd serieus genomen en goed geholpen om het op te lossen. Ook dank voor de coulance van UnitedConsumers.
Beste Marion, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je het contact met Angela als prettig hebt ervaren en dat je je serieus genomen voelde. Goed om te lezen dat we je samen hebben kunnen helpen bij het oplossen van je vraag. Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
Alles goed overzichtelijk en makkelijk zoeken en vinden wat je wilt bekijken.
Beste H.L., Heel erg bedankt voor je mooie review. Wij vinden het fijn om te horen dat je alles zo overzichtelijk vind. Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
Ben blij met jullie. Vgz en gas en licht genomen bij jullie. Goed he.
Beste Hans, Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je onze service en bereikbaarheid als goed ervaart en blij bent met je keuze voor ons. Met vriendelijke groet, Thijs UnitedConsumers
Alles overzichtelijk snelle afhandeling en duidelijk.
Beste Ria, Heel erg bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat alles overzichtelijk, duidelijk en snel is afgehandeld. Met vriendelijke groet, Ilya UnitedConsumers
Beste Henk, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
Fijn dat er op een goede manier veel geregeld wordt
Beste M.J.P. Van Krevel Peters, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles op een goede manier voor je wordt geregeld. We helpen je graag, nu en in de toekomst. Met vriendelijke groet, Yvonne UnitedConsumers
Tevreden met deze vriendelijke organisatie die je geduldig helpt als je een vraag hebt, ook hun systemen werken goed als je wat door moet geven. Hoop over een paar maanden weer een mooi aanbod te krijgen, dan blijf ik zeker bij United Consumers.
Beste Herman, Heel erg bedankt voor je positieve feedback. Wij vinden het fijn je zo tevreden met met ons. Wij zullen ons best doen om je over een aantal maanden een mooi aanbod te doen. Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
U blijft een kanjer en voortrekker in aanbieden van betrokkenheid, meedenken, snel oplossen. Zonder wachten, chapeau! Zeer gewaardeerd, zeker als gedupeerde zijn wij u als kwetsbaar gezin, onwijs dankbaar
Beste Ayfer, Wauw, wat een mooie dankbare woorden. We vinden het fijn dat wij je zo goed hebben kunnen helpen. Heel erg graag gedaan. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben voor onze klantenservice, dan helpen wij je graag weer. Hartelijke groeten, Anita UnitedConsumers.
Op de website energie en gas aangevraagd. Daar staat netjes op voorgesteld maandtermijn 189 euro en maandbedrag 173, dit is een verschil van 16 euro korting, tot daar netjes. Dan wacht je op de korting en wordt aangegeven dat dit einde jaar wordt betaald. 1ste jaar 105 euro per product. 2de en 3de jaar ia dit 25 euro per product wat neerkomt in 3 jaar op totaal: 260 euro. En de website zegt 16 euro per maand in bespaartegoed betekent 16 x 36 maanden = 576 euro. Verschil van 316 euro, best een groot addertje onder het gras, wat ik niet bekend van ben bij UC. Jammer dit, dua goed opletten tijdens afsluiten gas en energie.
Beste Bayram, Bedankt voor het delen van je uitgebreide en kritische feedback. We begrijpen hoe je tot deze berekening komt en dat de manier waarop het bespaartegoed wordt gepresenteerd een andere verwachting kan wekken dan hoe de korting in de praktijk wordt uitgekeerd. Het genoemde maandelijkse bespaartegoed is een rekenkundige weergave, gebaseerd op de totale korting van het eerste contractjaar. Deze totale korting wordt vervolgens uitgekeerd over een periode van drie jaar. Het is dus niet bedoeld als een vast maandelijks voordeel over de volledige looptijd van 36 maanden. We realiseren ons dat dit onderscheid niet altijd even duidelijk zichtbaar is, en begrijpen dat dit als verwarrend kan worden ervaren. Het is niet onze intentie om een verkeerd of onvolledig beeld te geven. We streven er juist naar om ons aanbod zo persoonlijk, transparant en duidelijk mogelijk te maken, zodat klanten weten waar ze aan toe zijn. Juist daarom waarderen we het dat je dit signaal met ons deelt. Deze feedback helpt ons om de uitleg en presentatie van het bespaartegoed verder te verbeteren. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben of samen willen kijken naar jouw specifieke situatie, dan doen we dat uiteraard graag. Met vriendelijke groeten, Daan UnitedConsumers
Ik ben overgestapt omdat ik een lager bedrag kwijt zou zijn aan mijn energie nota, maar wat blijkt, ik ben nu juist veel meer kwijt dan wat mij beloofd is
Beste Maria, Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer blijkt dat je maandbedrag hoger uitvalt dan je vooraf had verwacht. Het maandbedrag dat bij het afsluiten wordt getoond, is een voorschotbedrag en gebaseerd op de gegevens die op dat moment bekend zijn, zoals het opgegeven verbruik en de geldende tarieven. We zien in dit geval dat het opgegeven verbruik afwijkt van het daadwerkelijke verbruik. Hierdoor kan het maandbedrag hoger zijn vastgesteld dan nodig. Het goede nieuws is dat het termijnbedrag in veel gevallen nu al verlaagd kan worden. We kijken hier graag samen met je naar. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, zodat we het maandbedrag kunnen aanpassen aan jouw actuele situatie. Met vriendelijke groet, Daan UnitedConsumers
Mijn verbruik van de eerste maand kan niet inzichtelijk gemaakt worden, omdat het niet een hele maand betreft, is de uitleg van de klantenservice medewerker. Hoezo niet? Jullie leveren toch energie en ik betaal voor die energie. Andere aanbieder doen daar niet moeilijk of schimmig over en geven het inzicht. Klantenservicemedewerker besluit: “wij zijn geen andere aanbieders dus dan houdt het op”. Waardeloos!
Beste Yannick, Bedankt voor je feedback. Wij kunnen helaas niet het verbruik en de kosten van de eerste maand weergeven in de online omgeving als dit geen hele maand betreft. Wat wij wel kunnen doen is je het verbuik per email sturen. Wij zullen je dan ook een email sturen met je verbruik over de maand oktober. Heb je vragen naar aanleiding van onze email, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag. Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
Fijn, behulpzaam en efficient contact
Beste Jaap, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je het contact als prettig, behulpzaam en efficiënt hebt ervaren. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Dana UnitedConsumers
Ze berekenen de terugleverkosten op basis van inschatting en niet vanuit de werkelijke teruglevering. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over de vaste terugleverkosten op je eindafrekening. Bij de aanmelding hebben wij een verwachte jaarteruglevering van 1.200 kWh voor je aansluiting ontvangen. Op basis van deze opgegeven jaarteruglevering zijn de vaste terugleverkosten bepaald en vastgelegd in je leveringsovereenkomst. De vaste terugleverkosten staan vervolgens vast voor de gehele looptijd van je energiecontract en zijn niet afhankelijk van de werkelijke teruglevering (in jouw geval 992 kWh). Ook als je uiteindelijk in een lagere staffel uitkomt met je daadwerkelijke teruglevering, blijft het bedrag gelden dat hoort bij de categorie die is gebruikt bij het afsluiten van het contract. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag! Met vriendelijke groet,
Beste Leon, Bedankt voor je review. We begrijpen dat de vaste terugleverkosten vragen kunnen oproepen. Graag lichten we toe hoe deze kosten worden bepaald. Bij het afsluiten van je energiecontract ontvangen wij van de netbeheerder een verwachte jaarteruglevering voor je aansluiting. Voor jouw aansluiting was dat 1.200 kWh. Op basis van deze verwachting wordt de staffel bepaald met het vaste dagbedrag dat vervolgens voor de gehele contractperiode vaststaat. Dit is ook zo vastgelegd in de leveringsovereenkomst. De vaste terugleverkosten zijn daarmee niet gekoppeld aan de daadwerkelijke teruglevering, maar aan de verwachting op het moment van aanmelding. Ook wanneer de werkelijke teruglevering lager blijkt uit te vallen, blijft het tarief gelden dat hoorde bij de staffel van het afgesloten contract. We begrijpen dat dit soms tot vragen kan leiden en helpen je daar uiteraard graag bij. Mocht je nog iets willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee. Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
Een vlotte en vriendelijke afhandeling door uw medewerkster Brenda van Straaten. Dit na 2 onbeantwoorde mails (9-11 en 13-11). Ze reageerde snel om dit op te lossen. Opmerking: lange wachttijd aan de telefoon (er zijn nog 6 wachtende voor u).
Beste Hans, Hartelijk dank voor je review en de complimenten aan onze collega. Fijn om te horen dat je vraag uiteindelijk vlot en vriendelijk afgehandeld is. Onze excuses dat je eerdere e-mails niet direct zijn beantwoord en dat je een lange wachttijd aan de telefoon hebt ervaren. We begrijpen dat dit vervelend is en nemen je feedback mee om onze bereikbaarheid verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
Luchthavenweg 20
5657EB Eindhoven
Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Zo bespaar jij eenvoudig op jouw autoverzekering, zorgverzekering, energie, mobiel en tanken. Want ook jouw maand kan goedkoper!