Ik zit al jaren bij United Consumers en ben zeer tevreden over de prijs. De jaarlijkse bonus is als een extra spaarpotje. Ieder maand een duidelijk overzicht van het gebruik van gas en elektriciteit.

Goede en informatieve site waar ik mijn dagelijkse, maandelijkse en jaarverbruik kan vinden

Goede klantenservice .

Goede klantenservice. Ook goede prijzen .

Altijd een super service gehad van de klantenservice Mocht er een probleem zijn wordt dat perspectief opgelost Bedankt voor alles

duidelijk inzicht in verbruik en besparingstip

UC geeft mij duidelijk, maandelijks inzicht in mijn verbruik. Daarnaast ook besparingstips waar je wat aan hebt.

Altijd duidelijk en zonder fratsen

Je word goed en bijtijds ingelicht en elke maand duidelijke overzichten.

Tot nu alles prima

Ik ben tevreden dus niets te klagen

Wij worden altijd goed geholpen door deskundige medewerkers die ook vriendelijk en respectvol zijn.

top

alles is prima geregeld

Grandioos!!

Heb je een vraag of moet er iets veranderd worden, ze lossen het voor jou op!!! Ik heb nog nooit in 13 jaar klant iets negatiefs mee gemaakt! Je kan er voor de meestezaken terecht, en denken met je mee!! Ik blijf bij UNITEDCONSUMERS!!!

Klantvriendelijk

Prima geholpen en vraag snel beantwoord.

Altijd kosten lager dan verwacht Energie

De Energie kosten zijn al jaren sinds ik via United Consumer uitstekend. Zeer tevreden klant

Goede ervaringen

Uitmuntend

Al jaren klant gas en elektra, nooit vreemde afrekeningen. Altijd duidelijk. Klantenservice uitstekend. Kan geen min puntje ontdekken.

Ok perfekt

Geen klachten goede info.

Nog nooit in 11 jaar tegenslag gehad

Altijd Goed

Top energie verzorger

Goed contact en goede contracten.

makkelijk, eenvoudig en efficiënt

prima deal voor energie .

Ik ben prima tevreden over United Consumers

Ik ben prima tevreden over United Consumers

Nooit geen problemen

Al jaren lid bij united consumers voor mijn energie. En tevreden

Redelijke prijzen, duidelijke afrekeningen

Tot nog toe positief, maar als mijn contract afloopt en teruglever kosten moet gaan betalen zal ik me weer heroriënteren.

Alles is altijd duidelijk

Goed overzicht van mijn verbruik. Als er iets veranderd in de prijzen krijg je op tijd informatie.

Alles top

Gewoon geweldig

Always up to date and helpful

Never a doubt if I need help or advice there's plenty of help. My overall experience with United Consumers is worth the 5 stars.

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Energie

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.