alleen een zeer positieve samenwerking

nog nooit een negatieve ervaring gehad .

heb weinig ervaring met schade al heel lang zonder schade

Altijd behulpzaam en vriendelijk veel keuze

Snap niet dat niet nog veel meer mensen meedoen

Alles wordt bij deze club perfect geregeld. Goede verzekeringen en energie. Ik beveel het zeer aan. Je hoeft zelf er niet achteraan en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Grote aanrader om ook lid te worden. !

Goeie prijs en service !!!

Ze houden voor jou de prijzen van de premie in de gaten en melden dat ook aan jou zodat je eigenlijk de goedkoopste maar toch een goeie premie betaalt !!! Prima organisatie !!!

Alles prima

Goedkoper als de rest spaardepot werkt ook 100%

No nonsense en gewoon top

Ik zit al jaren bij UC en hun doen wat ze beloven. Daarbij zijn ze zeer pro-actief en houden ze de prijzen goed in de gaten. Als je vragen hebt worden deze ook snel en correct beantwoord. Ook spaar je, ongemerkt een leuk bedrag wat je naar eigen inzicht kunt uitgeven. United Consumers, wie anders

geweldig

geweldig

Goed telefonisch berijkbaar en direkt advies

Zie boven

Geen gedoe.

Geen gedoe, zij zoeken de beste premie voor ons. Er zijn zoveel aanbieders dat je tussen de binnen het bos niet neer ziet. United Consumers neemt dat uit handen en is erg prettig.

Na 1 jaar tevredenheid, kies ik ook voor het 2e jaar "all-risk"

Positief - geen klachten!!

Voordeling, bereikbaar en vriendelijke medewerkers

goedkoop en makkelijk

Ben al jaren lid tot volle tevredenheid.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Prettig dat je een tegoed kunt opbouwen zolang je bij UC blijft.

Correct.

Duidelijkheid en correct

Gemak

Prima verzekering geen klachten over perfect geregeld (ook in het buitenland)

Traag erg traag

Simpele aanrijding op parkeerplaats ,rijdende auto tegen stilstaande auto ,na 3 maanden nog steeds niet afgehandeld door schade afhandellaar Flyct in dienst van United Consumers

Een adreswijziging duurt een maand

Het adres op de groene kaart van mijn autoverzekering was niet meeverhuisd, toen ik mijn adreswijziging doorgaf.

Fantastisch

Goed geholpen al drie nieuwe klanten aan een goedkopere verzekering geholpen.

Super!

Snel, duidelijk,secuur

Echt zeer correct!

Jullie doen wat het belooft was

Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Helaas te duur geworden

autoverzekering loopt bij via UC bij NN en als ik via UC verleng ga ik 61 euro betalen. Als ik rechtstreeks bij NN kijk dan betaal ik 49 euro waar blijft de 12 euro verschil? Verder goede ervaringen met UC zijn goed bereikbaar en je krijgt gewoon iemand aan de telefoon ipv een bot die je niet kan helpen. Ze zijn in dit geval alleen te duur.

Zeer tevreden met dit bericht

Zeer tevreden met deze korting

Ik heb deze autoverzekering niet betaald omdat ik een .Ik heb al een verzeker

IMijn auto een Dacia is al verzekerd gedurende 2 jaar Verzoek is dan ook om de door jullie geschreven vraag om te betalen .Als ik dat nu betaal heeft deze auto 2 verzekeringen .Dat was niet goed en verzoek dan ook om deze verzekering te verwijderen. Wil Smid Raadhuisplein 324 Drachten

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Autoverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Zo bespaar jij eenvoudig op jouw autoverzekering, zorgverzekering, energie, mobiel en tanken. Want ook jouw maand kan goedkoper!