Fijne maatachappij

Nooit problemen gehad

goede ervaring, altijd correct en behulpzaam als je iets wil weten

Betrouwbare consumentenorganisatie

Goede adviezen en up-to-date informatie

Fijne ervaringen met energie van United Consumers

Ik neem tot grote tevredenheid energie (Gas en Elektra) af van United Consumers sinds Juli 2022. Vorige maand een nieuw vast contract voor 3 jaar afgesloten.

Goede ervaringen en goede prijzen.

totaalpakket

Jarenlang goed gevoel behouden!

Fantastisch

Eerlijk en betrouwbaar.

Goede klantenservice

De prijzen zijn gemiddeld, maar de klantenservice is wel goed en duidelijk in communicatie.

Duidelijk, goede prijs en sparen is leuk

Duidelijkheid over je verbruik gas en elektra. Je kan op tijd ingrijpen. Zorgverzekering is prima. Tanken geeft je leuke korting. Waar je weer leuke uitstapjes van kan doen

Dienstverlening is spreekwoordelijk

vriendelijk personeel, oplossingsgericht, wij zitten er al jaren bij.

Heel overzichtelijk

Al jaren lid van UC en er is geen reden om over te stappen. Heel blij met hun systeem van kortingstegoed over de bedragen die je betaalt.

Betrouwbaar en goede service

Goede website en alles is makkelijk te vinden. Duidelijke contracten. Klantenservice goed te bereiken en duidelijke antwoorden op mijn vragen.

top

Duidelijk, vriendelijk en niet duur

Duidelijke website. Zeer klantvriendelijk personeel en snelle contact zowel mail als telefonisch.

Ben gelukkig met United Consumers !!

Tot nu toe ben ik zeer tevreden met United Consumers. Uitstekende informatie , aktiviteiten ,voorlichting ja zeer tevreden ben ik !!

Waardeloos

Zeikerds ik stap zo snel mogelijk over Service is 0

Altijd concurrerend en goede service

Alles geregeld, geen omkijken naar!

Volgens afspraak geleverd, er verder geen omkijken naar!

Prima organisatie!

Het verloopt allemaal snel en soepel!

Ik ben zeer tevreden

Ik ben heel blij met jullie

Top service/juiste voorlichting

Goede onafhankelijke service

Geen poespas

Gewoon goed met vragen en antwoord. Dat is toch duidelijk goed. 'n tevrede klant.

Zekerheid

Goede prijzen, altijd snel bereikbaar, uitstekend personeel aan de lijn.

Goede produkten, levert echt geld op.

Tankpas gebruik ik met enige regelmaat. Autoverzekering gehad via UC. Lage premie en goede service. 1 ding: de aangesloten verzekeraars hebben geen pech-hulp in hun pakket, vandaar mijn overstap naar een verzekeraar die dit wel heeft. Pech-hulp heb ik nog niet nodig gehad, masr je weet masr nooit. Energie via UC is prima en relatief goedkoop, geen aanmerkingen. Prima organisatie!!

Al jaren klant en bijna altijd tot volle tevredenheid....

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Energie

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.