Perfecte organisatie

Alleen maar goede ervaringen

top

ik verander niet meer van aanbieder

Heel tevreden

Ij was altijd tevreden. Vorig haar overgestapt naar een andwrekeverancier en nu terug. De vorige maakte de belofte niet waar. Nu weer terug met een goede prijs en terijnbedrag.

Goed advies en snel geregeld

Prima gegaan. Zelf niks hoeven te regelen en vertrouwen in uc. Aanrader.

Voordelig tarief. zojuist mijn bespaar tegoed overgemaakt gekregen.

gewoon goed

geweldig !

Duidelijk en snel antwoord

Duidelijk antwoord en oplossing

Fijne uitleg, vriendelijk.

Perfect en vriendelijk geholpen

Als ik telefonisch contact opneem met UC is er bijna geen wachttijd. De prijzen die UC hanteert zijn buitengewoon goed geprijsd.

Heel vriendelijk te woord gestaan

Snel en vriendelijk geholpen Duidelijke uitleg Mijn verzoek om correspondentie per post te ontvangen geen enkel probleem Mijn energiecontract naar tevredenheid voor drie jaar verlengd

Goed voor één jaar, niet voor verlengen!

Voor de tweede keer met enkele jaren er tussen contract. Net als de eerste keer is bij afloop het verlengingsaanbod zo slecht dat weer overstappen de enige optie is.

Klantenservice is beter dan de rest

Goeie klantenservice. Telefonisch contact mogelijk en geen lange wachttijden. Komen afspraken na en geven eerlijk advies

Altijd naar tevredenheid, vriendelijke en goede klantenservice!

Altijd correct behandeld door dit fijne bedrijf, nooit geen fouten bespeurd, heel erg vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Eind goed al goed

Positieve wending na feedback Na mijn eerdere reactie op KlantenVertellen en Trustpilot ben ik blij te kunnen melden dat er na 14 dagen eindelijk een zinnig telefoongesprek heeft plaatsgevonden. Tijdens dit gesprek is een en ander duidelijk geworden en zijn de onduidelijkheden weggenomen. Het is fijn om te zien dat United Consumers uiteindelijk het heeft opgelost.

Topservice!

Top service! Vriendelijke meneer heeft me zojuist heel duidelijk uitgelegd hoe mijn energiecontract is opgebouwd!

Grandioos

Ben super tevreden. Ik heb verder geen op of aanmerkingen. Gewoon super fyn,met elk item je word met alles goed en netjes geholpen

Mijn ervaring met unitedConsumers is erg goed

Alleen maar goede ervaringen

Altijd goed geregeld.

Door anderen hier terecht gekomen en zeer tevreden. Jaaroverzicht altijd zeer duidelijk. Blij mee. Spaarpotje is ook leuk.

Tevreden

Goede ervaring met UnitedConsumers.

Goede info.

Medewerker kon me gerust stellen over het feit dat jullie niet gebeld hebben. Deze vraag gesteld naar aanleiding van een zeer agressieve manier voor het plaatsen van een thuisbatterij. Daar ik hier niet op inging dreigde hij met contractbreuk bij United Consumers. Het bleek dus niet te kloppen wat hij zei. Ik belde omdat ik niet bedreigd wil worden. Daarom gevraagd of dit telefoontje inderdaad van hun uit kwam. Dit bleek gelukkig niet het geval.

Prima service door deskundig personeel.

De geboden service door UC is top. Wordt altijd geholpen door deskundig personeel in een prettige en betrouwbare ambiance.

Legale diefstal

Gasmeter stuk. Advies UC: "Wacht maar een maandje. Komt wel goed." Ja lekker, achteraf wordt je een nota in rekening gebracht op onlogische berekening netwerkbeheerder. Verbruik 10/1/24 t/m 3/12/24 703m3. Verbruik 4/12/24 t/m 19 januari 2025 242m3???? Hoe zo in amper 6 weken. Jaarverbruik netwerkbeheerder 100den m3 meters hoger dan werkelijk geregistreerd gebruik voorgaande jaren. Gemiddeld rond 850m3. Samenwerking netwerkbeheerder en energieleverancier?????? Bewijzen kan ik dit niet maar vermoeden is sterk. UC trekt dus ALTIJD aan langste eind. Kortom BETALEN maar. Dus: gelegaliseerde diefstal. Alle besparingsinspanningen, isolatie, beperkte verwarming woonruimten etc. Je betaalt 2 keer, isolatie en hoge verwarmingskosten, je bespaart niet. UC heeft als "doelstelling" energiekosten voor aangesloten gebruikers zo laag mogelijk houden. Wat je schrijft en wat je werkelijk doet. UC gebruikers KONTROLEER REGELMATIG DE WERKING VAN UW METERS. UC DOET NIETS. Achteraf ben jij het die de pineut bent en moet betalen wat UC belieft. Je staat machteloos.

erg klantvriendelijk en persoonlijk

duidelijke en heldere uitleg ook opvragen en duidelijk antwoord.

Wordt altijd zeer snel en netjes geholpen

Medewerkers weten altijd meteen precies waar het over gaat. Ik hoef dan niet talloze keren te worden doorverbonden om mijn verhaal opnieuw te doen. Ook geen lange wachttijden met "een aantal wachtenden voor u". Kortom, CHAPEAU!!!

Zeer Goed en geduldig!

Is goed!

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Energie

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.