Tevreden met deze vriendelijke organisatie die je geduldig helpt als je een vraag hebt, ook hun systemen werken goed als je wat door moet geven. Hoop over een paar maanden weer een mooi aanbod te krijgen, dan blijf ik zeker bij United Consumers.
Beste Herman, Heel erg bedankt voor je positieve feedback. Wij vinden het fijn je zo tevreden met met ons. Wij zullen ons best doen om je over een aantal maanden een mooi aanbod te doen. Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
U blijft een kanjer en voortrekker in aanbieden van betrokkenheid, meedenken, snel oplossen. Zonder wachten, chapeau! Zeer gewaardeerd, zeker als gedupeerde zijn wij u als kwetsbaar gezin, onwijs dankbaar
Beste Ayfer, Wauw, wat een mooie dankbare woorden. We vinden het fijn dat wij je zo goed hebben kunnen helpen. Heel erg graag gedaan. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben voor onze klantenservice, dan helpen wij je graag weer. Hartelijke groeten, Anita UnitedConsumers.
Op de website energie en gas aangevraagd. Daar staat netjes op voorgesteld maandtermijn 189 euro en maandbedrag 173, dit is een verschil van 16 euro korting, tot daar netjes. Dan wacht je op de korting en wordt aangegeven dat dit einde jaar wordt betaald. 1ste jaar 105 euro per product. 2de en 3de jaar ia dit 25 euro per product wat neerkomt in 3 jaar op totaal: 260 euro. En de website zegt 16 euro per maand in bespaartegoed betekent 16 x 36 maanden = 576 euro. Verschil van 316 euro, best een groot addertje onder het gras, wat ik niet bekend van ben bij UC. Jammer dit, dua goed opletten tijdens afsluiten gas en energie.
Beste Bayram, Bedankt voor het delen van je uitgebreide en kritische feedback. We begrijpen hoe je tot deze berekening komt en dat de manier waarop het bespaartegoed wordt gepresenteerd een andere verwachting kan wekken dan hoe de korting in de praktijk wordt uitgekeerd. Het genoemde maandelijkse bespaartegoed is een rekenkundige weergave, gebaseerd op de totale korting van het eerste contractjaar. Deze totale korting wordt vervolgens uitgekeerd over een periode van drie jaar. Het is dus niet bedoeld als een vast maandelijks voordeel over de volledige looptijd van 36 maanden. We realiseren ons dat dit onderscheid niet altijd even duidelijk zichtbaar is, en begrijpen dat dit als verwarrend kan worden ervaren. Het is niet onze intentie om een verkeerd of onvolledig beeld te geven. We streven er juist naar om ons aanbod zo persoonlijk, transparant en duidelijk mogelijk te maken, zodat klanten weten waar ze aan toe zijn. Juist daarom waarderen we het dat je dit signaal met ons deelt. Deze feedback helpt ons om de uitleg en presentatie van het bespaartegoed verder te verbeteren. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben of samen willen kijken naar jouw specifieke situatie, dan doen we dat uiteraard graag. Met vriendelijke groeten, Daan UnitedConsumers
Ik ben overgestapt omdat ik een lager bedrag kwijt zou zijn aan mijn energie nota, maar wat blijkt, ik ben nu juist veel meer kwijt dan wat mij beloofd is
Beste Maria, Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer blijkt dat je maandbedrag hoger uitvalt dan je vooraf had verwacht. Het maandbedrag dat bij het afsluiten wordt getoond, is een voorschotbedrag en gebaseerd op de gegevens die op dat moment bekend zijn, zoals het opgegeven verbruik en de geldende tarieven. We zien in dit geval dat het opgegeven verbruik afwijkt van het daadwerkelijke verbruik. Hierdoor kan het maandbedrag hoger zijn vastgesteld dan nodig. Het goede nieuws is dat het termijnbedrag in veel gevallen nu al verlaagd kan worden. We kijken hier graag samen met je naar. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, zodat we het maandbedrag kunnen aanpassen aan jouw actuele situatie. Met vriendelijke groet, Daan UnitedConsumers
Mijn verbruik van de eerste maand kan niet inzichtelijk gemaakt worden, omdat het niet een hele maand betreft, is de uitleg van de klantenservice medewerker. Hoezo niet? Jullie leveren toch energie en ik betaal voor die energie. Andere aanbieder doen daar niet moeilijk of schimmig over en geven het inzicht. Klantenservicemedewerker besluit: “wij zijn geen andere aanbieders dus dan houdt het op”. Waardeloos!
Beste Yannick, Bedankt voor je feedback. Wij kunnen helaas niet het verbruik en de kosten van de eerste maand weergeven in de online omgeving als dit geen hele maand betreft. Wat wij wel kunnen doen is je het verbuik per email sturen. Wij zullen je dan ook een email sturen met je verbruik over de maand oktober. Heb je vragen naar aanleiding van onze email, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag. Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
Fijn, behulpzaam en efficient contact
Beste Jaap, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je het contact als prettig, behulpzaam en efficiënt hebt ervaren. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Dana UnitedConsumers
Ze berekenen de terugleverkosten op basis van inschatting en niet vanuit de werkelijke teruglevering. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over de vaste terugleverkosten op je eindafrekening. Bij de aanmelding hebben wij een verwachte jaarteruglevering van 1.200 kWh voor je aansluiting ontvangen. Op basis van deze opgegeven jaarteruglevering zijn de vaste terugleverkosten bepaald en vastgelegd in je leveringsovereenkomst. De vaste terugleverkosten staan vervolgens vast voor de gehele looptijd van je energiecontract en zijn niet afhankelijk van de werkelijke teruglevering (in jouw geval 992 kWh). Ook als je uiteindelijk in een lagere staffel uitkomt met je daadwerkelijke teruglevering, blijft het bedrag gelden dat hoort bij de categorie die is gebruikt bij het afsluiten van het contract. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag! Met vriendelijke groet,
Beste Leon, Bedankt voor je review. We begrijpen dat de vaste terugleverkosten vragen kunnen oproepen. Graag lichten we toe hoe deze kosten worden bepaald. Bij het afsluiten van je energiecontract ontvangen wij van de netbeheerder een verwachte jaarteruglevering voor je aansluiting. Voor jouw aansluiting was dat 1.200 kWh. Op basis van deze verwachting wordt de staffel bepaald met het vaste dagbedrag dat vervolgens voor de gehele contractperiode vaststaat. Dit is ook zo vastgelegd in de leveringsovereenkomst. De vaste terugleverkosten zijn daarmee niet gekoppeld aan de daadwerkelijke teruglevering, maar aan de verwachting op het moment van aanmelding. Ook wanneer de werkelijke teruglevering lager blijkt uit te vallen, blijft het tarief gelden dat hoorde bij de staffel van het afgesloten contract. We begrijpen dat dit soms tot vragen kan leiden en helpen je daar uiteraard graag bij. Mocht je nog iets willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee. Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
Een vlotte en vriendelijke afhandeling door uw medewerkster Brenda van Straaten. Dit na 2 onbeantwoorde mails (9-11 en 13-11). Ze reageerde snel om dit op te lossen. Opmerking: lange wachttijd aan de telefoon (er zijn nog 6 wachtende voor u).
Beste Hans, Hartelijk dank voor je review en de complimenten aan onze collega. Fijn om te horen dat je vraag uiteindelijk vlot en vriendelijk afgehandeld is. Onze excuses dat je eerdere e-mails niet direct zijn beantwoord en dat je een lange wachttijd aan de telefoon hebt ervaren. We begrijpen dat dit vervelend is en nemen je feedback mee om onze bereikbaarheid verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
Wij zijn al jaren klant met veel genoegen. Altijd iemand aan de telefoon die vriendelijk is en je met plezier helpt. Wij blijven!
Beste Greet Fernald, Hartelijk dank voor deze mooie review en het vertrouwen dat je al jarenlang in ons stelt. Wat fijn om te horen dat je onze service als vriendelijk en prettig ervaart. Met vriendelijke groet, Michelle UnitedConsumers
Goede informatie over energie
Beste J.l.bergmans, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. Wij helpen je ook in de toekomst graag verder. Met vriendelijke groet, Amy UnitedConsumers
Is goed koper en toch dezelfde firma waar we eerst ook bij waren
Beste Theo, Heel erg bedankt voor de mooie review. Wij zijn blij om te lezen dat je een goede uitleg hebt ontvangen van ons en dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Daan UnitedConsumers
Klantenservice altijd goed bereikbaar en ik word goed geholpen.
Beste Klaas, Hartelijk dank voor je mooie feedback! Goed om te lezen dat je onze klantenservice als goed bereikbaar ervaart en tevreden bent over de hulp die je ontvangt. Met vriendelijke groet, Thijs UnitedConsumers
Vriendelijk te woord gestaan en uitstekend geholpen met de vraag die ik had.
Beste Claudia, Hartelijk dank voor je positieve feedback. Goed om te horen dat je vriendelijk te woord bent gestaan en uitstekend bent geholpen. Met vriendelijke groet, Lisa UnitedConsumers
Nooit geen problemen, alles zeer duidelijk
Beste Frans, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles duidelijk is en dat je geen problemen hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
elke letter is verspilling , energie bedrijven een noodzakelijk kwaad
Beste EDuard, Zo te zien is er iets waar je niet tevreden mee bent, jammer! We denken en kijken graag even met je mee. Zou je zo vriendelijk willen zijn een e-mail te zenden t.a.v. Inge naar [email protected] met daarin hetgeen wat dwars zit of waar je tegenaan loopt? Met vriendelijke groet, Inge UnitedConsumers
Kortgeleden kwam ik geld te kort, maar had een leuk bedrag gespaard bij United Consumers. Dat kwam goed uit, heb er een gedeelte van laten overschrijven, waardoor ik zonder zorgen m'n tekort heb kunnen aanvullen én nog over op m'n bespaartegoed! Geweldig.
Beste Cocky, Fijn om te zien dat je middels het bespaarde tegoed dit gat even hebt kunnen opvullen. Veel plezier met (het uitgeven van) de rest van je bespaartegoed! Dank je wel voor de 10 :-) Met vriendelijke groet, Inge UnitedConsumers
My year-long experience with United Consumers' energy service was operationally fine, and I am currently awaiting the €340 bonus discount which motivated my switch. However, the 2.5-star rating reflects significant usability issues for international customers: 1. Language Barrier & Website Functionality: The website and app design actively prevents standard browser and application translation options from working. This makes the platform extremely difficult to navigate for non-Dutch speakers. An official English site or fixed translation compatibility is urgently needed for basic accessibility. 2. Delayed Consumption Reporting: The tracking system is inconvenient. Consumption data for the previous month is only available days after the month has concluded, unlike competitors who offer real-time or daily updates. This lack of current-day insight makes proactive energy management and budgeting unnecessarily difficult.
Dear Juan, First of all, thank you for your feedback, which helps us move forward :-) 1. Thank you for letting us know that the (standard) translation options are not working properly. We will definitely look into this. Please note that our customer service representatives all speak English, so if you have any questions, you may want to give us a call. You can reach us at Tel. 040-2350560. 2. Based on the email address you provided via klantenvertellen, we are unable to find any customer details (yet). Once we have access to your account, we can check (and/or explain) whether you have given permission for your meter readings to be taken daily. Without this permission, we are not allowed to do so. We therefore cordially invite you to send an email with your (address)details to [email protected], addressed to Inge, so that we can take a look at your account and perhaps discuss some tips. Kind regards, Inge UnitedConsumers
Er werd ongelofelijk fijn meegedacht. Echt bijzonder.
Beste Wiebke, Wat een mooi compliment aan en voor onze klantenservice, dat is waar we het voor doen! Heel fijn om te zien dat je dit als 'bijzonder' weet te benoemen. Service vinden we erg belangrijk dus des te beter dat jij dit ook zo hebt ervaren :-) Met vriendelijke groet, Inge UnitedConsumers
Graag voortaan energies maar day lezing te makem bvd
Beste C. E. Touw, Bedankt voor je review en de 8, heel fijn! Het is natuurlijk mogelijk om je dagelijks verbruik via ons te monitoren, hiervoor hebben we echter wel je toestemming nodig. Dit kun je op de volgende manier doen; - Log in via je persoonlijke mijn UnitedConsumers pagina - Klik op de tegel "mijn Energie" - Klik op de tegel "toestemming" en geef daar je toestemming Binnen enkele werkdagen na het geven van je toestemming kunnen en zullen we jouw (dagelijks)verbruik ook tonen. Mocht het niet lukken, kun je ons altijd even bellen via TEl. 040-2350560, we kijken graag met je mee :-) Met vriendelijke groet, Inge UnitedConsumers
Zie boven!
Beste Jan, Wat een fijne review, dank je wel! Met vriendelijke groet, Inge UnitedConsumers
Zit nu jaren erbij ze zoeken altijd de beste Tarieven voor hun klanten
Beste Manuella, Dank je wel voor de review! Heel fijn om te zien dat je tevreden bent :-) Met vriendelijke groet, Inge UnitedConsumers
Je sluit een contract af voor 3 jaar , binnen 2 maand wordt het bedrag maar even met €20 omhoog gegooid . Nooit eerder met andere leveranciers meegemaakt!
Beste Joris, Wij willen graag de situatie persoonlijk met je bespreken. Wij willen je vragen een email te sturen met je gegevens, zodat wij contact met je kunnen opnemen. Je mag de email sturen naar [email protected] t.a.v. Wendy. Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
Goed en vriendelijk geholpen
Beste Harry, Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je vriendelijk en goed geholpen bent. Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
Heb nog nooit problemen gehad, en hoop dat dat zo blijft.
Beste Antoinette, Bedankt voor de mooie review! Fijn dat je tevreden bent met ons en wij hopen je nog lang zorgeloos van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Daan UnitedConsumers
ben 1 jaar weggeweest maar dat is me niet goed bevallen
Beste Jos, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn dat je weer terug bent bij ons. Wij doen ons best om je altijd goed dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Wendy UnitedConsumers
Luchthavenweg 20
5657EB Eindhoven
Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Zo bespaar jij eenvoudig op jouw autoverzekering, zorgverzekering, energie, mobiel en tanken. Want ook jouw maand kan goedkoper!