Snelle acties ! Enorm geholpen

Tegenwoordig een uitzondering...

Een oprecht gemeend vriendelijk gesprek met kennis van zaken. Heel aangenaam! Mede door deze échte klantvriendelijkheid ben ik weer terug gekomen bij U.C! Vriendelijk groet, Hanneke

Goede service, vriendelijk en zeer behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon, geen lange wachttijden, en geen vraag is te gek of ze hebben overal een goede en duidelijke uitleg op je vraag…

Blij met goede geïnteresseerd met de klant.

Vrolijk, juiste informatie, vriendelijk en klant gericht.

Termijn bedrag niet naar verwachting, telefonisch goed geholpen

Mijn termijn bedrag was niet naar verwachting en na de eerste maand al omhoog geschroefd. Ik heb hier telefonisch vragen over gesteld en Casper nam ruim de tijd om samen met mij uit te zoeken waar dit aan lag. Voor en nadelen, maar uiteindelijk kon het wel verlaagd worden. Ik werd rustig te woord gestaan en was tevreden met de uitkomst.

Vriendelijk

Vriendelijk en snel

Super snel & goed geholpen

Top!

Super.

Een hele aardige medewerkster. Vriendelijk, meedenkend en erg behulpzaam. Maar ook begripvol en oprecht. Je word als een persoon behandeld en niet als een nummer :-)

Uitstekende, efficiënte en vriendelijke dienstverlening

Als ik vragen of wensen heb, word ik ALTIJD prima geholpen. Het is een voorbeeld voor alle overheid, ziekenhuizen, apotheken, etc.

Zeer prettig en proffesioneel geholpen !

Ik heb al jaren een goed contact met UC en je word binnen 2 minuten geholpen . Top bedrijf.

Goede info, vriendelijk en behulpzaam

Zie boven

Zeer behulpzaam

Alles voor mij uitgerekend. Heel vriendelijk

Snel geholpen

Ik werd heel snel geholpen en alles was binnen zeer korte tijd opgelost voor mij.

Mijn contract loopt nog niet maar ben goed geholpen

Ik had nog wat vragen over het nieuwe contract. Daan van de klantenservice heeft me daar prima bij geholpen. En zo fijn... ik hoefde niet in 'de wacht', maar had direct een medewerker aan de lijn. Goede service dus! Hopen dat het een jaar lang zo blijft ;-)

Vriendelijk en behulpzaam

Ik werd erg vriendelijk te woord te staan. Mijn vraag is beantwoord. En we hebben zelf samen nog en mogelijke teruggave uitgerekend

Uitstekende klantenservice

De klantenservice is altijd duidelijk en snel, en deskundig en kijken altijd op een geduldige manier naar een oplossing.

UnitedConsumers is geweldig!! Veel korting, snelle service

Ik ervaar UnitedConsumers als een geweldige service. En heb ik de afgelopen jaren hoge kortingen opgebouwd. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en servicegericht, ik kreeg altijd heel snel een antwoord. Door emigratie moet ik helaas mijn contract beëindigen maar wanneer ik terug ben in Nederland zal ik zeker weer gebruik maken van UC. Ik kan het dan ook iedereen aanraden. UC Bedankt voor jullie fantastische service!

Prettig

Prettig gesprek, alles gelijk geregeld. De mail was al binnen voor het gesprek beëindigd was.

Geweldige medewerkers absoluut top medewerkers, vriendelijk en met gevoel voor humor. Ik beveel al mijn vrienden en kennissen aan om naar jullie over te gaan, want ik ervaar jullie als heel eerlijk en prettig in de omgang.

Tevreden klant

Mijn ervaring is ,de vriendelijkheid,altijd een luisterend oor ,tijd voor klanten,altijd een probleem als je die hebt ,word mee opgelost, Dus zodat u ziet ben ik zeer tevreden Groetjes cecilia

Duidelijk behulpzaam vriendelijk

Er werdt goed geluisterd en naar mogelijkheden gekeken ik.had een afspraak.maar zou de volgende dag gebeld worden werdt ik ook gewoon top. En zeer vriendelijke jongen man

Prettig contact via de telefoon, vriendelijk en een duidelijke uitleg!

Prettig contact via de telefoon, nagenoeg direct iemand aan de lijn en direct vriendelijke en duidelijke instructie gekregen.

Al jaren een positieve ervaring

Wij zijn al jaren klant bij United Consumers zonder klachten. Tevreden over de dienstverlening, klantenservice en het sparen is altijd een kado.

Een heel prettig gesprek

Contact gehad met Casper, We kwamen er zelf niet uit en fijn geholpen door Casper.

Prima telefonische uitleg

Medewerker verschaft duidelijkheid op een geduldige manier die begrijpelijk is.

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Energie

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.