Laden reviews...
159 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken een vriendelijk team, duidelijke planning en gevarieerde activiteiten. De locatie en buitenactiviteiten worden gewaardeerd. De service is consistent, gastvrij en professioneel, wat leidt tot een positieve algehele indruk.
We hadden voor onze zoon een middagje paintballen uitgekozen als kinderfeestje. Net voor we thuis zouden vertrekken kregen we lastminute helaas 3 afzeggingen. Balen!! Maar goed we gingen. Bij aankomst dit allemaal aangegeven, dit was gelukkig verder geen probleem. We zijn verder netjes ontvangen, de kinderen werden meegenomen door de begeleidster en kregen uitleg. Na korte uitleg begon de middag plezier, Wat hebben de kinderen zich vermaakt!! Ze praten er na dagen nog over, hier komen we zeker nogmaals terug. Bedankt!
Kinder paintbal
Heeft u nog tips?
Verder geen tips, de middag was geslaagd!
25 August 2026
Regina
Helmond
Woensdagavond genoten van een goedverzorgde barbecue. Onze vrijwilligers hebben het prima naar hun zin gehad bij Liever Buiten!
Vrijwilligersavond
Teamuitje
22 August 2026
Peter Kooter
Deurne
Leuke activiteiten met veel afwisseling. Fysieke opdrachten maar ook denkopdrachten.
Expeditie Robinson
Heeft u nog tips?
De opdracht onder het net doorkruipen is pijnlijk aan de knieën. Alle dames hadden kapotte knieën.
19 August 2026
Marielle
Oostrum
We hebben een hele gezellige middag gehad
Bosgolf en boogschieten
Heeft u nog tips?
Dat de balletjes hard zijn en niet onder het net van de paintball door kunnen
12 August 2026
Leo
Helmond
Werden fijn ontvangen met een drankje. daarna een goede uitleg door een spontane medewerker.
Boernbosgolf
ga zo door.
11 August 2026
Wilma
Bakel
We kwamen bij Liever buiten voor ons bedrijfsuitje en hebben gekozen voor de solexrit met achteraf een barbeque. Op de datum waarop we eerst wilde gaan rijden was het zeer slecht weer, maar dankzij het meedenken van Liever buiten hebben we dit inclusief de barbeque geheel kunnen verplaatsen. De solextocht was mooi en afwisselend, we hebben allemaal veel plezier gehad. Nadien werd er een lekkere barbeque verzorgd, waar voor iedereen wat lekkers was.
Solexrijden + barbeque
7 August 2026
Anne Markgraaff
Lieshout
Hele leuke dag gehad! Idee was heel leuk en uitdagend (door berg op te spelen). Ondanks het warme weer goed te spelen doordat het in het bos is.
Boerenbosgolf
Overig
Heeft u nog tips?
Misschien zitjes in het bos maken voor tussendoor?
4 August 2026
Davina Schellekens
DEURNE
Werden erg vriendelijk ontvangen. Spel was goed voorbereid; d.w.z. er waren bankjes meegezeten bij de jeule de boule. Helaas was de contact persoon niet goed op de hoogte van de spelregels, wat ze ook heel eerlijk met ons deelde. Omdat we zelf de spelregels redelijk kenden, werd het toch een gezellige middag.
Jeule de boule.
reeds aangegeven
3 August 2026
Ank van Dam
Zaltbommel
Wij hebben voor de bouwvak borrel een Solex tour geboekt, was goed geregeld en een aanrader om te doen!
Solex tour
bosgolf
30 July 2026
Greetje van Broekhoven / Carel van der Horst
Culemborg
leuke ervaring, ook voor de kleinkinderen.
boerengolf
nee
29 July 2026
Jos Jansen
Helmond
We hebben eerst een BBQ gedaan gevolgd door een muziek bingo. het personeel bracht erg veel enthousiasme. De locatie zag er leuk uit wat een goede ambiance bracht. Als koffieliefhebben vond ik dit het enige minpuntje en zou ik hier niet heen gaan voor de koffie, maar voor de prijzen die ze vragen mag ik hier ook niet over klagen.
BBQ en muziekbingo
Bedrijfsuitje, Teamuitje
Heeft u nog tips?
tja, als koffie liefhebben. de koffie ;)
24 July 2026
Lars
Den Bosch
Wij hebben ons familieuitje bij Liever Buiten geboekt en wat een top keuze was dat! 2 wisselende activiteiten gedaan met diverse spelletje, super spontaan personeel (vind ik altijd een must) nette en schone omgeving. We komen zeker weer terug om ook de andere activiteiten te doen. Zeker aan te raden voor uitjes deze locatie!
Archey tag en fun games
H.
Veenendaal
onze familie van 13 personen vonden't heel leuk en zullen 't zeker aanbevelen bij anderen
funmix
't was helemaal goed
Annie Verscharen
Meijel
We hebben een ontzettend leuke middag gehad bij Liever Buiten! Alles was tot in de puntjes geregeld en de communicatie vooraf verliep duidelijk en prettig. De spellen waren leuk, afwisselend en geschikt voor de hele groep. Daarnaast is de locatie perfect voor gezellige activiteiten. Kortom: een goed georganiseerde activiteit op een mooie locatie. Zeker een aanrader voor bedrijven, vriendengroepen of familie-uitjes!
Meerdere spelvormen
Thijs
Deurne
We hebben het erg leuk gehad. Het spel 'fungames' was erg leuk. We hebben erg genoten met het team van deze activiteit. Het was erg prettig dat de hele middag georganiseerd was zodat ik en mijn collega ook achterover konden leunen en konden genieten van ons teamuitje. Leuk spel, lekker eten en leuke opties! Zeker een aanrader om naar toe te gaan. Wellicht gaan we nog een keer als team.
Fungames
15 July 2026
Vera Koeling
Venray
Hele leuke zeskamp, waar wij als groep veel plezier in hadden! Dankje!
Zeskamp
14 July 2026
Jeroen
Fijnaart
We zijn hartlijke begroet met binnen komst door 2 werknemers van Liever Buiten, met koffie thee of frisdrank. Aangeien een een warme dag was hebben we met aankomst een lekkere koude drankeje met worstenbroodjes/kaasbroodtje genutig. Daarna hebben we uitleg gehad voor het painballen wat echt geweldig was en top geregeld. Toen we klaar waren stonden de koude dranken gereed met een heerlijk BBQ. Het was top geregeld één woord geweldig
Painball met BBQ
Een andere zoekmachine
alles was top geregeld
13 July 2026
Liezel Krol
Son
Het was een leuk kinderfeestje voor onze zoon. Een klein smetje was dat de begeleidster in het begin erg nonchalant omging met het feit dat wij extra kogels hadden bijbesteld. Ze zei dat ze dat niet wist, en ging gewoon door met slechts 10 kogels laden per geweer, terwijl wij er meer besteld hadden, dat wekte wat irritatie, omdat het voor een medewerker wellicht onbelangrijk lijkt, maar als je er voor betaald hebt, wil je het ook krijgen. de eerste paar rondes hebben de jongens dus maar 10 kogels per ronde gekregen. Achteraf, zou het waarschijnlijk niet meer te controleren zijn, een andere medewerker drong uiteindelijk ook aan dat wij extra kogels besteld hadden, maar het werd er wat vervelend door. Uiteindelijk heeft de andere medewerker het netjes opgelost, door in de rondes daarna de kogels aan te vullen.
Kinder paintball
zie tekst hierboven
9 July 2026
Roel
Someren
Vanuit de feestcommissie hebben wij van collega's vernomen dat iedereen het enorm naar zijn zin heeft gehad. Iedereen heeft gelachen en hebben het goed naar zijn zin gehad.
Heeft u nog tips?
Megafoon zodat iedereen je hoort.
7 July 2026
Frits van Aerle
Helmond
Wij hebben een hele leuke middag gehad bij Liever Buiten! Met ons team hebben we de Expeditie Robinson spellen gedaan en afgesloten met een lekkere BBQ. Alles was goed georganiseerd en er was fijne begeleiding tijdens de spellen.
Expeditie Robinson
6 July 2026
Lindsey
Eindhoven
Wat een heerlijke middag! Alles was tot in de puntjes geregeld. De kinderen hebben zich mega goed vermaakt. Ze hebben zich goed uit kunnen leven met paintballen. Super bedankt!
Paintballen
4 July 2026
Linda
Deurne
Heel positief, dit was voor ons als de 2de keer dat we een verjaadag vierde bij Liever Buiten met een potje paintball. Als minpunt wil ik wel benoemen dat het geweer van de jarige 4 keer vastliep. Dit werd ter plekke ‘gerepareerd’, waardoor in die tijd niet deelgenomen kon worden aan het potje en het probleem weer terug kwam bij ieder potje. Beter was om direct een ander geweer te geven, zodat er doorgespeeld kon worden, terwijl het probleem met het andere geweer werd opgelost. De jarige was daardoor toch teleurgesteld, zeker omdat hij er zo naar uitgekeken had. Leiding was in de veronderstelling dat het geweer al eens vervangen was, maar dit was niet het geval hoorde ik achteraf (dat was een ander kind).
Paintball
Google, Anders
Zie opmerking
1 July 2026
Linda
Eindhoven
Recentelijk hebben we hier onze vriendendag georganiseerd en de activiteit Bosgolf gedaan. Het was een keurig verzorgde dag van begin tot eind. De communicatie en instructies vanuit Liever Buiten waren zowel vooraf als tijdens de activiteit ontzettend duidelijk. Tel daar het vriendelijke, behulpzame personeel en de prachtige locatie in het buitengebied bij op, en je hebt de perfecte mix voor een geslaagd uitje. Zeker een aanrader!
Bosgolf
29 June 2026
Erwin
Bakel
Het was super leuk! Zelfs met het warme weer goed verzorgt. Kinderen hebben genoten en Amy deed het super leuk met de kinderen en legde goed uit!
Paintballen
Niet nodig
27 June 2026
Kimberley Van berlo
HELMOND
Liever Buiten biedt verschillende activiteiten aan. Je kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag, teamdag, familiedag, schoolreisje of een heel stoer kinderfeestje!
Bruggenseweg 12
5752SC Deurne