Prima, nooit geen problemen

Ga zo door

Heel tevreden

Duidelijk en tevreden

goede service .

ben nog steeds blij met jullie en zal het blijven door geven aan iedereen die ik ken.fijne donderdag groetjes.

Goed informatie

direct contact loopt ook prima

Bij storing in de computer cq wijzigingen levert direct contact veelal direct de oplossing

Duidelijke informatie

Overzichtelijk en duidelijke informatie en goed bereikbaar

Prrfect bestaat niet, maar dit komt dichtbij

Gewoon helder en geen gedoe

Nogmaals gewoon helder en geen gedoe

Duidelijkheid

Duidelijke overzichtelijk en daardoor gemakkelijke website. Vriendelijke medewerkers.

Altijd behulpzaam en vriendelijk.

Behulpzaam bij het zoeken naar oplossingen. Denken goed met je mee.

Prima service zonder problemen

Alles goed geregeld voor redelijk prijsje

Vlot en deskundig advies

Duidelijke rekeningen en verbruiksoverzicht

Goede ervaring duidelijke uitleg facturen. Overzichten over verbruik makkelijk leesbaar. Optijd overzicht per drie maanden van verhoging gen of verlagingen energie kosten.

Duidelijk en simpel.

Altijd vriendelijk aan de telefoon .

Snel en deskundig en vriendelijk nooit is iets teveel .

Communicatie slecht en voordeel neemt elk jaar steeds verder af

De voorschotten worden elke keer verhoogd , veel te hoog, en zijn niet of nauwelijks weer naar normaal peil terug te zetten. Ook heb ik opeens geen verschil in tarief hoog en laag meer met elektriciteit.

Mooi contract

Mooi contract tegen een goede prijs

De enige partij die normale service biedt

Altijd weer blij met de service van United Consumers. Vooral de helpdesk is voortreffelijk. Er zit iemand aan de telefoon die je echt kan helpen. Hulde! United Consumers heeft haar zaakjes voortreffelijk op orde.

Voor allerlij producten

Is goed je betaald niet teveel ,zijn altijd bereikbaar en hebben ook andere producten zoals auto verzekeringen telefoon producten. Super.

Altijd klantvriendelijk

Jullie zijn altijd Vriendelijk tegen over mij als Klant en zeer behulpzaam . Mijn dank hiervoor

Duidelijkheid

Je weet precies waar je aan toe bent. Van harte aanbevolen.

Gewoon top

Wij zijn al vele jaren bij united consumeren en nog steeds tot volle tevredenheid.

Makkelijk overzicht

Op de app is alles makkelijk terug te vinden. Overzichtelijk en duidelijk.

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Energie

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.