Uitstekende kwaliteit en service

Wij hebben twee dakramen laten plaatsen. De heren waren op afgesproken tijd. Ze zijn deskundig en geven advies over de dakramen. De dakramen zijn van goede kwaliteit. Ze werken netjes en ruimen alles op wanneer ze klaar zijn. Echt een aanrader.

Keurig werk van een keurige en vakkundige man.

Kwam op afgesproken tijd en leverde perfect werk af.

Prima gezet

Afspraken worden nagekomen en raam wordt vakkundig, netjes en snel geplaatst. Enige minpuntje is dat we wel een paar maanden moesten wachten voordat er plek was in de planning.

prima werk

goede ervaring

Snel , punctueel en vriendelijk

Een vriendelijke prijs en prachtig uitgevoerd. Opgeruimd en uitleg over het ruim zorgt voor extra licht frisheid op de zolderverdieping. Bedankt

Prima en komen afspraken na.

De vervolgafspraak verliep niet helemaal naar wens, maar na onderling overleg is het goed verlopen.

Snel en netjes afgewerkt.

2 Velux houten dakramen snel en vakkundig vervangen door kunststof Velux dakramen, paste precies. Overweeg Tzt de anderen ook te gaan vervangen.

heel goed

we hadden een nieuw dakraam nodig die zou in december geplaatst worden kregen we bericht dat ze veel eerder kwamen niet op gerekend maar heel welkom

Redelijk op tijd verder alles netjes en schoon opgeleverd

werken netjes en leveren het schoon op

Perfecte service!

Goede, fijne en snelle communicatie en service!

Nette jongens, goed werk afgeleverd en erg vriendelijk

Ik ben zeer tevreden met de plaatsing van mijn Velux dakraam. Het werk is bijzonder netjes uitgevoerd. Alle materialen zoals afgesproken afgevoerd en alles opgeruimd. Een aanbeveling om een dakraam te laten plaatsen door Dakraamconcurrent.

Vakmannen

Super snel gemonteerd en super service

Snelle en deskundige plaatsing

Goede vakmensen binnen korte tijd klaar

Prima service, doen wat beloofd en afgesproken is. Scherpste prijs voor de beste kwaliteit en uitstekende afwerking.

Drie dakramen naar volle tevredenheid geïnstalleerd

uitstekend

prima opvolging van de vraag. goede en praktische oplossing voor het probleem.

Professioneel bedrijf

Kwamen op tijd, werkten snel, netjes ( het oude raam werd weer meegenomen) en vriendelijk. Na plaatsing kreeg ik een goede uitleg van de werking van het raam.

Drie nieuwe kunstof velux kantelramen besteld voor een prima prijs, en ze zijn snel en vakkundig ingebouwd

Goed advies en perfecte uitvoering

Het advies van de installateur zorgde ervoor dat de kosten lager werden. Alles werd direct aangepast en uitgevoerd. Er werd ook erg schoon gewerkt. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Dakraam is perfect geplaatst en afgewerkt door professionele monteurs

Levertijd en plaatsing binnen korte tijd

uitstekende service, snelle en correct afwerking

1 dakraam laten vervangen, monteurs hebben goed, snel en net werk geleverd. Complimenten.

Vakwerk geleverd!

3 Veluxramen laten vervangen , netjes en snel gewerkt mannen!

Zeer tevreden, goed meegedacht

Dakramen en materiaal had ik zelf gekocht bij een andere leverancier die incorrecte gootstukken bleek te hebben geleverd. De monteurs van Dakraam Concurrent hebben goed meegedacht en zonder extra kosten de dakramen alsnog razendsnel kunnen plaatsen. Heel erg tevreden.

Zeer tevreden, heren zijn vakkundig en werken snelel

Vanmorgen een dakraam geplaatst en er een vervangen. Ik vond het offerte traject al erg goed geregeld. Duidelijk en snel en met goede afspraken. De plaatsing van de dakramen was zomogelijk nog beter. De ramen zijn echt erg vakkundig en netjes geplaatst. De 10 is dan ook welverdiend is werkelijk niets op aan te merken.

Potgieterlaan 10 C

2394VE Hazerswoude-rijndijk

Over DakraamConcurrent

Een prachtig nieuw dakraam van de nieuwste generatie VELUX? Deze monteren wij graag bij u! In 2013 introduceerde het merk de nieuwste generatie dakramen. Deze dakramen zijn verkrijgbaar in kunststof en wit of blank afgelakt grenenhout. Dit zijn zeer innovatieve dakramen met sterke eigenschappen.