Fantastisch, gewoon echt ideaal
Zeer tevreden over de service van Dakraamconcurrent.
Kort geleden hebben wij 2 grote dakramen laten plaatsen op onze zolderverdieping. Omdat er toch flink wat louche partijen online te vinden zijn besloten wij om een offerte op te vragen bij het toch vrij prijzige (alleen in vergelijking met vage partijen waar je echt niet mee in zee moet gaan) Dakraamconcurrent. Dat het prijzig is kom ik achteraf echter wel op terug, want als ik zie hoeveel uren werk de heren bij ons gehad hebben en hoe netjes zij alles hebben afgewerkt dan was het iedere cent waard.
Online zul je zeker partijen treffen die een scherper aanbod kunnen doen, maar we hebben in onze woning al een ouder dakraam dat ooit slecht geplaatst is en dat wil je absoluut voorkomen. Als je met deze partij in zee gaat kun je er gerust op zijn dat alles is zoals je hoopt dat het is.
Vanaf de eerste aanvraag is de communicatie soepel en transparant. Je ontvangt heel eenvoudig een duidelijke offerte. Kleine kanttekening is dat voor huizen met een nieuw type dak een meerprijs gerekend van worden omdat de constructie er paar extra aanpassingen vereist. Niet meer dan redelijk aangezien ze ook beduidend meer werk hebben. Dit staat ook duidelijk in de offerte vermeld. Geen verassingen dus.
Daarnaast is het ook fijn dat de factuur gewoon achteraf voldaan kan worden als je al een paar dagen van je nieuwe raam hebt kunnen genieten.
De heren die bij ons langskwamen waren enorm vriendelijk, goed op tijd en lieten de zolder net zo schoon achter als dat ze die aantroffen. Ook tijdens de plaatsing veel communicatie zodat we precies wisten wat we konden verwachten.
Wat betreft de dakramen zelf zijn we super blij. We hoeven niets meer aan de afwerking te doen en alles loopt soepel. Al het afval is ook netjes afgevoerd.
Onder aan de streep kan een dakraam een flinke investering zijn, maar je kunt er met deze partij zeer zeker van zijn dat je er ook een hoop plezier van zult hebben.