Laden reviews...
149 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken een vriendelijk team, duidelijke planning en gevarieerde activiteiten. De locatie en buitenactiviteiten worden gewaardeerd. De service is consistent, gastvrij en professioneel, wat leidt tot een positieve algehele indruk.
We hebben het erg leuk gehad. Het spel 'fungames' was erg leuk. We hebben erg genoten met het team van deze activiteit. Het was erg prettig dat de hele middag georganiseerd was zodat ik en mijn collega ook achterover konden leunen en konden genieten van ons teamuitje. Leuk spel, lekker eten en leuke opties! Zeker een aanrader om naar toe te gaan. Wellicht gaan we nog een keer als team.
Fungames
15 July 2026
Vera Koeling
Venray
Hele leuke zeskamp, waar wij als groep veel plezier in hadden! Dankje!
Zeskamp
14 July 2026
Jeroen
Fijnaart
We zijn hartlijke begroet met binnen komst door 2 werknemers van Liever Buiten, met koffie thee of frisdrank. Aangeien een een warme dag was hebben we met aankomst een lekkere koude drankeje met worstenbroodjes/kaasbroodtje genutig. Daarna hebben we uitleg gehad voor het painballen wat echt geweldig was en top geregeld. Toen we klaar waren stonden de koude dranken gereed met een heerlijk BBQ. Het was top geregeld één woord geweldig
Painball met BBQ
Een andere zoekmachine
alles was top geregeld
13 July 2026
Liezel Krol
Son
Het was een leuk kinderfeestje voor onze zoon. Een klein smetje was dat de begeleidster in het begin erg nonchalant omging met het feit dat wij extra kogels hadden bijbesteld. Ze zei dat ze dat niet wist, en ging gewoon door met slechts 10 kogels laden per geweer, terwijl wij er meer besteld hadden, dat wekte wat irritatie, omdat het voor een medewerker wellicht onbelangrijk lijkt, maar als je er voor betaald hebt, wil je het ook krijgen. de eerste paar rondes hebben de jongens dus maar 10 kogels per ronde gekregen. Achteraf, zou het waarschijnlijk niet meer te controleren zijn, een andere medewerker drong uiteindelijk ook aan dat wij extra kogels besteld hadden, maar het werd er wat vervelend door. Uiteindelijk heeft de andere medewerker het netjes opgelost, door in de rondes daarna de kogels aan te vullen.
Kinder paintball
zie tekst hierboven
9 July 2026
Roel
Someren
Vanuit de feestcommissie hebben wij van collega's vernomen dat iedereen het enorm naar zijn zin heeft gehad. Iedereen heeft gelachen en hebben het goed naar zijn zin gehad.
Heeft u nog tips?
Megafoon zodat iedereen je hoort.
7 July 2026
Frits van Aerle
Helmond
Wij hebben een hele leuke middag gehad bij Liever Buiten! Met ons team hebben we de Expeditie Robinson spellen gedaan en afgesloten met een lekkere BBQ. Alles was goed georganiseerd en er was fijne begeleiding tijdens de spellen.
6 July 2026
Lindsey
Eindhoven
Wat een heerlijke middag! Alles was tot in de puntjes geregeld. De kinderen hebben zich mega goed vermaakt. Ze hebben zich goed uit kunnen leven met paintballen. Super bedankt!
4 July 2026
Linda
Deurne
Heel positief, dit was voor ons als de 2de keer dat we een verjaadag vierde bij Liever Buiten met een potje paintball. Als minpunt wil ik wel benoemen dat het geweer van de jarige 4 keer vastliep. Dit werd ter plekke ‘gerepareerd’, waardoor in die tijd niet deelgenomen kon worden aan het potje en het probleem weer terug kwam bij ieder potje. Beter was om direct een ander geweer te geven, zodat er doorgespeeld kon worden, terwijl het probleem met het andere geweer werd opgelost. De jarige was daardoor toch teleurgesteld, zeker omdat hij er zo naar uitgekeken had. Leiding was in de veronderstelling dat het geweer al eens vervangen was, maar dit was niet het geval hoorde ik achteraf (dat was een ander kind).
Paintball
Google, Anders
Zie opmerking
1 July 2026
Linda
Eindhoven
Recentelijk hebben we hier onze vriendendag georganiseerd en de activiteit Bosgolf gedaan. Het was een keurig verzorgde dag van begin tot eind. De communicatie en instructies vanuit Liever Buiten waren zowel vooraf als tijdens de activiteit ontzettend duidelijk. Tel daar het vriendelijke, behulpzame personeel en de prachtige locatie in het buitengebied bij op, en je hebt de perfecte mix voor een geslaagd uitje. Zeker een aanrader!
Bosgolf
29 June 2026
Erwin
Bakel
Het was super leuk! Zelfs met het warme weer goed verzorgt. Kinderen hebben genoten en Amy deed het super leuk met de kinderen en legde goed uit!
Niet nodig
27 June 2026
Kimberley Van berlo
HELMOND
Goede ontvangst, goed uitleg, leuke mensen, goede bediening.
Jeu de Boules
26 June 2026
Pieter
Deurne
wij hebben ons prima vermaakt deze middag
bosgolf
Heeft u nog tips?
graag vermelden in info dat mensen dichte schoenen meenemen
24 June 2026
dimph
Handel
Zeer vriendelijke begeleiding. Mensen weten waar ze voor staan. Zijn vriendelijk, passen zich aan aan de groep en improviseren als er behoefte aan is om iets aan te passen. We mochten bv naast het handboogschieten ook nog de kruisbogen proberen! Ook kregen we een box om naar onze muziek te luisteren tijdens de bbq! Eten was erg smaakvol en divers. Route met de solex en fatmax heerlijk door de bossen in mooie omgeving!
handboogschieten en solexrijden
Ester Rikkers
Tormos
Kinderen en volwassenen hebben veel plezier gehad!
Erg leuk, zeer divers
Kon allemaal
Kevin
Venray
Dat is fijn om te horen, dank voor de komst!
Groetjes Team Liever Buiten
Bij aankomst moesten we toch allemaal kijken naar de prachtige locatie die dan in een keer opduikt. Super locatie. Alle plaats ,goede service Kort samen gevat zeer gezellige en goede middag gehad
Funmix brugge
Heeft u nog tips?
Is volgens mij biet nodig alles was goed
John
Mierlo
Wat een leuke en mooie reactie, super! Dank voor de komst.
Groetjes Team Liever Buiten
Wij hebben een ontzettend leuke en gezellige dag gehad. Vanaf het moment van aankomst werden we vriendelijk ontvangen en voelden we ons welkom. De instructies en uitleg waren over het algemeen duidelijk, waardoor iedereen goed wist wat de bedoeling was. De activiteiten waren erg leuk gekozen en sloten goed aan bij onze groep. We hebben hier met z’n allen enorm van genoten. Als afsluiting hebben we kunnen genieten van een heerlijke barbecue. Het eten was goed verzorgd en het personeel was vriendelijk en gastvrij. Als aandachtspunt willen we graag één tip meegeven. Vooraf hadden wij aangegeven dat we over ongeveer vijf minuten bij de activiteiten zouden zijn en dat we graag direct wilden starten. Toen we arriveerden, bleek echter dat de voorbereidingen nog niet waren getroffen. Hierdoor begonnen zowel het drinken als de activiteiten iets later dan gepland, waardoor het programma gedurende de dag wat uitliep. Los van dit kleine punt was alles uitstekend geregeld. We kijken terug op een zeer geslaagde dag en zouden zeker overwegen om in de toekomst nog eens terug te komen. Hartelijk dank voor de goed verzorgde dag.
Team uitje
Isaiah
Goedemiddag Isaiah,
Dankjewel voor de mooie review! Fijn om te horen dat jullie genoten hebben van een fijne teamdag bij ons. Dank voor de tip m.b.t. de voorbereiding ook.
Dank voor de komst!
Groetjes Team Liever Buiten
Beste medewerkers, Jullie zijn een enthousiast team... Erg leuk om te zien! We hadden een leuk programma met Expeditie Robinson op een prachtige locatie... Groetjes, team de Kruudwis, Venray...
Google, Mond tot mond reclame
Heeft u nog tips?
Zeker! *Zorg dat alle spullen klaar liggen... Een groepje miste de opdrachtkaart om de schatkaart te vinden waardoor we de code niet konden kraken. *Elly was erg flexibel bij de stormbaan, de andere collega niet... Probeer bij de mensen op leeftijd toch een beetje meer mee te bewegen...
Noreen Litjens
Venray
Dankjewel Noreen voor het achterlaten van deze mooie recensie en bruikbare tip!
Groetjes Team Liever Buiten
Met het kinderfeestje van mijn zoontje kinderpaintballen gedaan. Het was heel erg warm maar de kids hebben zich goed vermaakt! Ook heel fijn dat er sproeiers aangezet werden waar de jongens konden afkoelen. Daan die ons hielp was erg vriendelijk. Het was leuk en goed verzorgd!
Kinder paintball
Geen tips
Kimm
Someren
Heel fijn om te horen Kimm dat jullie genoten hebben van het kinderfeestje!
Dank voor jullie komst!
Groetjes Team Liever Buiten
Geweldige locatie en een fantastisch evenement voor een kinderfeestje. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Een aanrader.
Paintball
Vanja Cukalevski
Veghel
Wat een super mooie beoordeling, dankjewel!!
Groetjes Team Liever Buiten
Onlangs zijn onze clusters samengevoegd. Nu we 1 team zijn, willen we dat iedereen elkaar wat beter leert kennen en wat is hier nu beter voor dan bij Liever Buiten een Boeren Zeskamp te doen. 6 afwisselende spellen gespeeld door samengestelde teams. Competitiviteit, samenwerking, tactiek en inzicht waren bij elk team aanwezig en met een stand van 48, 47, 46 en 40 punten zijn wij als team aardig aan elkaar gewaagd.
Boeren Zeskamp
Heeft u nog tips?
Zorg ervoor dat de begeleiders dezelfde regels hanteren. Hierdoor zijn de spellen niet altijd hetzelfde gespeeld en klopt de eindstand niet.
21 June 2026
Catheleijn
Deurne
Hartelijk dank Catheleijn voor deze mooie beoordeling én bruikbare tip.
Dank voor de komst en graag tot ziens!
Groetjes Team Liever Buiten
Een gewellig team uitje. Iedereen was enthousiast. De sfeer,locatie, gastvrijheid en het programma was goed verzorgd.
Alles mag op brugge
20 June 2026
Jose
Deurne
Heel fijn Jose dat jullie het heel gezellig hebben gehad. Dank voor de boeking en graag tot ziens!
Groetjes Team Liever Buiten
Het paintballen was goed georganiseerd en bood diverse spelvarianten, waardoor het een leuke ervaring was.
19 June 2026
Toon
IJmuiden
Fijn om te lezen Toon dat jullie het leuk hebben gevonden. Dankjewel voor jullie komst!
Zie hierboven
Boeren golf
17 June 2026
R berkers
Sint oedenrode
Dank voor het achterlaten van deze mooie review!
Leuke activiteit, vriendelijk personeel. Je kan er ook paintballen, de route van het bosgolf loopt het eerste stuk langs het paintball veld. Ga niet te dicht bij het hek staan, want dan kan je onder de verf komen. Gelukkig is het wel uit de kleding gegaan!
Boeren bosgolf
16 June 2026
Margret
Sliedrecht
Dankjewel voor de beoordeling Margret, fijn dat jullie het leuk hebben gehad.
Idd de verf is biologisch afbreekbaar dus dat is fijn.
Groetjes Team Liever Buiten
Alles compleet, van ranja met cake tot frietjes met een snack tijdens een gave activiteit!
Heeft u nog tips?
Als het slecht weer is, een mogelijkheid tot iets binnen.
15 June 2026
Marieke
Bevers
Dankjewel Marieke voor het achterlaten van deze mooie review! Leuk dat jullie bij ons langskwamen voor het kinderfeestje. Graag tot ziens.
Groetjes Team Liever Buiten
Liever Buiten biedt verschillende activiteiten aan. Je kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag, teamdag, familiedag, schoolreisje of een heel stoer kinderfeestje!
Bruggenseweg 12
5752SC Deurne