ik word altijd heel vriendelijk en deskundig geholpen

De klantvriendelijkheid is bijzonder vriendelijk en deskundig. echt geweldig!

Uitstekende service

Prima geholpen Fijne kerel met wie ik gesproken heb vanmorgen

Heel fijn en toegankelijk, met leuke spaaritems

Al jaren lid bij united consumers. Leuke spaarregeling, waardoor ik ook leuke dingen kan kopen. Bij vragen krijg ik ook altijd antwoord of een telefoontje. Alles prima geregeld.

jammer, heel jammer

Jarenlang tevreden geweest over de energielevering, tarieven en service van UC. Vanaf 1 januari jl. moet ik per dag € 3,73 betalen voor de terug levering via de zonnepanelen, ongeacht of en de hoeveelheid. Dat is per jaar € 1361,45. Ondanks mijn A++++ energielabel, 70 panelen, warmtepomp en WTW ga ik dan toch aanzienlijk meer energiekosten krijgen. Als protest ga ik per 28 januari as overstappen op een andere leverancier. Jammer, heel jammer. En dan heb ik het nog niet over het al of niet behalen van de energiedoelstellingen in of rond 2030.

vriendelijk personeel die de tijd neemt om iets uit te zoeken

goede ervaring, en duidelijke uitleg als je iets wil weten.

Een goeie uitleg

In Duidelijke taal gesproken, wist direct waar ze het over had.

Goed geholpen

Had vragen over wanneer je het beste stroom kunt gebruiken zodat je stroomrekening binnen de perken blijft. Heel netjes te woord gestaan en gaf deskundig maar niet opdringerig advies waar nodig. Prijs voor stroom aangepast, alsook voor gas, zodat alles dit jaar weer zonder grote onverwachte extra kosten verloopt. Keurig netjes.

Snel en duidelijk

Mijn vraag werd snel en kundig beantwoord, ik was helemaal blij. Het enige nadeel was dat de betreffende mevrouw met een zachte G praatte, verder niets aan te merken.

Eerst iets terughoudend maar daarna super medenkend

Omdat ik al lange tijd ziek ben word ik gekort op mijn loon. Om dit gat te dichten ben ik bezig om bij iedere partij te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ondanks dat ik mij nog aan het oriënteren was naar andere goedkopere aanbieders van energie werd ik goed geholpen door Precilla met waar ik op moet letten bij prijsvergelijkers en wat mijn beste optie is. En dat terwijl de uitkomst zomaar zou kunnen zijn dat we overstappen heeft ze een heel eerlijk en duidelijk verhaal kunnen vertellen. Het resultaat: Half maart neem ik weer contact met haar op en gaan we samen kijken naar de nieuwe opties en het verlengaanbod vanuit united consumers in vergelijking met andere partijen. Echt top!

Prettig contact

Goed geholpen. Vriendelijk .helemaal top

goed geholpen

top

Perfect geholpen!

Super snel en fijn geholpen!

Heel fijn en vriendelijk contact.

Goed geholpen, probleem in 1x opgelost. Medewerker dacht goed mee.

Mijn ervaring met UnitedConsumers-Energie

Mijn ervaring met UnitedConsumers-Energie waren enorm plezierig efficiënt - duidelijk en leerzaam, vooral Dana van Dijk. Aan dit soort figuren heeft de maatschappij nog behoefte. Ik bedoel hiermede het persoonlijk bezoek aan het kantoor. Het persoonlijke contact was efficiënt en leerzaam en gebruik vriendelijk. Voor oudere mensen is dit een must en noodzakelijk Jammer dat dit nu is afgelopen. Ik hoop dat dit snel herzien wordt om misverstanden te voorkomen. Vriendelijke groeten; Felix van der Straeten

Telefonische uitleg jaarrekeningen en in overleg vastgestelde termijnbedragen

Prima prettige telefonische uitleg van de jaarrekeningen en de in overleg vastgestelde termijnbedragen, gebaseerd op mijn werkelijke 2024 gebruik en verwacht 2025 gebruik zijn meteen doorgevoerd. Waarvoor dank.

positief iemand met verstand van zaken en zeer klantvriendelijk

Erg prettig. Dame was erg klantvriendelijk en ter zake kundig.

Ok!

Goed advies gekregen

Snel bereikbaar telefonisch, vriendelijk, adequaat,

G morgen, allereerst je kunt easy bellen met UC. Krijgt een mens a d lijn en nog snel en aardig ook. Volgend jaar toch kijken om overstappen wat zorgverzekering betreft naar UC. Deze maand denk ik over te stappen met de auto verzekering. Vr gr Marianne

Een prettig gesprek waarbij de medewerker mij goed heeft geholpen

Mijnervaring was heel positief. De medewerker luisterde goed naar mijn vraag en heeft mij goed geadviseerd en geholpen.

Prima ervaring

Vriendelijke hulpvaardige dame aan de telefoon gehad zeer te vreden heeft mij zeer goed geholpen met mijn probleem

Fijn dat jullie meedenken

Nieuwe stroom termijnbedrag vanwege zonnepanelen heel laag, maar wij hebben inmiddels ook 3 airco's. Casper heeft verbeterd tarief doorberekend zodat wij bij de volgende afrekening niet voor finaciële verrassingen komen te staan. Over 3 maanden hebben we weer contact om eventueel bij te stellen. Prettig dat UC meedenkt, 'k ben fijn te woord gestaan en geholpen.

Roy heeft me uitstekend geholpen!

Heel prettig geholpen

Snel contact, goed gesprek

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Energie

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.