Prima en goede prijs

De autoverzekering die ik bij United Consumers heb lopen bevalt goed. Belangrijk voor mij is dat United Consumers jaarlijks een check doe of de verzekering nog één van de voordeligste is.

Korting niet juist berekend

Jouw korting van dit jaar: € 131,30 mailen jullie op 11/3/25. Rekening afgeschreven: Totaal € 888,82 Rabo 3/4/25. Is maar korting van € 40,70 overgemaakt naar mijn United Consumers !! Korting op premie € 33,64 Teruggaven Belasting € 7,06 Premie na korting 1/5/25 tot 1/5/26 € 848,12 Ik hoor graag van jullie P Gruwel

Snel en eenvoudig te communiceren. Altijd zoals beloofd. Hier wil ik blijven.

Goede verzekering

Helpt altijd zo goed mogelijk. Goed bereikbaar altijd.

Uitstekend bereikbaar voor advies waardoor ik de juiste afweging kan maken.

Al meerdere jaren ben ik meer dan tevreden over Consumers United. Diverse verzekeringen alsmede energie betrek ik via hen. Als ik vragen heb is de helpdesk snel bereikbaar en krijg ik steeds een goed advies in zeer begrijpelijke en vriendelijke beoordelingen. Tanken doe ik niet meer met het CU pasje omdat Tamoil en Tinq altijd bijna 10 ct per liter goedkoper zijn.

top

Fijn verzekering

Erg goed!!

Ik heb nu al diverse Jaren mijn Autoverzekering bij United Consumers lopen en tot op Heden verloopt het Prima!!, dus een duidelijke aanrader.

Probleemloos inzake dienstverlening en administratief inzicht

Bovenstaande kernzin spreekt voor zich. Het moment dat ik pech heb en een schade veroorzaak met enige complexiteit v.w.b. de schuldvraag, zal duidelijk worden of het 5 sterren of 2/3 sterren wordt. De eerste indrukken zijn in ieder geval goed.!

Ik ben 100% tevreden!!!

Toppie!!!!

Fijne practische verzekering zonder veel bemoeienis.

Achteraf gezien al een lange goede en betrouwbare relatie.

Ben zeer tevreden

De medewerking stel ik zeer op prijs

Goedkope autoverzekering

Mijn nieuwe Renault Austral is bij unitedConsumers goed en goedkoop verzekerd. Doe wel eens een check bij andere verzekeraars, maar kan tot op heden nergens goedkoper terecht. Ook vind ik het fijn dat je bij vragen telefonisch terecht kunt, dat vind ik fijn.

De verzekering was duur

Ja moet zoek op een goedkoop bedrijf

Gelukkig al jaren geen schade gereden, maar de klantenservice is uitstekend. Ik kan het een ieder aanraden. Er zijn er al een aantal vrienden die mij hebben gevolgd.

Prima site

Gemakkelijk te handelen.

Super tevreden

Heel overzichtelijk en wordt ruim tevoren overal op de hoogte gehouden, telefonisch cotact wordt alles nogmaals doorgenomen en wordt vriendelijk te woord gestaan. Keep the good work going.

Verzekering aanpassen voor nieuwe auto was weer uitstekende service.

Mijn ervaring is weer uitstekend met service desk UnitedConsumers - Autoverzekering, snel zakelijk en deskundig geholpen. Perfect en dank daarvoor.

Heel goed

Heel goed

de moeite waard

betrouwbaar

Duidelijkheid!!!

Gebruiksvriendelijke site duidelijk en overzichtelijk. Fijne service!

Altijd correct.

Altijd correct!

Altijd de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden.

Wij hebben meerdere verzekeringen lopen bij UnitedConsumers en zijn tot op heden altijd perfect geholpen bij vragen. Ze namen ruim de tijd en als het erg druk was belde ze netjes terug.

Gewoon een top verzekering..

Altijd te bereiken ook op Zaterdag. Altijd hulp bij vragen. Geven goed advies Eind van het jaar altijd een bonus... Leuk spaar centje... Zitten er al jaren bij Gewoon geen gezeur en altijd goed. En je betaal nooit teveel

Fijn dat united consumers de verzekering doet

Gelukkig heb ik de afgelopen 10 jaar geen schade gehad. Als 70 plusser word je vaak benadeeld door verzekeraars, dus ik vertrouw erop dat UC voor mij de beste verzekering blijft uitzoeken

Eerlijk en betrouwbaar

Denken goed mee met je,en proberen in deze dure tijd het beste voor je

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Autoverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.