een prima leverancier

altijd netjes en correct geholpen ook is de prijs en levering in goede verhouding.

Gewoon goed

Gewoon goed

Menselijk contact met goede advisering uit oogpunt van de klant.

prima, geen problemen

Snelle service, wordt goed op de hoogte gehouden.

Betrouwbare leverancier met gunstige prijzen

United Consumers is betrouwbaar waar het gaat om prijzen. U.C. is t.o.v. veel andere een stuk goedkoper. In de handige app wordt je perfect op de hoogte gehouden van je verbruikt t.o.v. eerdere vergelijkbare periodes. U.C. geeft tijdig vooraf aan wat je maandelijks lasten zijn zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. In de app is alles simpel te regelen, en ze zijn ook telefonisch gemakkelijk te bereiken. Wij zitten al diverse jaren bij U.C. en zijn hier zeer tevreden over.

Correct

Goed tarief en duidelijk overzicht.

Prima energie provider met mooie tarieven

Energie kost tegenwoordig flink wat geld maar bij United Consumers hanteert men scherpe tarieven en meer. Dus daar zit je goed. Alleen jammer dat ze voor zonnepaneelklanten niet wat extra's doen zoals een dynamisch contract. Verder nogmaals een prima provider.

Geweldige klanten service

ben digitaal niet echt sterk maar als ik bel dan krijg ik altijd snel antwoord en als er wordt gezegd we kijken het even na ik bel u morgen rond 11 uur terug dan bellen ze dus om 11 uur terug en nog sterker dezelfde persoon. mijn complimenten

Ik ben tevreden

Geen gezeur, of teveel reclame. En ongemerkt sparen .

uitstekend

geen gedoe

Duidelijke communicatie ook via email. Betrouwbaar

Van betrouwbare partner naar heel onbetrouwbare

Nu een vergelijk gemaakt na jaren .. ik ga met gas en stroom van 160 euro per maand naar 100 euro per maand, dan voel ik mij opgelicht

Duidelijke overeenkomst en goede communicatie

Snelle reactie op vragen van mijn kant

Prima om via UnitedConsumers mijn geld te betalen voor gas en electrisch. 1 x per jaar de incasso aanpassen en we gaan weer vrolijk verder.

Veel voordeel onder 1 dak

United consumers heeft veel te bieden. Zorg, energie, verzekeringen en nog meer. Makkelijk met de app zelf te beheren en te overzien.

Ik blijf prima pp de hoogte van mijn verbruik van gas en licht

Zonder zorgen gas en electra

Tevreden klant door duidelijk maand verbruik en vergelijking t.o.p. van vorige jaren. Klanten service goed bereikbaar.

Alles perfect geregeld

Alles loopt op rolletjes bij Unites C. Ook omdat het goed uitgelegd wordt en duidelijk beschreven

HIER WORDT JE NOG ALS KLANT BEHANDELD

CORRECTE EN TIJDIGE INFORMATIE VOOR- EN ACHTERAF - GOED BEREIKBAAR - DUIDELIJKE FACTUUR - PERFECTE SERVICE - CONCURERENDE PRIJS - GEEN VALSE BELOFTEN

Tevreden

men wordt goed geïnformeerd over het gebruik, stimulans om evt verder te miniseren.

Zou in altijd bereidwillig je te helpen en laten je ook weten waar je nog meer op kunt besparen

Goede service, duidelijk maandoverzicht!

Ik zit al aardig wat jaren bij United Consumers. Alleen maar goede ervaringen

Ben al een tijdje klant van jullie, tot nu toe vind ik het prima gaan.

De communicatie met jullie verloopt tot nu toe heel soepel. Ik hoop dat het zo blijft; vooral in deze onzekere tijden waar wij in leven! Ik ben tot nu toe tevreden met jullie services; helemaal omdat ik een oudere vrouw ben digibeet ben op het gebied van social media. Al die abracadabra is niet voor mij!

Zeer goede ervaring

Alles is altijd goed geregeld plus een spaarsysteem.

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Energie

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.