Super organisatie! Leuke activiteiten met een top sfeer!

Hele fijne organisatie die goed meedenkt met activiteiten op maat. Leuke spelbegeleiders die zorgen voor een hele gezellige sfeer, ongeacht de leeftijd. Een aanrader!

• Soort activiteit Expeditie Robinson en Archery Tag
  • Aantal deelnemers 180
  • U kwam voor een Schoolreisje
  • Heeft u nog tips? nvt

Veel gelachen, plezier gehad en lekker gegeten!

Met het teamuitje hebben wij hier verschillende activiteiten gedaan. Iedereen heeft heel erg veel plezier gehad, veel gelachen en lekker gegeten. Ondanks dat het een paar keer wat geregend heeft hebben wij heel erg genoten. Activiteiten lagen al klaar bij aankomst, de uitleg was helder. Verder ook heel fijn rekening gehouden met allergieën en dieetwensen. Echt een hele leuke aanrader!

• Soort activiteit Kruisboogschieten, handboogschieten, fungames, tussentijdse vlaai en afgesloten met een BBQ
  • Aantal deelnemers 21

aanrader!

Wat een fijne ervaring, deze speurtocht door het bos :-) Vriendelijke ontvangst, geen gehaast. Leuke, opdrachten, veel variatie en uitdagend genoeg om onze twee jongens van (bijna) 10 en 8 bezig te houden. GPS werkte prima, ook een verademing! Meer van deze hoor! Klein puntje.. prijs is wat aan de hoge kant; omdat je per persoon betaalt, betaalden we zo'n 50,-. Idee om per team aan te bieden?

• Soort activiteit speurtocht
  • Aantal deelnemers 4
  • Communicatie
  • Heeft u nog tips? zie tekst

Fantastisch mooie locatie voor een top sportieve familie dag!

De hele familie heeft genoten van de leuke sportieve spel elementen in twee teams. Het weer was fantastisch en de begeleiding erg leuk en toegankelijk. De locatie is erg mooi en prettig ingericht. Zeker een aanrader!

• Soort activiteit Boeren zeskamp
  • Aantal deelnemers 16
  • Hoe heeft u ons gevonden? Google, Mond tot mond reclame, Anders
  • Heeft u nog tips? N.v.t.

We hebben een geweldig leuke familiedag gehad!

We hebben met onze familie Expeditie Robinson gedaan onder begeleiding van Elke. Het was erg leuk, voor ieder wat wils qua opdrachten/spelletjes en ook de kinderen (leeftijd tussen 3 en 11 jaar) vonden het geweldig (o.a. hutten bouwen). Het was een zeer geslaagde middag!

• Soort activiteit Expeditie Robinson
  • Aantal deelnemers 13
  • Heeft u nog tips? Nee

Gezellig

Het was niet mijn eerste keer. Maar ik moet zeggen dat het was heel leuk. Niet alleen ik maar iedereen vind het leuk. Alleen het locatie is ver van de stad Dus we moesten met auto komen. Het personeel waren ook vriendelijke. En Het prijs p.p was het goedkoopste uit onze andere opties.

• Aantal deelnemers 10
  • Communicatie
  • Heeft u nog tips? De masker beschermde alleen jouw gezicht en niet je hele hoofd

wij hebben onze Heidag hier georganiseerd zonder overnachting. We werden hartelijk ontvangen met koffie en thee. Verder werd er goed voor ons gezorgd. Lunch was ruimschoots. Ook de borrel na afloop was prima.

• Soort activiteit Heidag
  • Aantal deelnemers 25
  • Activiteit N.v.t.

Super goed verzorgd

Alle spellen waren erg leuk ingericht, het contact vooraf was erg positief ervaren en we hebben op het einde genoten van een heerlijke en goed verzorgde barbecue.

• Soort activiteit Funmix
  • Aantal deelnemers N.v.t.
  • Communicatie
  • Heeft u nog tips? Arrangement met busvervoer voor de locatie, aangezien openbaar vervoer moeilijk bereikbaar is.

Leuke locatie!

Jullie zijn een leuke locatie voor veel verschillende soorten uitjes. Wij zijn met een neven- en nichtendag en een kinderfeestje bij jullie geweest. Wij denken wel dat jullie er nog veel meer van kunnen maken dan dat het nu is. - Door een muziekje op te zetten voor een beetje sfeer (nu zelf meegenomen). - Door zelfvoorzienend te zijn in catering, zodat je het ook leuk kan presenteren en wellicht meerdere mogelijkheden aan kan bieden zoals friet, pizza, poffertjes, tosti, etc. (nu kwam de friet van elders in zakken). Ook de ranja al klaar hebben staan bij aankomst zou fijn zijn. - Bij de kinderpaintball deden sommige geweren het regelmatig niet, waardoor een deelnemer een heel deel van het spel mistte. Ook mochten de verfspetters wel wat meer in het rond vliegen en de instructeurs het spel ook begeleiden in het veld, zodat er ook wat actie aangezwengeld wordt. Vooraf werd er goed meegedacht over de invulling van het kinderfeestje. Fijn dat het mogelijk was om de tijd te wijzigen en dat er na afloop nog kon worden gevoetbald.

• Soort activiteit Kinderpaintball
  • Heeft u nog tips? Zie eerdere tekst

Een fantastisch paintball kinderfeestje!

We hebben het kinderfeestje van onze dochter gehouden bij Liever Buiten. Paintballen! De communicatie vooraf verliep snel en soepel. Ook de ervaring daar was super. Vriendelijke jongens die de kinderen goed helpen. Ook de catering was goed verzorgd. Echt een dikke aanrader; een fijne plek om de kinderen buiten lekker actief bezig te laten zijn!

• Soort activiteit kinder paintball
  • Aantal deelnemers 7
  • Communicatie
  • Heeft u nog tips? ga zo door!

Energiek, oppeppend en de beste afsluiting van een vriendenweekend

Energiek, oppeppend en de beste afsluiting van een vriendenweekend. Desondanks de regen een geweldige tijd gehad. Vriendelijk ontvangen en begeleid!

• Aantal deelnemers 12
  • U kwam voor een Vriendengroep
  • Communicatie
  • Heeft u nog tips? Het beslaan van het vizier in de regen is normaal, maar vrij makkelijk te voorkomen met een beetje vaseline. (Aan de binnenkant een dun laagje aanbrengen).

Leuk voor de kinderen, meer van verwacht.

Ik vond het leuke begeleiding en je zag dat de kinderen het echt wel leuk vonden, maar vond voor de prijs wel een beetje te duur. De spellen wat waren die hadden ze eig al gedaan op kamp en konden wij zelf ook wel doen, wij dacht met expeditie echt met kleine etalages enzo. Dus dat was een teleurstelling en er staat 2 uur de tijd invulling, maar we waren na anderhalf uur klaar.

• Soort activiteit 6
  • Aantal deelnemers 18
  • Communicatie
  • Heeft u nog tips? Andere soorten spellen, zodat het uniek is.

Gezellige familieuitstap

Samen boerenbosgolf spelen, zowel met als tegen elkaar. Leuke groepsactiviteit

• Soort activiteit Boerenbosgolf
  • Aantal deelnemers 14
  • Heeft u nog tips? Minimumleeftijd 8 jaar

Hele leuke ervaring!

Was leuk, goede uitleg, vriendelijk personeel, alles gegaan zoals afgesproken, organisatie goed bereikbaar.

• Soort activiteit Solextour
  • Aantal deelnemers 15
  • Communicatie
  • Heeft u nog tips? Misschien een houder voor de routekaart?

Prachtige locatie binnen.

We hebben met de familie genoten van de B&B,alles binnen fantastisch,zeker een aanrader.

• Soort activiteit Familie
  • Aantal deelnemers 10
  • Activiteit N.v.t.
  • Communicatie
  • Heeft u nog tips? Wat meer voor kinderen om buiten te doen

Mooie locatie, vriendelijk en behulpzaam personeel, materiaal voor kinderen functioneerde niet goed.

Voor het kinderfeestje van onze zoon zijn we gaan painballen. De 11 jarige kinderen vonden het erg jammer dat de balletjes niet echt uit elkaar splashte. Verder functioneerde de geweren heel vaak niet. Personeel deed er alles aan dit te verhelpen, maar de jongens moesten het spel regelmatig onderbreken. Voor kinderen tot 10 prima, voor ouderen kinderen minder geschikt. Mooi voetbalveld, mooie locatie

• Soort activiteit Paintbal
  • Heeft u nog tips? Beter materiaal

Leuke dag gehad met zijn allen!

Was leuk om te doen met een groep van volwassenen. Goed georganiseerd, mooie mix van doen en ook een drankje drinken etc.

• Soort activiteit Paintballen
  • Aantal deelnemers 17
  • Heeft u nog tips? N.v.t.

Leuke actieve spelmiddag gehad!

Waren leuke spellen met een mooie afwisseling.

• Soort activiteit Fungames op locatie
  • Aantal deelnemers 33
  • Locatie N.v.t.
  • Communicatie
  • Heeft u nog tips? - Spelbegeleiders hetzelfde omgaan met punten tellingen, zat een verschil in. - Bij Yenga waren de opdrachten niet afgestemd op de leeftijdgroep en locatie.

Het was top!

We hebben een hele fijne dag gehad! Iedereen was enthousiast. Dis danken we het fijne team van medewerkers, alles was goed georganiseerd!

• Soort activiteit Boerenzeskamp
  • Aantal deelnemers 54
  • Heeft u nog tips? Ga zo door

Gezelligheid op een prachtige locatie

Ontvangst met koffie/ thee en heerlijk gebak. Stond heel gezellig klaar. Vriendelijke medewerker die ons de activiteit heeft uitgelegd. We hebben bosgolf gedaan was erg leuk om te doen

• Soort activiteit Bosgolf
  • Aantal deelnemers 6

Het was super

Heel leuk en erg leuk.personeel

• Soort activiteit Boeren bos golf
  • U kwam voor een Vriendengroep

Heel goed

De kinderen vonden het fantastisch, complimenten voor de begeleiding.

• Aantal deelnemers 9
  • Heeft u nog tips? Nee

Top avond gehad!

De spelshow 'alles mag op brugge' gehad bij ons personeelsfeest. Ontzetten gelachen, leuke afwisselende spellen en 2 leuke instructeurs Fenna & Thijs.

• Soort activiteit Alles mag op Brugge
  • Aantal deelnemers 30
  • Communicatie
  • Heeft u nog tips? Titel en artiest mag wat meer up to date gemaakt worden naar ook muziek van deze tijd?

Het was super!

We hebben een TOP dag gehad bij jullie! De locatie was erg fijn, de verzorging super, en het middagprogramma leuk, luchtig en lachen. We komen zeker nog een keertje terug om te paintballen ;-)

• Soort activiteit Vergadering, lunch en Fungames
  • Aantal deelnemers 50
  • U kwam voor een Bedrijfsuitje, Teamuitje

Super leuk en gezellig!

Het begin was een klein beetje rommelig, maar dat kwam ook zeker doordat wij met vele waren. Na de uitleg ging alles super, goed geregeld en ook voldoende uitleg en spullen om lekker te kunnen paintballen. De banen zijn ook heel leuk gemaakt en ingericht, leuk dat je van kant verwisselt en ook nog eens twee verschillende speelvelden hebt!

• Soort activiteit Paintballen
  • Aantal deelnemers 15
  • Communicatie
  • Heeft u nog tips? De paintball pistolen hingen vaak vast, wat jammer was, maar dit kwam door de winterstop hoorde we al.

Bruggenseweg 12

5752SC Deurne

06 23 09 00 35

Over Liever Buiten

Liever Buiten biedt verschillende activiteiten aan. Je kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag, teamdag, familiedag, schoolreisje of een heel stoer kinderfeestje!