uitstekende klantenservice goed bereikbaar

Uitstekende klantenservice. Vriendelijk en helder in uitleg en prima bereikbaar. Vertellen geen sprookjes.

Behulpzaam

De mail.over de datum levering energie is niet geheel duidelijk over het ten alle tijde leveren van water en stroom. Als duidelijk is dat er ten allen tijde stroom en water wordt geleverd geeft dat geen onduidelijkheid bij een verhuizing. Gelukkig was de helpdesk direct duidelijk en wordt er een mail met uitleg achteraan gestuurd. Helaas wel eerst over moeten bellen, dit kan voorkomen worden in mijn optiek.

Heel vriedenlijk te woord gestaan super

Heel behulpzaam en gaf duidelijk uitleg.

Goed, Eerlijke prijzen,vriendelijk personeel.

Hele goede ervaring. What you see is what you get. Personeel is vriendelijk, duidelijk en niets is te veel moeite. Eerlijke prijzen mbt energie levering. Ze maken het ook niet mooier dan t is ( dit mbt de stijgende energieprijzen). Je weet waar je aan toe bent. Geen verborgen agenda's. Website is ook heel inzichtelijk.

Goed geholpen

Ben goed geholpen en klant vriendelijk

Goed bereikbaar

Heel fijn dat je iemand kunt bellen en aan de lijn krijgt. Ben heel fijn en goed geholpen door klantenservice. Duidelijke uitleg.

prima service

netjes en vriendelijk te woord gestaan

Fijne telefoniste

Goed geholpen Snel opgelost

zeer goede uitleg en geen druk om een contract af te sluiten..

Zeer positieve ervaring en consulente legt alles goed duidelijk en rustig uit met begrip voor de klant.

Heel goed geholpen

Werd goed geholpen had alle tijd voor mijn

Heel goed

Ikzelf ben zeer tevreden met united customers goede service nette behandeling zowel in de app als telefonisch wordt je correct behandeld

Gesplitste factuur.

Even opletten: United Consumers splist de energierekening en verschijnt apart op de maandfactuur: Gas en licht dus apart. Even optellen dus. Na telefonisch (sympathiek) contact over de hoogte van de maandelijkse rekening werd het bedrag naar beneden aangepast. Zeer tevreden over de afhandeling. 4 sterren en een tevreden klant.

Wordt altijd netjes geholpen

Snel telefonisch bereikbaar, geen blabla.

Goeie ervaring. Simpel, duidelijke communicatie, duidelijke overzichten

Klantvriendelijk en snel alles geregeld

Zoals ik gewend ben van UC is alles snel en goed geregeld, dank daarvoor

zij hebben € 322,88 uit je bespaartegoed overgemaakt.

UnitedConsumers € 322,88 uit je bespaartegoed overgemaakt

Bedroevend.

Vijf weken voor het verlopen van mijn energie contract naar mijn verlengingsaanbog gekeken. Dit was zeer slecht t.o.v. Andere aanbieders. Gebeld met UC maar de bewuste medewerker zei dat het niet anders was. O.a. De terugleververgoeding was 2 maal zo hoog. En er waren ook geen andere mogelijkheden. Toen overgestapt naar een andere leverancier. Daarna ook nog even bij UC gekeken en toen stonden er ineens andere bedragen vermeld. Zo ga je toch niet om met je klanten als je ze behouden wilt.

geweldig fijne energie en zorgverzekering

Altijd bereikbaar en behulpzaam

Duidelijkheid

Het bedrijf UnitedConsumers heeft een duidelijke site.

prettige man om samen zaken uit te zoeken

Fijn dat je gewoon kan bellen en iemand aan de lijn te hebben

Friendly, helpful and willing to assist.

Really appreciate the effort to deal in English as my Dutch is not good at all,

• Would you recommend us? Yes

Echt goed

De medewerkers zijn ervaren gesprekspartners. Nemen initiatief met besparende adviezen. Zijn bereid dingen op een rijtje te zetten, zoals Toine voor mij deed. De website is zeer gebruikersvriendelijk. Mijn dochter is inmiddels naar hen over.

Duidelijk, accuraat en vriendelijk.

Telefonisch goed bereikbaar. Altijd vriendelijk en eerlijk advies. Makkelijk bedienbare app. Is er een betere prijs kwaliteit binnen verzekeringen te verkrijgen word er op eigen initiatief contact opgenomen.

Klantvriendelijk, en snel contact met een echt mens.

Behulpzaam, duidelijk en nemen de tijd.

Uiteindelijk ga ik toch weg

Ik heb vorig jaar na de jaarafrekening de tarieven vergeleken en kon elders goedkoper terecht. Zelfs bij United Consumers Ik gevraagd of ik ook zo een deal kon krijgen en er werd geantwoord als je het elders beter kunt krijgen dan ga je toch. Helaas werd ik ziek en heb dit jaar hetzelfde traject gevolgd en op een mail geantwoord voor een anders verzekering waarom ik dat zou doen. Na uitleg zou er een speciale aanbieding voor energie klaar staan Dat was een klap inmijn gezicht voor gas en licht betaal ik bij UC 98 per maand maar een contract voor 3 jaar "maar 105" per maand terwijl stroom op dit moment 33% goedkoper is dan vorig jaar op dit tijdstip maar UC denkt als je al meer dan 15 jaar klant bent dan ga je niet Nou ik zit nu nog in d ebedenktijd bij een anders leverancier voor 79 per maand en na een jaar een bonus van 220 bij de jaarafrekening

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Energie

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.