Duidelijkheid

Mijn verzekering en energie contract wordt zonder kleine lettertjes duidelijk gemaakt. Geen onverwachte onprettige verrassingen. Een tevreden klant

ZEER GOEDE VERZEKERING.

JA EEN ECHT MOOIE ERVARING,DAT HEB IK NOG NOOIT EERDER MEE GEMAAKT,KWAM NU GOED UIT HET SPAAR BEDRAG. BIJ EEN AUTO VERZEKERING.JE SPAART ALS JE MAANDELIJKS VEILIG RIJD.IK GA ZO DOOR . GROET J.RODENBURG WAMEL.

Goede informatie

goed geholpen

Alles top geregeld

Supersnel geregeld en voor een erg goede prijs

Is perfect!

Ik ben zeer tevreden omdat wanneer ik mijn verzekering nodig had is alles naar behoren verlopen. En ik krijg geld terug door dat ik schadevrije jaar heb gereden. Prima toch!

Super!!!

Duidelijk , en snel geregeld

Alles perfect

Alles is perfect geregeld.

Heb jh aren niet durven overstappen maar na een telefonisch gesprek toch gedaan. Bespaart me honderden euro's.

alles naar tevredenheid

alles naar tevredenheid

Uitstekende dekking en premie

Ik ben geherl tevreden met de dekking en premie voor mijn auto. Als extraatje wordt de korting van UnitedCustomers geruisloos bijgeschreven op mijn account.

Simpel af te sluiten

Kenteken invullen, wat vragen beantwoorden.offerte komt..accoord gaan en afserveren en: verzekerd! Automatische afschrijving..klaar

Autoverzekering stukken goedkoper

In die zin: via Aafje werd het aantrekkelijk temeer dat na afsluiten en betalen na ongeveer 3 mnd een behoorlijk bedrag korting kreeg en op mijn rekening stond. Ik vraag me alleen af of volgend jaar die korting via Aafje weer doorberekend wordt. Dat kan ik namelijk nergens vinden. Voor de rest geen contact met United Consumers. Alles loopt prima. In het verleden wel contact en dat was altijd correct. Dus vertel of dit jaar de korting ook geld.

Ik ben erg tevreden over UC. Goede behandeling aan de telefoon Snelle reactie bij schade behandeling Uitbetaling kortingen goed Ja ik heb tot op heden nog geen klachten ondervonden, mijn complimenten!

geweldig

zeer goed.

Alles is prima gegaan

Alles was erg duidelijk. Geld tegoeden is makkelijk op te nemen.

Satisfactory

Fijn om zo te sparen.

Heerlijk om zo te sparen, nijna overal korting op. Ik ga in 2026 nog eens kijken waar ik op sparen kan.

onverwacht een prima begin van de dag

Ik blijf mijn best doen zo door te gaan. Met behulp van United Consumers .

Weinig leven.

Het loopt, weinig problemen, dus ook geen contact, korting na een jaar, veel minder geworden.

Beste autoverzekering

Ik ben veel tevreden met mijn korting tussen door heb ik €71 besparen

prima geholpen met de nieuwe verzekering !

Er werden goede vragen gesteld en met mij meegedacht.

Poliskosten

Als je zo'n bericht verstuurd is het ook wel handig als je ook vermeld wat de kosten zijn van de polis en niet alleen wat de extra korting. is.

Top geregeld

Mooi dat UC je auto verzekering vergelijkt met andere auto verzekeringen

Onvolledig

Moet nog teveel uitzoeken of wellicht verkeerde aannames maken.

Duidelijke en betrouwbare informatie.!

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Autoverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Zo bespaar jij eenvoudig op jouw autoverzekering, zorgverzekering, energie, mobiel en tanken. Want ook jouw maand kan goedkoper!