duidelijk zichtbaar op de kosten

Ik ben al een paar jaar klant. De service is prima, als je wat telefonisch nodig hebt, maar de meeste informatie is op de sirene te vinden. De prijzen zijn ook acceptabel. Ben tevreden.

Tevreden over unitedconsumers

Goed overzicht van gebruikte energie en gas Alleen geen goed inzicht in terugleveringsvergoeding

Perfecte ervaring

Al meer dan een decennium profiteer ik van de diensten van UnitedConsumers en er is nooit een aanleiding geweest voor een klacht of iets dergelijks, kortom het is gewoon geweldig om hun alles te laten regelen.

Fantastisch bedrijf.

Een bedrijf waar we ons zeer goed bij voelen, duidelijk in uitleg en zeer klantvriendelijk.

Betrouwbare no-nonsense energie leverancier

Tot op heden tevreden met UC en ook al jarenlang lid van deze club. Ik ben benieuwd wat UC mij als zonnepaneel-eigenaar kan aanbieden na het vervallen van de salderingsregeling.

Een betrouwbare bedrijf

Uit de gegevens die je krijg zie je in 1 oogopslag waar je aan toe bent, ze zijn soepel, vriendelijk, en ze denken echt mee in voordeel van je zelf. Geen verborgen kosten. Gewoon top Ga zo door UnitedConsumer

Altijd behulpzaam rn oplossi gen

Goede prijs, keurige overzichten van ons energieverbruik

Snelle regeling en service

Al jaren betrek ik gas en stroom via United Consumers. Contracten zijn duidelijk en worden snel opgemaakt. Ook telefonisch goede service.

Energiecontract

Ik heb een goede ervaring met UnitedConsumers, betreft mijn energiecontract. Ik heb het contract voor de 2e keer 3 jaar kunnen verlengen en dat in deze dure tijden.

Goeie ervaring

goed en betrouwbaar

ze hebben oog voor de gebruiker

Professionele platform met goede service en kortingen.

Ik maak al jaren gebruik van diensten van United Consumers. Zorgverzekering, telefoonabonnementen en nutsvoorzieningen. Ik ben daar heel tevreden over. Met vragen kun je bellen of mailen en ze staan je altijd te woord.

profesionele en prettig organisatie!

Professionele en prettig organisatie.

Op zich prima, maar weinig innovatief

ervaring is op zich prima, maar waar andere leveranciers inmiddels vergevorderd zijn met (gebruiks)data delen per kwartier en tariefadviezen geven voor optimaal gebruik, is UC al trots dat ze achteraf per dag het gebruik kunnen laten zien. Dat gaat knellen, zeker als communicatie rondom kosten voor terugleveren steeds onduidelijker wordt

Uitso

Goede website. Fijne app. En goede tarieven.

Alles ok

100%

Je word altijd snel en netjes geholpen

Hele goede service en leuke mensen aan de telefoon

Betrouwbaar en bereikbaar

Voor vragen is united consumers altijd bereikbaar. Ze denken met mij mee en komen met het beste advies. Dus voor mij al jaren de organisatie waar ik op vertrouw.

top

geweldig

Ik ben erg tevreden over UnitedConsumers

Ik betrek mijn energie al jaren via UnitedConsumers tot volle tevredenheid, je kan er bijna alles zelf regelen en als je ergens niet uit komt wordt je altijd bijgestaan met adviezen of ze regelen het voor je.

Goede energie leverancier

Heel tevreden met dit bedrijf. Ook goed contact mee te krijgen en bijvoorbeeld op verzoek uitgebreide informatie over ons verbruik per week.

Goede service en duidelijkheid!

Goede service en duidelijkheid!

goede service

Als je een probleem heb weten ze precies met wie je heb contact gehad kunnen andere Energie leveranciers een puntje aanzuigen

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Energie

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.