Goedvrienelijk

Goed en snel geholpen

Super goed geholpen

Leuk geholpen goed contact

goed gehoplem

Ben goed en snel geholpen

Meneer heeft mij telefonisch snel en duidelijk geholpen

Fijne communicatie

Hele fijne communicatie staan snel voor je klaar en kijken of het voordelig kan

Heel goed, prima ervaring.

Goed en dudelijk geholpen

Prettig vriendelijk en duidelijk

Super klantenservice!

Hele prettige ervaring met vriendelijke en meedenkende medewerkers! Ze hielpen ons zeer pro-actief toen ons contract (door een invulfout) niet goed was afgesloten.

prima prijs en service

al een paar jaar ervaring

Informatie perfect

F8jn telefoon gesprek.

Alleen maar positief al bijna 10 jaar.

Heel erg positief en erg behulpzaam.

Wordt altijd gelijk goed geholpen

Ben tevreden over jullie klantvriendelijkheid en de goede hulp met vriendelijke groeten MMRN Van Zundert

Dank je wel voor je hulp

Op een zeer nette manier te woord gestaan en geholpen.

Uitstekend te woord gestaan en prima geholpen

Foutje in berekenig van het termijnbedrag, veroorzaakt door oude meter, keurig rechtgezet.

goed geholpen

Super bedankt voor helpen met mijn contract te verlengen fijne manier geholpen

Goede ervaring

Ook fijne klantenservice

Kort en duidelijk!!!

Top!

Very helpful

She quickly understood my question and responded a kind way.

• Would you recommend us? Yes

Duidelijk

gehoord wat ik moest weten

Prima energieleverancier, ik ben zeer tevreden

Mijn enige verbeterpunt is om het energieverbruik via het online portal bereikbaar te houden na beëindiging van een energiecontract. Dit was opeens verdwenen. Echter heb ik contact opgenomen met de klantenservice (per mail) en die dachten netjes met mij mee voor een snelle oplossing. Daarom is mijn vervaring met de klantenservice ook goed geweest! De reden van mijn overstap naar een andere energieleverancier is dat deze een iets betere aanbieding had. Mocht dit volgend jaar anders zijn kom ik zeker weer terug.

Fijn en snel geholpen

Fijn en goed geholpen door casper, snel geholpen en goede afspraak gemaakt.

heel goed

Prima antwoord op mijn vragen

ik had een vraag heb gebeld en binnen 30 seconden had iemand aan de lijn die me meteen heeft geholpen.

Helder en duidelijk Vriendelijk aan de telefoon

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Energie

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.