Tot nu toe ik heb geen slechte ervaring.

Gelukkig tot nu toe ik heb geen ongeluk gehad dat ik kan delen mij ervaringen.

Gewoon kort en krachtig geregeld !

Prima meedenk werk !!

Voordelig premie

Zeer goed.

Een keer een aanrijding met een bus gehad. Alles netjes afgehandeld door United consumers.

alles goed geregeld zonder problemen

Het werkt allemaal net anders dan ik had verwacht

Ok, nieuw bij UnitedCustumers. Bij het afsluiten blijkt de korting niet echt een korting, in de zin dat je minder premie betaald. Je betaald de premie zonder de korting en de korting spaar je bij UnitedConsumers. Ok dat was bij het afsluiten niet voldoende duidelijk, maar goed je kunt dat spaarsaldo uit laten betalen en dan is het toch weer binnen. Zojuist voor het eerst uit laten betalen, blijkt ook anders te werken dan ik verwacht. Je krijgt het spaarbedrag binnen 10 dagen na betaling van de premie bij je spaarsaldo en je moet een uitbetaalverzoek doen voor de 10e van de maand en dan wordt het tussen de 15e en de 20e op je rekening gestort. Pardon? Ja, u leest het goed, bij UnitedConsumers bankieren ze in 1950. Hoog tijd om dat te migreren naar 2025 met directe stortingen. Volgend jaar ga ik weer overstappen naar een verzekering die gewoon korting geeft door een lagere premie te rekenen, dit vind ik te omslachtig.

Verzekeren levert spaartegoed op

Voor het eerst geld terug ontvangen zolang de autoverzekering loopt via UC. Ook de Lidl cadeaukaart van 80 euro heb ik goed kunnen gebruiken. Jammer dat de gratis tankkaart bij een electrische auto niet is in te wisselen voor iets anders. Of zou dit inmiddels wel kunnen?

Prima verzekering

Mijn Kia verzekering via Kia bij Bovemij ging behoorlijk omhoog, via UC was premie lager, (net als t was jij Bovemij) met nog eens de extra korting via UC, en ook gewoon weer bij Bovemij, hoe dan? Maar dikke duim voor UC

uitstekend

goede communicatie en waar voor je geld.

Fantastisch

Het gaat vanzelf . De service is voortreffelijk en niet overdreven gezegd,,

Altijd zeer snel contact

De service is uitstekend

Ik kan genieten van mijn ervaring met United Consumers omdat zij zeer zorgvuldig zijn met het uitzoeken van de juiste verzekering die nodig zijn voor mijn situatie.

Had eerder moeten overstappen !

Was niet bekend bij deze verzekeraar, had dus al jaren eerder moeten overstappen via United Consumers.

Goedkope eerlijke verzekering

Ik heb nog geen enkele verzekering meegemaakt die geld terug stortte op mijn rekening omdat ik schade vrij heb gereden

Heel erg tevreden

Goede informatie

een organisatie die ook daadwerkelijk zoekt naar de beste en meest allrounder service

Wij ervaren UC als een organisatie die op alle fronten daadwerkelijk zoekt naar de voordeligste zaken voor de gebruiker

Kan ik nog niet geven

Nog geen gebruik hoeven te maken van de verzekering

Goede aandacht!

Fijn dat de keuze en de hoogte van de autoverzekering regelmatig wordt gecheckt!

alles goed geregeld

super.

Super dat UC altijd de voordeligste verzekering voor zijn leden zoekt.

Goede service en veranderingen worden snel doorgevoerd.

Eerste een onderdeel uit de verzekering laten verwijderen. Daarna toch er maar weer bij laten zetten en werd snel gedaan zonder gemopper of iets dergelijks. goede service een een luisterend oor.

Onafhankelijk advies

Ben blijkbaar tevreden want heb al jaren een autoverzekering via UC. Wel knaagt het de af en toe dat ze altijd bij dezelfde verzekeraar zitten. Heeft deze altijd de beste aanbieding voor mij als consument? Heb geen gebruik hoeven maken van de verzekering dus die is dan altijd goed. Kom er ook liever niet achter hoe het is als je ze nodig hebt. Dat laatste geldt voor alle verzekeraars dus zou ik het aanbevelen. Tot nu wel al zou ik meer transparantie waarderen waarom dit de beste partij is en wie is dan volgens hen de één na beste.

heldere voorwaarden en goede communicatie

Niet fijn

Ik heb een autoverzekering bij united consumers 2x een niet zo vriendelijke klantenservice aan de lijn gehad ! Vroeg op een nette manier of ik misschien zelf de verzekering kon bellen( omdat UC tussen persoon is ) maar dat werd niet op prijs gesteld . Ik vroeg dit omdat het erg lang duurt voordat ik verder kon , in de mail staat dat het erg druk is en dat ik binnen 2 tot 7 dagen een reactie krijg . Niets gekregen .

"Helder, geen kleine lettertjes, Fijn sparen voor eventualiteiten, uitbetalen is makelijk .

"Goede organisatie. Goed zichtbaar, snelle contact, makkelijk de opgespaarde geld laten uitbetalen. Is echt aan te raden."

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Autoverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.