Snelle plaatsing, een hele concurrerende prijs

Met wel een beetje geluk denk ik, maar Dakraamconcurrent had nog een gaatje waardoor tussen offerte aanvraag en plaatsing van het dakraam 3 werkdagen zaten. Ze hebben de juiste naam, want de prijs is echt een hele concurrerende. De mannen die hem kwamen plaatsen werkten netjes, checkten nog even de positie en hebben alles netjes achter gelaten. Als je een dakraam nodig hebt, zou ik zeker de Dakraamconcurrent aanbevelen.

Hele goede service!!!

Er kwamen 2 nette heren die ons dakraam hebben geplaatst. Het dakraam zat er vlot in en alles werd schoongemaakt en het oude raam werd weer netjes meegenomen. Ik zou het zeker aanbevelen! Overigens werd ik ook heel vriendelijk geholpen door Quinten die goede en geduldige uitleg gaf over welke raam type erin zou passen in onze bestaande dakraam.

Zeer prettig contact en vakkundige installateurs

Het eerste telefonische contact met Tom was erg prettig. Quentin is vervolgens langsgekomen om de werkzaamheden en alle mogelijkheden te bespreken. Op de dag van de plaatsing kwam Leo met een maatje, beiden zeer correcte jongens die netjes werkten en alles opruimden. Leo heeft ons goed kunnen adviseren omtrent het wel/niet vervangen van het dakraam en hoe de opening constructief dicht te maken. Hij heeft zelfs extra werkzaamheden hiervoor voor ons verricht, echt top!

Vakwerk afgeleverd

Snel en volgens afspraak

Netjes, concreet en leveren top werk!

Kreeg netjes op tijd via de mail de dag ervoor bericht hoe laat de monteurs zouden komen. De dag zelve netjes op tijd en leverden beiden toppers snel,net en vakkundig werk. Alles werd netjes opgeruimd waarna er even de tijd werd genomen voor uitleg van de nieuwe situatie. Dank mannen!!!

In één woord TOP !

Vervanging van twee kiepramen (super)snel en goed vervangen, tevens alles mooi schoon achtergelaten.

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Prijs voor 2 dakramen inclusief montage was beduidend lager dan bij andere dakraam bedrijven. Plaatsing van de dakramen werd snel en vakkundig uitgevoerd en alles werd netjes opgeruimd.

Helemaal top!

Keurig op tijd en netjes en snel gewerkt voor een goede prijs. Ook nog even uitleg over de raambediening en onderhouden. Zeer tevreden met de nieuwe uitzetramen

Topservice

Ivm houtrot gekozen voor een kunststof velux dakraam incl rolluik. Aanvraag ging uitermate vlot, snelle en duidelijke offerte die ook nog eens de goedkoopste was. Levering en montage was ook supersnel geregeld. Vervangen was binnen 1,5 uur geregeld en behalve een klein beetje stof geen rotzooi! Meer moet het voor mij niet zijn! Toppers!

Onlangs oud dakraam laten vervangen. Het hele traject, vanaf het eerste contact tot en met het opruimen van de troep na de plaatsing is voortreffelijk verlopen. Prima service, prima prijs, absolute aanrader.

plaatsing dakramen door vakmensen, snel, vaardig en vriendelijk

ondanks het koude weer (ca. -1 graad) zijn de 2 nieuw dakramen geplaatst. Vriendelijke mensen, met duidelijke uitleg wat te verwachten. Zij hebben meubels e.d. bedekt en na de klus alles opgeruimd en schoon gemaakt. Lieten mij zien hoe de ramen werken en waar rekening mee te houden v.w.b. schoonhouden en onderhoud. En de klus was binnen 2 uur klaar. Ga zo door. Hartelijk dank

Heel blij mee!

Vriendelijk en vakkundig geplaatst Alles netjes opgeruimd en afgevoerd, ook heel fijn.

Snel met het aanbieden van de offerte, offerte met een complete beschrijving en heldere prijsopbouw. Uitvoering op uitstekende wijze verzorgd, in de sneeuwperiode ook goede communicatie, op de afgesproken datum is het werk uitgevoerd. Medewerkers waren heel plezierig, afval en oude ramen zijn afgevoerd en de werkplek en trappen zijn weer schoon opgeleverd.

Superblij met de vernieuwde dakramen!!!

Vandaag door 3 man sterk, in totaal 5 dakramen laten vervangen (4 oude veluxramen en 1 klein steekraampje), op de eerste verdieping én op de zolder. Netjes op tijd , netjes gewerkt en de nieuwe Veluxramen goed afgewekt binnen een paar uur!! En alle ruimtes bezemschoon achter gelaten. Erg tevreden met het geleverde werk van de jongemannen, maar ook met de mailcontacten vooraf . Jammer dat, als deze ramen weer 30(!!!) jaar, meegaan, dat wij dat dan waarschijnlijk niet meer meemaken (als zestigers). Dus zal Dakraamconcurrent ons helaas niet meer als klant krijgen….. Maar als mensen (net als wij) op zoek zijn naar een adres voor het vervangen van oude (Velux) dakramen (de oude waren écht slecht), Wil ik hen zeker de diensten van Dakraamconcurrent aanbeleven!!!!

Prima service, vriendelijk, netjes en goed.

Vandaag twee grote dakramen laten plaatsen, ze komen op tijd , zijn beleeft, werken netjes en alles keurig geplaatst.

Uitstekend ons Velux dakraam vervangen

Oud Velux dakraam gedemonteerd en al het afval meegenomen. Nieuw dakraam erin gezet zonder enige troep achter te laten. Daarnaast is hun prijs kwaliteit verhouding ook prima. Ik raad ze aan.

Zeer snel en netjes vervangen!

Allereerst complimenten aan de 3 monteurs. Ze hebben zeer vakkundig en netjes 5 dakramen vervangen. Ook werd de vloer netjes afgedekt en alles ook weer netjes opgeruimd. En dat in 5 uur tijd! De dakramen inclusief verduisterende rolgordijnen zien er top uit!

netjes gewerkt en keurig volgens afspraak

3 nieuwe Velux dakramen gemonteerd en ben zeer tevreden met de montage, Vriendelijke , behulpzame en vakbekwame monteurs. Concurrerende prijs en inclusief zonnepanelen demontage voor zover nodig.

Goed contact en snelle reactie. Professioneel en klantvriendelijk.

Goede ervaring met Dakraamconcurrent. Marktconforme prijzen en goed bereikbaar voor offerte en/of overleg. Oplevering en montage zeer vakkundig en netjes. Ik raad dit bedrijf zeker aan en geniet van 2 mooie nieuwe dakramen.

Goede en snelle montage!

Goed contact gehad. Snelle response, binnen een aantal weken al montage kunnen plannen en vriendelijke monteurs. Ik zou het zeker aanbevelen!

Nette plaatsing van de dakramen

Binnen een paar uur 5 nieuwe ramen geplaats. Alles netjes achter gelaten. Prima service prima prijs.

Vakwerk geleverd. Alles opgeruimd. Aardige jongens.

Uitstekende service voor een goede prijs.

Mijn ervaring met DakraamConcurrent is zeer positief. Ze denken goed mee, komen indien nodig zelfs op locatie langs en de plaatsing van het raam verliep vlot en zonder problemen.

Goed advies, snelle levering. Keurig en netjes geplaatst.

zeer positief

aardige en vriendelijke mensen. werk is snel en vakkundig uitgevoerd.

Potgieterlaan 10 C

2394VE Hazerswoude-rijndijk

Over DakraamConcurrent

Een prachtig nieuw dakraam van de nieuwste generatie VELUX? Deze monteren wij graag bij u! In 2013 introduceerde het merk de nieuwste generatie dakramen. Deze dakramen zijn verkrijgbaar in kunststof en wit of blank afgelakt grenenhout. Dit zijn zeer innovatieve dakramen met sterke eigenschappen.