veelzijdig en communicatief prima

veel voordeeltjes maken samen veel besparing

Fijn

Daar ben ik tekort bij jullie.

Ik zit tekort bij jullie 0m te beoordelen.

goed zo

Super goed

Heel erg tevreden met alles oke bijna alles ik vindt 1 ding helaas iets minder maar dat bedreft me rating niet. En dat is namelijk dat als ik bel dan duurt het zolang dat ik een medewerker kan spreken.

ZEEER TE VREDEN!!!!!

XXXX

Slechte service

Geen goede medewerking of service !

Telefonisch zeer,slecht bereikbaar

Telefoon wordt slecht beantwoord alleen als je iets nieuws wilt dan krijg je ze wel aan de telefoon.en dan moet je een half uur lang die *****e muziek aanhoren zeer slecht van U.C.

Makkelijk

Erg makkelijk afsluiten en top service

Het vriendelijke contact met U en uiteraard is het overmaken van “ gespaarde” geld sympathiek

Een uitstekende service, zowel voor de energie als bij de autoverzekering

Ik kan alleen maar zeggen. Zeer klantvriendelijk en klantgericht

Duidelijke uitleg.

Uitleg van de Telefooniste zijn vriendelijk en duidelijk te verstaan.

super goed

voor mijn auto, ook al is deze al wat jaartjes oud nog steeds all risk verzekerd en de premie is nog steeds te betalen en een spaar potje achteraf.

Blijft een lekker spaarpotje

Ik wil het iedereen aanbevelen ook voor de ziektekosten kun je bij hun verzekering afsluiten met korting

UnitedConsumers is een goed bedrijf

Ik vond het jammer dat Consumers zich zelf niet aan melde ,toen het contract van licht stroom niet aan melde . Daarom ben ik naar een ander gegaan !

Heel erg tevreden over unitedconsumers

Ik weet waar ik aan toe ben , ze zoeken de goedkoopste / juiste /gepaste verzekering voor je op . He kunt best veel besparen waarbij je een spaarpotje opbouwd .

ok

alles is goed geregejd

Prettig zaken doen

Blij met United Consumers !

Fantastische support bij mijn auto verzekering

Jaarlijkse check helpt mij om de juiste verzekering te houden voor mijn auto.

So far so good

Good experience with this company - reliable, communicative, good prices.

Ben redelijk tevreden

Begrijp het systeem van bespaartegooeden niet. Waarom niet gewoon een korting toekennen?

Geen problemen gehad ook geen schade gehad dan zijn er ook geen problemen

uitstekende service

Het voordeel van unitedconsumers is dat ik als verzekerde niet hoef te shoppen bij de individuele maatschappijen en ook niet hoef uit te zoeken welke dochter onder welke vlag identieke verzekeringen aanbiedt tegen welke premie. En dan hebben we het nog niet over bonus/malus en terugval naar welke tree bij onverhoopte schade. Kortom: laat unitedconsumerd dat lekker uitzoeken en pluk daar de veerdelen van.

Tevreden met UC

Ik kreeg (ongevraagd) een mailtje met de autoverzekeringscheck, dat er een lagere premie mogelijk is. Altijd welkom natuurlijk. Attent!

geen ervaring

Er is nog niets gebeurt, dus ook geen ervaringen!

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Autoverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.