Weer goed en super vriendelijk te woord gestaan met duidelijke uitleg.

Ik durf altijd te bellen en te vragen om uitleg en eventueel hulp.

snel en vriendelijk geholpen

snel en vriendelijk geholpen

Prettig en constructief gesprek met goed advies.

Ik heb gebeld over mijn variabel contract. Ik wilde dat graag omzetten naar vast. De medewerkster dacht mee en adviseerde goed. Ik heb nu een vast contract voor 1 jaar afgesloten, omdat ik 12 zonnepanelen heb en de toekomst wat onzeker is door het afschaffen van de saldering. ( Jojo beleid van de vorige regering. Eerst zonnepanelen stimuleren met teruggave van de BTW en dan ontmoedigen door de salderingsregeling te stoppen in 2026.) Sterkte UC met het anticiperen op dit beleid.

overzichtelijk en makkelijk te bereiken

Na eerst Essent te hebben gehad een aantal jaar geleden ben ik nu hier terecht gekomen. Ik kan altijd met vragen terecht en de energie overzichten zijn voor iedereen makkelijk inzichtbaar/begrijpelijk wat je bij anderen niet hebt. Ik ben blij met United Consumers

Super fijn geholpen!

Super snel en fijn geholpen!

Behulpzaam en vriendelijke

Ben goed op de hoogte gebracht

Heel fijn, kreeg duidelijk inzicht en advies

Korte vraag. Goed advies

De medewerker gaat het voorschot op zijn gemak berekenen.

Een duidelijke en klantgerichte energieleverancier

Snel iemand aan de telefoon, duidelijke stem en prettig gesprek. Bij betalen energie geen problemen. Prima prijzen voor energie.

Prima.

Mijn ervaring met Uw klantenservice is heel erg goed.

HEEL PRETTIG EN GOED BEREIKBAAR WANNEER NODIG

Ik ben heel tevreden over UnitedConsumers. Wanneer ik vragen heb wordt ik snel heel fijn en vriendelijk geholpen. En dat telefonisch.Waar ik veel waarde aan hecht. mvg Sonja jansen

Prima en vlot geholpen

Medewerker wist gelijk mijn vraag te beantwoorden , dus niets via via dit is zeer belangrijk en zo wordt je ook snel geholpen door iemand die weet waar hij het over heeft !

Zeer prettig en deskundig

Leuk en goed gesprek met uitstekend resultaat.

Zeer tevreden over de telefonische bereikbaarheid van United Consumers.

Ik vind het uitermate prettig dat United Consumers ook in 2025 zulke ruime openingstijden heeft: tot 20.00 uur 's avonds kan ik hen bellen. Ik heb nl. een ongelooflijke hekel aan communiceren met een Chatbot. Nadat ik al jarenlang mijn VGZ Zorgverzekering naar tevredenheid bij United Consumers heb ondergebracht, heb ik daaraan per 1 januari jl. mijn All Risk Autoverzekering en voordelig Energiecontract toegevoegd. De bonuskorting op jaarbasis wordt daarmee nog interessanter en op tijd uitgekeerd. Vanavond had ik een verzoek omtrent mijn Energiecontract en werd daarvoor telefonisch te woord gestaan door de sympathieke medewerkster Emine Yildiz, die mij voor deze situatie professioneel het juiste advies heeft gegeven. Prima geregeld en zodoende ben ik zeer tevreden! Daardoor kan ik u United Consumers als een betrouwbare partner adviseren en hoop toekomstig nog vaak van hun diensten gebruik te maken!!!

Hartstikke goed

Ben erg blij met jullie

Super snelle toffe service

Tom van den Heuvel heeft mij echt geweldig geholpen..ik had gebeld omdat ik mij zorgen maakte.. en hij hielp mij enorm goed.. gaf goed advies.. en belde zelfs erna terug om fantastisch nieuws te horen kreeg super veel geld terug... Zo tof dat hij mij terug belde... Super goede service! Tom bedankt!

Fijn

Zeer behulpzaam en vriendelijk. Dus erg goed geholpen.

Prima begeleiding en uitleg.

Neem meerdere producten van UC af en ben op alle vlakken zeer tevreden.

Helder en vriendelijk

Vriendelijk en heldere uitleg en heeft mij goed verder kunnen helpen. En als kers op de taart; sprak Toine mijn achternaam goed uit! ;)

Super gesprek en zeer goed geholpen !!!

Ik ben super fijn geholpen en zeer duidelijk Zo bel ik graag terug !

Altijd vriendelijk en zeer goede advies Ben al jaren bij United De medewerkers krijgen van mij allemaal een 10 Nogmaals zeer tevreden

Duidelijk, en vriendelijk.

Heel duidelijk en vriendelijk geholpen

Ik had wat vragen over het aanbod en wat onduidelijkheden, en deze zijn super duidelijk uitgelegd en ook nog op een vriendelijke manier.

Goed gesprek met de medewerker mevrouw Angela Mennen, goed uitgelegdprobleem is opgelost

Gewoon goed

Ik ben al jaren bij United consumers met energie en mijn zorgverzekering. Alles is altijd naar wens, vragen worden goed en duidelijk beantwoord en je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Gewoon goed dus!

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Energie

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.